199

Анонимен

преди 6 години

До 191: О, не се притеснявай, в България си има крадци - супер квалифицирани. Ако погледнем най-новата история:- Лукановата зима с мораториума на външния дълг- РМД-та, които приватизираха държавата - изчезването на националния резерв- хиперинфлацията - "фалиралите" банки (КТБ последно)- зимата на Жан В.- врътката с външния дълг при царя- мадам "Йес"... Ромите доста хляб ще трябва да изядат, че да стигнат тези нива... И един приятелски съвет - не разчитай много на пенсионния фонд..

198

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 199Мажели са ги с катран и са ги облепвали с пера, после ги развеждали из селището, а след това ги гонели. Сега, ако трябва да правим това с ксрадците - всички птици в България ще са голи!Затова развеждаме докторите, дръзнали да се защитят, ама нали са неквалифицирани горките, не умеят и да стрелят, а куршумът е глупав - улучил крадеца.

197

Анонимен

преди 6 години

без да експлоатираш чужд труд, нищо няма да направиш. .Ти затова ли си безработен? За да не те експлоатират? Аз никого не държа на сила. Такива като теб сами идват и подават молби да ги "експлоатирам".

196

художника

преди 6 години

До Анонимен 190Ей Пич, ако ти или брат ти ви видя неканени в дома ми, ви ДАВАМ точно 10 мин. живот!

195

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 189Я стига бе... питай Цецо, колко сме стабилни и колко ниска безработица има у нас...Питай и министеро на труда, дето оцелява със 180 лева, и то - напълно! И какви атрактивни курсове се предлагат ... е, сеа, може да са за чистачки по улиците, ама си е обучение. Се сме недоволни, кви хора сме.

194

Анонимен

преди 6 години

На времето прабългарите са гонели крадците от държавата!Кражбата е била изключително рядко явление,по веднаж на 15-20 години!

193

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 189Добре е, че имаш някаква заетост.Но не ти идва на ум, "благодетелю", дето "даваш хляб на десетина като някого си", че точно тези десетина ти ДАВАТ ХЛЯБА НА ТЕБ, а ти ги експлоатираш, техния труд орабваш и им даваш стотинки. ТИ БЕЗ ТЕЗИ ДЕСЕТИНА СИ ЕДНО НИЩО, ЕДНА КРЪГЛА НУЛА, ДОРИ ДА ВПРЕГНЕШ И ДЕЦАТА И ЖЕНА СИ ДА РАБОТИТЕ, без да експлоатираш чужд труд, нищо няма да направиш. Хляба няма да си заработиш с този господарски акъл.

192

Анонимен

преди 6 години

Самия факт, че има хора , които защитават крадеца , и обвиняват доктора е срамен. Явно защо сме най бедни и нещастни в Европа..Никой не защитава крадеца, а доктора го обвинява само и единствено законът който важи за всички. Ние тука само коментираме..

191

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 170Какво Б'ро по труда?БТ само гледа да махне безработните от главата си и да отчита спад на безработицата. Даже курсове няма.

190

Мен

преди 6 години

До АнонименАБе така е, всички бели са с купени дипломи и са все на ръководни постове да му се невиди, даже и държавни и частни фирми. А горкото ром-че сигурно е отличник на випуска, завършил с награди ама на! долните расисти само като го видят че е лилав и не го взимат да работи.

189

не си българин

преди 6 години

До Анонимен 190Щом защитаваш крадци,ясно е от кои си!

188

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 190От такива смелчаци като теб сме били 500 години под Турско робство. Лесно е под полата на жената и на три ракии да си смелчак .

187

Анонимен

преди 6 години

Самия факт, че има хора , които защитават крадеца , и обвиняват доктора е срамен. Явно защо сме най бедни и нещастни в Европа.

186

Анонимен

преди 6 години

Българин съм,но ако тоя ,по тоя нелеп начин,убие бпрат ми,му давам 3 дена живот,ще го излежа ..

185

***

преди 6 години

Тук разни многознайковци пишат как е в САЩ,но ще им кажа,че като бях в Аризона преди десетина години,изрично ме предупредиха да не влизам в непознат дом без придружител,и то когото познавам добре!Нещо повече,не само в къщата,а в двора не бива да влизаш без разрешение!Иначе си отписан!А там стрелят на смърт,за да не се занимават с процеси и адвокати,защото струват скъпо!

184

Анонимен

преди 6 години

До МенАйде стига ми извъртахте думите!Колко от висшистите на висока длъжност в Бг са компетентни и кадърни, заели позицията с коректен конкурс? Единици! Всеобща некадърност и купени дипломи. Назначения чрез познанства и партийна принадлежност.Няма да се отклонявам повече.Докато не се промени мисленето на хората, ще е все така.Приемането в социума е ДВУСТРАНЕН процес.

183

Василев

преди 6 години

Има ли Гинки и Калинки, ще има има и саморазправа и убийства, агресия и безизходица!!!Доктора е продукт на това , което се случва 28 години в държавата!!!Добре дошли в офшорната реалност!!!Агент Дънкан Шойло!ЦРУ!!!

182

до 174

преди 6 години

От 30 години е така! Браво за коментара!

181

Анонимен

преди 6 години

Нещо не стигат минусчетата момче, ще ви изринем, само още 10тина години имате. Тоя народ 500 години не са успели да го претопят, така че и по 1000 коментара на ден да пускаш, като се дръпнат американците от Балканите, пак ще сме с Русия.

180

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 175Доста парички ще трябват. Я виж, как се активизираха за два дни защитниците на кражбата и насилието... И семинарчето иска пари - обяд, вечеря и закуска... и после почистване на помещенията, ПППО-тата дърпат, нищо безплатно не правят... трябва да си довършат вилите, чадата от Лондон и Париж искат парички за наеми, такси, сладък живот, а-а-а ...ние продаваме скъпо.