284

Анонимен

преди 6 години

Само като им видиш физиономиите и ти става ясно ...

283

@@@

преди 6 години

Докато Борисов успешно твори новата история на България, червеноглавците или плюят и злобеят по форумите , или в дима от скарите масово осират поляните около любимата си Бузлуджа ,както и в разни пенсионерски сборища като днешното, настървено слушайки истеричното квичене на партийната си лидерка .

282

Пуркоа бе Джанам

преди 6 години

Защо Тролчетата които "пишат" в интернет пространството не отидоха да подкрепят протеста? Можеше да изкарат още някоя Рубла.

281

Анонимен

преди 6 години

Нинова да пита Станишев защо продадоха Енергото на ЧЕЗ 2005г....ама ня не беше ли министър на енергетиката при Станишев?

280

Питам

преди 6 години

Кво става бе БИ СИ *** , свалихте ли Бойко?

279

млад гербаджия

преди 6 години

Тая бабичка на снимката ли ще ми определя бъдещето на мен? Айде у лево.

278

хохо

преди 6 години

Един файтон *** не стигат да вземете властта, товарищи.

277

Актуално ЧЕЗ

преди 6 години

Първо да оправим нещата с ЧЕЗ!!!После кражбите на Костов Нинова Царя и Станишев.Иначе няма да стигнем до никъде и те ще продължат да крадат и ни представят театрите си.Сега е актуално престъплението с ЧЕЗ!!! Да не се отклоняваме а да се справим с тях по ред. Иначе пак ще ни бият грабят и унижават.

276

...

преди 6 години

Много сте т-ъпи бе, промити мозъци! Червените ***, комунисти и т.н. ...щото другите са много убави. Всички са крадливи манипулатори независимо от партийната принадлежност. В един цирк играят и си делкат парсата, а ние лапаме мухите вече 28г! Който е на власт *** повече, който е опозиция *** по-малко и така до следващите избори. Навързани са като свински черва. Милиарди се откраднаха пред очите ни и диря няма! А вие още се дърляте кой ГЕРБ кой БСП кой ДПС! НАРОДЕ????

275

Червените хлебарки

преди 6 години

Бесни Страшни Пенсии - 29-та годишна серия

274

...

преди 6 години

Мечтая за момента, когато тези 240 попаднат в ръцете на "улицата", както нарече Народа онова нищожество от ДПС! Малееее какъв бой ги чака! Няма ГЕРБ, няма ДПС няма БСП - всичкото депутат бой до нас-иране, и после пак бой!

273

...

преди 6 години

Това е бутафорен протест. Ако наистина искат оставката на кабинета, протеста не трябваше да е в работно време и пред мин. съвет, а да е в 18:00ч. на жълтите павета. Да може и аз и такива като мене дето работят и ще плащат за на гинка фотоволтаиците и ЕРП-то да отидем, да завардим и да им покажем на 240те ***-ака и на чужденците от Европа що е то демокрация по български. Линч за тея крадливи некад=ърници! Да ми падне някой само ще обърша паветата с него! Шутове докато мърда!

272

Без разлика

преди 6 години

ИДИЛ и БКП/БСП са си по същност едно и също - фанатизирани убийци и патологично безмозъчни ***!

271

Анонимен

преди 6 години

Защо отклонявате темата за Нинова. Тя е на светлинни години от "постиженията" на еднокнижният вожд. ГЕРБави ***, ще взимате заплати за тази дейност още месец-два.

270

Не е късно!

преди 6 години

Вадете червените книжки от фризера!Абе късно е, но все пак... Надеждата умира последна.

269

АЗЗЗЗ

преди 6 години

Тоя с едрия шрифт е ИЗКУФЯЛ ДЪРТ КОМУНИСТ с диоптър!

268

Анонимен

преди 6 години

Ей пълно е с *** на ГЕРБ. Искам да се знае едно. Колкото и да викате на всички е ясно, че в ГЕРБ сте най-простите, некадърни и крадливи начело с еднокнижния ви вожд Бойко! Жалки сте ГЕРБ!

267

Стратегия и тактика

преди 6 години

Не смесвайте нещата. Сега трябва да де реши мега важния въпрос за ЧЕЗ . После , но едва после да се реши второстепенния за Техноимпекс. Обаче Нинова знае, че ако започнат да се решават нещата с кражбите в един момент ще се стигне и до нейните далаверки макар и нищожни пред мега далаверата и мега унижението ЧЕЗ . Затова едва ли ще стигне до край в атаката си срещу крадците от ГРОБ. Но не е лошо да я използваме срещу ГРОБ доколкото можем.

266

До 279

преди 6 години

ПИЧ, пик едно кафе и се успокой, че поведението ти бие *** сериозна неуравновесеност вече. И стига с тези главни букви .... искаш да изпъкваше пред другите ли, какво? Комплекс за в има ние ли е? Айде кротни се

265

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ, ХУБАВО СТЕ ТУК НА АМБРАЗУРАТА, АМА НЕ НИ ПРИШИВАЙТЕ КОМУНИСТИ! ВИЕ СТЕ ТАКИВА. а БСП СА НА ДРУГА АМБРАЗУРА - ТЕ БРАНЯТ СКЪПАТА СИ РУСИЯ ПОД НОВИНАТА ЗА РУСКИЯ ПАТРИАРХ, НАВОДНИЛИ СА ТАМ. ТА НОМЕРЪТ ВИ НЕ МИНАВА!