99

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия манипулации - в какъв полуфинал ще участваме, защо за нас няма да гласуват от славянските страни, а само от Хърватия и Македония. Тоя конкурс вече съвсем се изврати.

98

Мария Петова

преди 6 години

Хубава и завладяваща песен. Дребните душици и ***, които плюят могат да се обесят.

97

Кристиян Петров

преди 6 години

Тук преобладава от коментари на аутсайдери и палячовци явно ненужни в нормалният живот, които си мислят,че са оригинални, като плюят.. Песента е различна, това се търси! И ми е много чудно, как чужденците в офицалната страница имат манталитета да поощряват и насърчават развиването на музиката в БГ, а извадката от *** тук се е събрала да люпи семки и да обижда. Като сте такива патриоти направете нещо по- добро,но ако не можете си трайте, щото изглеждате наистина жалко в опитите да блеснете

96

отчето

преди 6 години

Не се тревожете за Евровизия , ще спечели най - извратеното джендърче / То /, така че и нашите имат шанс. Боже , пази ни!

95

преди 6 години

Нищо не разбрах.Незнам английски.Жалко.Вчужбина сам и няма да гласувам за нея.Португалеца спечели,но пя на португалски а ние?Наистина жалко.Нищо не излиза от тази държава.

94

Анонимен

преди 6 години

Докога връзките ще пращат хора на този *** конкурс. Пуснете песните в интернет и публиката да гласува. Не че тези песни или изпълнителите стават за нещо, но ще е по-честно. Така се дава субсидия на приятелчета.

93

пълна трагедия

преди 6 години

Да беха я кръстили Skull & Bones, та поне боковите спонсори да я харесат. Некви тревомани вият на умрело под жални звуци. Ник Кейв е жизнерадостен в сравнение с тоя буламач.

92

Не го

преди 6 години

зная този с КАЧУЛКАТА КОЙ е, но са ми отвратителни младежи с качулки, които се мислят за 'модни"; на един му казах в Кауфланд да си СНЕМЕ качулката, защототбеше топло, а той- с качулка.Вероятно виждат, че ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ са с качулки , та и те- да са "яки".И в колите шофират с КАЧУЛКИ- навън слънце, но те са завити като от Близкия Изток. Трудно ще си помислят, че това са БЪЛГАРИ.Сборна азиатска група, както са се маскирали.

91

Анонимен

преди 6 години

Този път ударихме дъното.Тия ме е страх да ги гледам,камо ли да ги слушам.Толкова таланти се явяват на музикалните формати у нас,как пък не избраха поне един от тях.Или няма кой да им напише музика и сносен текст.Няма композитори,няма поети.Така ли е?

90

Хей какво става бе ?

преди 6 години

Така като ги гледам навяват на сексизъм във стил ганг-банг как 4 брадати терориста пощипват една мюнхенска мома на някоя гара в Кьолн, дано не ни осъдят за сексистки прояви и краен екстремизъм.

89

Анонимен

преди 6 години

Тия да не са ги събрали от някой от бежанските лагери,поради липса на прилично изглеждащи и добре пеещи българи.

88

Хюго Бос до 77

преди 6 години

Имало било поднации в България... Вие толерастите нормални ли сте или така си разсъждавате по принцип?! Да речем, че искам на такива форуми да ме представлява човек от коренното население на страната ми, а не неХри. ПС: Нищо, че я има в речника, либерастите от днес.бг я трият, щото чули, че в САЩ не била добра думичка. И се правят на по- големи мулти култи...

87

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия талибани на снимката,между тях и една н...ка.Простете се още сега с прилично представяне.

86

Зъбчо

преди 6 години

Не ми харесват ама никак, имат излъчване на алчна петорка тръгнала нанякъде заради парите, а лелката по средата е прекалено дебела и дори няма брада. Няколко съвета и от мен, ако ви попитат казвайте, че сте немци или украинци и във никой случай не казвайте, че сте руснаци за да си увеличите шансовете във политкоректния конкурс на евромеките

85

Анонимен

преди 6 години

Евровизията е конкурс за най-лигавите песни от цял свят. Няма нищо общо с националните постижения.

84

Анонимен

преди 6 години

Голаааааа водаааааа!!!Като самия конкурс!!!Дори не е слушаема. А дали става за нещо......

83

Сандо

преди 6 години

Евро визия се прчели с СМСси. Купуват се огромни пакети от различни провайдери които се пускат по време на гласуването .... Русия и други държави вече показаха как се прави, всичко е въпрос на пари. Е, и песента все пак трябва да не е *** ... като ония примерно дето пееше с авромати и танкове

82

Кой избра тези крави

преди 6 години

Дори не си заслужава да се говори. Едва издържах 20 сек.. Виенето и мученето могат да влудят дори най-спокойние и непритенциозен меломан. Пезента на Германия за сега изглежда най-приятна.

81

Анонимен

преди 6 години

И за да не ни обвинят в расизъм и нетолерантност, това в средата транссексуален ***, а онзи от ляво е афро-българин.

80

Анонимен

преди 6 години

"Любовта е като черна дупка")))Ко? Не!