91

Гатанка

преди 6 години

Вижте добре физиономията на снимката.Кой ли я стимулираше и насочваше, когато още като студентка се лепна за възрастен милионер с политически претенции, чиито две щерки са й почти връстници? Две извънбрачни деца му роди, но го разведе!После се лепна за Станишев и какви ли не медицински интервенции изтърпя, но износи и роди и негови деца! Макар че тя вече беше на 40 лазарника.Бг бъка от хубавици, тази как се добра до леглата на онези двамата?Кой ли манипулира чрез нея въпросните двама мъже?

90

Хотелиер

преди 6 години

Другарю Гърневски, аз имам хотел. Ако Гинка беше спала в нашия хотел това значи ли, че аз имам общо с купуването на ЧЕЗ ?Много елементарно, другари от ГЕРБ ..Много елементарно !

89

Анонимен

преди 6 години

Интересно как БСП ще купи ЧЕЗ след като мафията ГЕРБ държи цялата Държава и я е оплела в отровните си пипала.

88

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименНема го цимента в къщичката на ГЕРБ, затва се клати из основи. Един от електората на 27 март им го открадна.

87

Анонимен

преди 6 години

Поредното доказателство, че Станишко се водеше от БСП, а слугуваше на ГЕРБ.Станишко заслужава за тези му анти-БСП действия да бъде изгонен от БСП.Той се опита да завлече БСП към небитието, но Корнелия изправи партията въпреки послушния и изпълнителен евреин Станишко!!!В тези сайтове можете да намерите повече информация:glasove , bivol.bg , afera.bgДнеса не публикуват такива неща, че ще им спрат заплащането...

86

Анонимен

преди 6 години

Орешарски е виновен!

85

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да вият от злоба в близките десетилетия крадливите престъпници от Бесепието влас няма да видят. А това където им се привижда, че се клати власта - клатят се макарите на ББ! Ха, ха, ха!

84

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

По-големи и.диоти от Спас Гърневски са само Иво Минджев и Антон Тодоров.А, врътката е ясна за всички:По поръчка на ГЕРБ Гинка поръчва и плаща за PR на Моника Станишева, чиято компания се занимава именно за PR.После храбрият гербераст Гърневски "разкрива" връзката между БСП и Гинка ...Това е *** милиционерска сглобка, която само Цецо и компания могат да измислят.Крадецът вика дръжте крадеца !

83

Solar Power

преди 6 години

И после искам да се заведе дело срещу тези които опетниха сделката и тези 1-2 милярда да се вземат от тях.

82

Solar Power

преди 6 години

До Анонимен"10 гофини ГРОБ на влст и пак БСП са виновни! Цяла година сделката е подготвяна и нито една служба (подчинена на ГРОБ) в България не е успяла да разбере нищо........ Смешни сте драги ми ГРОБари"Е ти какво искаш да разбере ? Аз като си продавам фирмата да не би да пиша по ТВ и вестници ? Сделка между 2 частни фирми. Какво общо има държавата не разбрах пак :) ?!Много бих се радвал да се развали сделката. Гинка да осъди държавата за ползи, после ЧЕЗ да осъдят и те за 1-2 милярда :)))

81

Анонимен

преди 6 години

Още тогава като гледах крадливата Нинова как се пенеше и директно обвиняваше Бб за сделката с ЧЕЗ ми стана ясно, че комунистическа фирма близка до крадНинова и с откраднатите пари от държава сега е тайния купувач, но не е очаквах да жената на Станишко третополовия, ти да видиш как само са се омотали като свински черва!

80

Анонимен

преди 6 години

В България такива неща никога не са се случвали и ето пак се случиха !

79

Анонимен

преди 6 години

Само едно е сигурно - кабинетът Борисов 3 се клати до основи и зад всяко едно клатушкане стоят не градеж в собствените основи а обвинение че БСП ги клати ! Когато обаче не виждаш проблемите в собствената къща тя се срутва и без външно въздействие ! Проблемът е че на жителите в къщата им писна ! От най ниската заплата , най слабата икономика, болни без здравеопазване, неуки след поредните реформи, убивани и ограбени родители по селата. С пренаписана история! Клати се и се крепи на лъжи !

78

Го4о

преди 6 години

БСП иска ЧЕЗ за да може да съществува с кражби, както е било над цели 100 години! ...... "Електрификация плюс съветска власт е равно на комунизЪм!"

77

Анонимен

преди 6 години

Герб, това е много плоско, няма да мине. Цветанов ли го измисли?

76

Анонимен

преди 6 години

На крадливите маймуни им лъснаха червените зад.ници!

75

Иванов

преди 6 години

А дали не пуснаха тази партенка защото се заговори, че още през 2012 Ц. Бориславова е имала апетит и интерес в закупуването на дружеството, но се е разминала и не е успяла тогава. А сега действа с поставеното лице Гинка Върбакова която има 20 фирми с по един човек зад тях. Перяща ДДС. В случая хем Бориславова доволна хем българите прецакани.

74

Гробокопач

преди 6 години

До ВасилевСложих ти +. Тук сме на едно мнение. Но все пак, Бойко е доволно гаден. Станишев е мазен, но Бойко е доволно гаден.

73

Аз

преди 6 години

Значи г-жа Нинова иска да спре кражбите на Станишеф и Моника. Браво г-жо Нинова и докато Вие геройски се борите с престъпността от ГЕРБ искат да узаконят протежето на Станишев. И дори да се включат във тия престъпления със държавно участие. Явно Вие сте единственият честен човек на политическата сцена.

72

Анонимен

преди 6 години

10 гофини ГРОБ на влст и пак БСП са виновни! Цяла година сделката е подготвяна и нито една служба (подчинена на ГРОБ) в България не е успяла да разбере нищо........ Смешни сте драги ми ГРОБари