273

Анонимен

преди 6 години

Браво Валири! Как нарита руския ***, русофилите предатели!!

272

Анонимен

преди 6 години

Гл.редакторе триеш от страх коментарите

271

Не Съм анонимен

преди 6 години

До АнонименНапиши ми кои народи влизат като компактна маса и със свой ареал на местообитаване в т.н. от теб американска империя.Самият факт че имат повече от 700 военни бази по света на чужди територии, включително на територията България която до преди няколко години беше независима държава, не е ли знак на империята САЩ? Разпростряла се на хиляди мили от нейните граници. Това ако не е империя кое е?

270

Анонимен

преди 6 години

В България няма политици, има ....симеонов............за съжаление

269

Анонимен

преди 6 години

До Истински българин Симеонов - магаре обикновен...ИСТИНАТА!

268

Анонимен

преди 6 години

Слабо ме вълнува политика, но гледам обективно на нещата.Просто като деца се заблуждаваме, и някак ни подтикват да не харесваме Русия. Също от деца ни облъчват със глупавата си западна музика и филми, Но сега като голям, като гледам руски филми, сериали и слушам руска музика са много по-качествени от западните простотии.... А и Англия е подкрепяла турците.....

267

Анонимен

преди 6 години

Фобчетата са чужди слуги .Затова без прошка .

266

Анонимен

преди 6 години

Слава на Русия!За фобчетата - гробчета .

265

Анонимен

преди 6 години

Само като му видиш физиономията ти става ясно че това е ***.Да живее Русия.

264

Мислител

преди 6 години

Каква борба за православие бе хора,то католицизма си отиде ,а тия православни отдавна са музей правещ бизнес със история !Жалкото е наистина е че май вярващи останаха само сектите и ислямистите !Жалко щото Бог заслужава повече !

263

Анонимен

преди 6 години

Моля русофилството да си изясни какво е империя и тогава да употребява тая дума за щяло и нещяло.

262

Анонимен

преди 6 години

Симеонов и Каракачанов не вярват в Бог ,какво православие ?Сидеров пък вярва щото му носи пари, което си е гнусно !Вярваш заради облаги ,това религия ли е ...Големи православни ,ама народа атеистичен !Това религия ли е вашето или мафийка с икони на свети хора преди векове дали живота си за Бог !

261

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 272и какво искаш да ми докажеш с тая глупост написана с големи букви, че руснаците са се били за тебе? Щом смяташ така продължавай с метаните към Русия.

260

Русланд

преди 6 години

Браво на валери Симеонов,има нещо, дето другите политици отдавна са изгубили - достойнството да изкаже една истина, да защити независимостта на България. т. Руснаците разделиха Македония през 1913 с Букурещкият договор, Накараха Румъния да ни удари в гръб докато разхвърляхме гърци и сърби, после поръча клането през септ. 1923, взриви църквата света Неделя през 1925, изби 30 хил българи през 1944... А "освобождението" си беше театър, организиран от Русия и Австроунгария. Как ме е гнус от русофили

259

Анонимен

преди 6 години

До Не Съм анонименНапиши ми кои народи влизат като компактна маса и със свой ареал на местообитаване в т.н. от теб американска империя. Аз се сещам само за 1-2 индиански резервата.

258

Анонимен

преди 6 години

В 1877 Г. НЕ Е ИМАЛО ВЪОБЩЕ ПОЛСКА ДЪРЖАВА И ПОЛЯЦИ НЕ СА СЛУЖИЛИ В РУСКАТА АРМИЯ. ПАК ТОГАВА НЕ Е ИМАЛО ДЪРЖАВИ КАТО ЕСТОНИЯ, ЛИТВА, УКРАЙНА И ПР.В РУСКАТА ИМПЕРИЯ Е ИМАЛО 140 НАРОДНОСТИКАТО ДЪРЖАВА САМО РУМЪНИЯ СЕ Е БИЛА ЗАЕДНО С РУСИЯ, НО НЕ БЕЗКОРИСТНО, А Е ПРИБРАЛА КАТО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА.

257

Не Съм анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОРазликата между Руската и Американската империя е че Русия никога не се е стремила да ни унищожи като народ, религия, традиционни ценности както обаче другата която единствено се интересува от натовски бази срещу Русия от наша територия, да ни навира в някакви джендърски развратни конвенции, да ни трови с ГМО храни и да ни пръска с химикали откакто станахме техни брадърс. А НАТО е име на най голямата терористична организация в света унищожила повече народ от Хитлер и Сталин заедно

256

Анонимен

преди 6 години

Как да продължи Бойко , как ? Колкото и добри идеи да има , колкото и да е в час заобиколен от такива хора няма как да не се клати кабинета ! То не бяха кражби, то не бяха далавери, то не бе некадърност , а сега и този взел да се прави на патриот ! Абе какви хора сте вие бе

255

Помисли ,Сидерче

преди 6 години

Проблемът се видя ясно - православието ни обвързва с Москва по линията на религията Гадното проклятие на Византия над нашия народ !Ето защо не сме европейци ! Но виж православни безбожници комунисти - да!

254

под руските знамена

преди 6 години

Нито Финландия, нито Полша, нито Румъния са обявявали война на Турция. Войната е обявена от Русия и тя е единствената спасителка на България. Чест и слава на всички доброволци от другите националности! Но те, всички, са воювали под руските знамена, а не под финландски!