97

Анонимен

преди 6 години

По време на разговора е било обсъдено и развитието на газовия хъб "Балкан"и възможностите за директни доставки на газ за България при взаимоизгодни условия и пълни гаранции от страна на Европейската комисия. В тази връзка било коментирано и изграждането на газопровода "Турски поток"Боко защо спря ЮП и предаде националните ни интереси сега вместо да сме газов център за доставка в ЕС, Турция е?

96

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Какво му казва Борисов ли:- Ейййй това пръстче си го наври знаеш къде...

95

българина

преди 6 години

последния арбитраж които бб води платихме неустойка за белене 1 млрд! сега текат трите арбитража на трите ЕРП та, на всяко по 1 млрд , значи 3, ББ поднови договрите на американскиет централи преди 2 г от където се губи годишно по не 500 млн, значи до тук некадърницуте от герба ни струват в живи пари 3.5 млр, без да броим загубите от изтритите файлове в митниците където сигурно е за 1 млр още, такова чудо никоя държава не може да си позволи и издържи, ето ги парите за армията пенсийте и пътищата

94

Анонимен

преди 6 години

"Борисов представил пред Путин идеята си за развитие на проекта за АЕЦ "Белене" като общобалкански и обяснил, че тя е срещнала подкрепа от колегите му от страните от Западните Балкани."Борисов имаше идея да сменя старите реактори в Козлодуй с новите, после имаше идея да продава реакторите, чудно как ли приключи новата му велика идея?

93

Кратун

преди 6 години

Трите енергийни проекта, т. нар. Голям шлем (АЕЦ Белене, Бургас-Александропулис и Южен поток), по които загробихме в милиарди левове без да имаме нищо насреща, пак изплуват като призраци. Русия идва само за да ни краде. 30 години не можем да се оттървем от слугите и в България.

92

az

преди 6 години

не знам друга държава от европа да ги управлява патологичен лъжец и страхливец едновременно, но пък и със самочувствие. ще видите какво ше стане в кра яна европредседателството, мисля че вече всички го опознаха и разбраха че е фурнаджийска лопата, погрома предстои, след толкова обиколки, има македонски езики западните балкани извън ЕС, а ние извън шенген, за ЕЗ по добре да не ходм там

91

Перо

преди 6 години

Прилича ми на опит на Борисов за отклоняване на вниманието от Гинка и ареста на пловдивския доктор. Нито Белене е пред рестарт (особено пък като балкански проект), нито варненския хъб. Протестите вече тръгнаха в 4 големи града и като нищо могат да обхванат цялата страна. Недоволството се трупа като се почне от добричкия суджук, хасковските роднини, конвенцията, Гинка и арестът на доктора може да гътне Борисов.

90

Анонимен

преди 6 години

Моля те прочети и оцени:Това насочване и заблудата с нова идея е да не пишете и говорите за ЧЕЗ !А истината е следната : Б.б. заблуждава ,че ще изкупува Гинка от Пазарджик .България ще загуби арбитраж за ХХХ 000 000 ЕВРО , ще ги получи Гинка от Пазарджик !За целта ,, този път нема лабаво , нема оставки " Управляващите трябва да осигурят необходимите мерки България да загуби !Само ,ако си на власт това е 100 % Така стана с КТБ !

89

Анонимен

преди 6 години

Старата песен на нов глас пак зеха да бият цените и часовете йонко ела в ловеч че се не трае

88

Анонимен

преди 6 години

Баце как мина делото с Атомстрой- напляскахме ли ги? Баце нали Атомстрой не бил строил реактори към датата на прекратяване на проекта, тези двата реактора у нас какви са? Баце гьола как се превърна в площадката за реакторите? Окончателно фалиралата Уестингхаус ще строи ли централата? Изпомпваш ли газта за 100 години напред от Черно море? Ще я мешаме ли с катарската и азербайджанската да нагнетяваме тръбите?

87

българина

преди 6 години

само за един месец, ИК, ЧЕЗ, изтрити файлове от миниците за млр левове кражба става въпрос, ЮП стана туски очевадно, Белене платихме 1 млр неустойки за гьол пък ще строим, ще купуваме 34 процента от чез пък герб продадоха 33! можеше да купим само един сега! скандала в одринското посолство, проф Плочев излезе прав, Горанов лъже 130 млн разминаване в държавния бюджет! хасковския мошеник не е депутат пък е в парламента, гафовете само за 1 месец са за нови избори и довиждане на герб!

86

Анонимен

преди 6 години

НИЩО НЕ ДЪЛЖИМ НА РУСНАЦИТЕ.

85

Анонимен

преди 6 години

Отделно,ако не се построи Южен поток,Турция ще върти мозъка на половин Европа и ще я държи в ръцете си,ще изнудва.

84

Анонимен

преди 6 години

Ако не реализираме Южен поток,южна и източна европа ще ядем един голям,при това доста скъп х.***

83

Анонимен

преди 6 години

Разбирате ли сега какво става?Немците не можаха да си направят северен поток 2,спряха им го,но имат поне северен поток,а ние от централна и източна Европа пак ще купуваме руско гориво,но през Турция и през западни посредници.Къде е Киро на кирия?Питам аз и отговор не искам!Работата става така,че ако исаме да си вземем нещо или някакъв ресурс от Русия,ще минаваме през посредници и всичко ще се оскъпява.Толкова ли сме богати в бедна България,че и в Европа?Правят ни на балами.Само Турция се уреди

82

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен- Майсторството му в избирането се нарича "изборна измама", типично в негов стил. Борисов е крайно нечестен човек.

81

Анонимен

преди 6 години

Прави се на мъж само пред Лиляна дебела и тая която сложи уж за външен министър. Както една бивша съдийка при разговор с друга каза че е страх да отиде в кабинета му защото ги оправял директно на масмасата.И пред 90 безгласни аватара които лично постави в НС за да бъркат съдбинитена държавата. Това нещо управлява държавата срам.

80

Анонимен

преди 6 години

До 79Скоро ще разбереш кой е клекнал

79

Анонимен

преди 6 години

Евентуално посещение на Путин, означава преориентиране на България към Русия, той просто не би си губил времето за друго да идва. След безбройните изцепки на Бойко, аз не виждам как тиквата ще запази поста си. Очаквам да си бие шута или преди визитата на Путин, или малко по-късно, и не само от премиерското място, ами въобще...

78

Анонимен

преди 6 години

Заблудата е ход , целта е да забравим аферата Гинка от Пазарджик !62398