19

УИКИРЕЧНИК

преди 6 години

ПАРВЕНЮ- Човек, който се е издигнал бързо на високо положение, но няма духоните качества, навици и култура за това.

18

мдаа

преди 6 години

Такава е руската мода

17

преди 6 години

Тоя моден професор Стайков, по *** на г/зове ли е? По- комичен и грозен вид могат да имат и двете "дами", но да са елегантни, хаде холан - все едно са се изтъпанили блатист хипопотам увит в тантела и зле изглеждащ арт траве.рс. Елегантност и женственост близо до нулата. Защо няма специалист по естетика и етикет около двете представящи България женоря с хипер его и претенции? Няма да им е излишен и психолог.

16

Ani

преди 6 години

Kvato durjavata takiva i tezi dveteKochina

15

Анонимен

преди 6 години

Жалко, и двете са неподходящо облечени за националният ни празник. Сякаш са тръгнали на бал! И на двете им липсва, много им липсва...

14

Анонимен

преди 6 години

Това снимка от абитуренския бал ли е?

13

Жо

преди 6 години

ИМА НЕЩА, които не могат да се купят с пари и дори с много пари. Това са интелигентност, чувство за хумор и добър вкус.Който разбрал, разбрал...

12

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да си пишем и говорим -безвкусица и кич,които са недопустими за тези дами.

11

Ха-ха

преди 6 години

Тия са се барнали като булки за продан, ама са бая напред с килата и годинките

10

Анонимен

преди 6 години

Държавата ври и кипи с нерешени проблеми в съдебната и образователната система, а вие си заработвате някой лев с писане на глупости! Кой се интересува от рокли?

9

бон-бон

преди 6 години

Деси , вземи се в ръце , видимо вече застаряваш.

8

Анонимен

преди 6 години

Стига с тези платени статии, не ни занимавайте с наглата госпожа! За нея никой не е гласувал! Сега ни харчи парите, защото е успяла с к...номера да прилъже радев. Човекът улисан в четене и летене е решил, че трябва да си изживее младостта.

7

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Йотова облиза обувките на руския поп...

6

Анонимен

преди 6 години

Обсъждани били-ахахаха.Две дърти косатки се спретнали като абитюрентки-голяма полемика,голямо нещо-ГОЛЕМ СМЕХ,ГОЛЯМА ДРАМА,ДРАГИ ЗРИТЕЛИ.Хубаво, че оня не почна пак за самолетите! :)

5

Митев

преди 6 години

Двете рокли бяха решени в пролетнозелено, и в двата е използвана основно дантела и коприна. Вицепрезидентът Илияна Йотова беше със сходен петроленозелен тоалет, направен от френска дантела и коприна по дизайн на Евгения Живкова. Аз ли нещо бъркам , но НИЩО зелено в роклите не виждам. А статията си е живо блюдолизство. Колкото до СТИЛА И ВКУСА на дамите народа е казал: Въпрос на вкус, казало кучето...........!

4

Анонимен

преди 6 години

Някой най-сетне трябва да уволни стилиста на президентството. Това, че вицерезидентката и резидентшата нямат вкус е едно на ръка. Това, че резидентът пък така си ги харесвал, означава само, че и той няма вкус. Да вземат Жени Живкова - и тя е от тяхното котило, но поне има вкус жената.

3

Анонимен

преди 6 години

Стига глупости бе, обсъждани били...,Кой го интересува!?!Тази дългата сама си поръчва статии по темата, така ми се струва.

2

Анонимен

преди 6 години

Комунистите винаги са били първо селяни.

1

Анонимен

преди 6 години

Тоалетите са много правилно оформени в горната част. При Йотова чрез прозрачната част виждаме светъл акцент към главата и раменете, което олекотява силуета. При Радева острото деколте и дължината до коляното вършат същото уравновесяване.