14

това е истината

преди 6 години

В момента България се "управлява" от абсолютни некадърници!

13

Анонимен

преди 6 години

С нетърпение чакам Светият Синод да се изкаже в подкрепа на доктора, защото убийството на *** крадец не е грях по каноните на българоруската БПЦ.

12

Анонимен

преди 6 години

ПРОТЕСТИТЕ СА ДЕЛО НА ОПОЗОРЕНИТЕ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ! :DПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ НА ЕЛЕКТОРАТО С ФАЛШИВАТА ВЕРСИЯ, ЧЕ БИЛ ВЛЯЗЪЛ В ДОМА МУ И ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ДАЛАВЕРАТА ИМ ЧЕЗ!

11

ТHE Патриот

преди 6 години

Сопите и вилите народе иначе ще става само още по-зле!

10

Браво

преди 6 години

Управляващите са се ус**рали и не смеят нито да се покажат, нито да кажат... Страхливци!!! Това от НАРОДА не го очаквах изненадан съм приятно. Вече ни писна!!! Стига вече!!!

9

Някой си

преди 6 години

А на коментар в явно близ.ещия сайт ме блокираха,сега чувам че утре родоотстъпника от бхк ще се плюнчи по бтв.Докога *** /полуфабрикати,ще са безнаказани? Докато е тиквустан,а не България ще е така явно.И си мисля,че Путин го интересува живота на един българин, отколкото магистралките на тиквун.

8

Анонимен

преди 6 години

Това се нарича тиквен цугцванг. Ако изпълни исканията на протестиращите, няма кой да гласува за него и ще падне от власт. Ако не ги изпълни на мига ще бъде свален от власт.

7

Анонимен

преди 6 години

Shvefite triabva da badat postoianno terorizirani! Svoboda za choveja, koito spasiava jivoti!

6

Анонимен

преди 6 години

Да се организира огромен протест в София!!! Дайте ден и час!! Да свалим тези тутманици крадливи един път и завинаги!

5

Анонимен

преди 6 години

Бойчоооо, докато ми се правиш на Балканската Меркел, на народа му писва от това, че пазиш и храниш шведите по всякакъв начин! Не разбираш ли бе Тикво празна, много ни се събра? Високи цени, предателства, корупция, ограбване на европарите до 80%, 10 пъти да намалели инвестициите, опустошени райони от шведи и бедност, морален упадък, нулева защита на българина от криминалитета, от шведите също. Такъв шут ще получиш а трябва само едно, ред и законност за всички, без изключения. Пътуваааааш!!!

4

Анонимен

преди 6 години

От къде да знае доктора, че тоя плъх ще умре. Той не е стрелял за да го убие и не го е убил. Самият факт, че плъхът е избягал и е умрял някъде показва, че е неизбежна отбрана.

3

Анонимен

преди 6 години

Докторе , на твоя страна съм ! Но ти уби спокойствието на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !

2

Анонимен

преди 6 години

Укрил се е след престъплението. Законно ли е оръжието? Трябвало е да извика полиция и линейка, поне за раните от ухапването от плъха, да му бият ваксина за тетанус.

1

Flow

преди 6 години

Убии плъх