15

10101010101

преди 6 години

Жалко за доктора, в опита си да защити себе си и семейната собственост е извършил деяние с фатален край. Разбира се, че всеки на негово място би защитил своя живот, живота на близките си, както и своята собственост. Записите от камерите ще докажат, че е действал в самозащита. Все пак е бил наръган с нож от този .........

14

няма оправдание

преди 6 години

Няма как убийство, без да му е заплашен живота да бъде оправдано.

13

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКато имаш оръжие не значи, че не могат да те гръмнат. -------------Като доктора има оръжие на значи, че апаша не може пръв да го гръмне.

12

Неясно, Уотсън.

преди 6 години

А какво стана със "съучастника"? А, сетих се, той съществува само, за да оправдае наличието на незоконно оръжие у доктора. Браво на него, че е успял да обезвреди "съучастника" и да му вземе оръжието. Борил се е и с "Плъха", който видно е бил ячко момче....Въобще правдоподобна версия. Много искам да се намери "съучастника", защото малко трудно 'Плъха' ще разкаже своята версия, но той Док на това разчита, нали?

11

Инспектор

преди 6 години

Доктора е допуснал две големи грешки - притежавал е незаконно огнестрелно оръжие и другата грешка, че не е викнал полиция още на момента а се е укрил.

10

до 6

преди 6 години

Подкрепям това,което си написал.Два пъти са ми крали коли и веднъж са ми обирали жилището,но няма да тръгна да стрелям и убивам крадци,освен ако не е в случай на неизбежна отбрана.В случая с доктора,няма неизбежна отбрана,но медиите по всякакъв начин обработват общественото мнение,че точно такива са обстоятелствата.Става нещо подобно като с онзи,който рисувал икони,подгони крадец и го уби.

9

Анонимен

преди 6 години

Да се убиват хора на улицата е несправедливо и неевропейско, освен ако не искате гражданска война.

8

Анонимен

преди 6 години

Нека да си правят следствието, никой не им пречи. През това време доктора на свобода, няма опасност да се укрие или попречи на разследването.

7

Анонимен

преди 6 години

Чудно ми е как от БХК все още не са се изказали в защита на убития, който имал правото да влезе в нечий дом да граби безнаказано.

6

Анонимен

преди 6 години

Подписка в защита на д-р Димитров ще има в София пред съдебната палата от 16ч. Във Варна и Стара Загора има насрочени от 17ч. Подкрепете Човека!

5

БАЧКАТОР

преди 6 години

Браво на доктора. Бог да е с теб, докторе !

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2, според тебе каква е задачата на законите - да служат на престъпниците или на обществото. Законите са измислени от хора, не са перфектни но могат да бъдат променяни, когато не са ефективни. Точно това трябва да се случи и сега, тъкмо ще се навърти оборот на българският ВПК а битовата престъпност рязко ще намалее.

3

СПРАВЕДЛИВ БЪЛГАРИН

преди 6 години

Д-Р ДИМИТРОВ - ПРЕЗИДЕНТ!

2

ИЛИ

преди 6 години

браво на този смел българин ! щом такива крадци като този се разхождат на свобода и е влязъл с взлом в чуждия дом това заслужава- получил е възмездие! За д-р Димитров Свобода и повече такива мъже!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Ще ме прощавате всички, но когато някой ти тараши гаража, а семейството ти е на етажа с теб това не е защита. И колкото и несъгласни да бъдете с мен съда ще гледа по този начин случая. Да не говорим че каквото и алиби и каквито и оневиняващи обстоятелства да има, съда няма да го пусне преди да свършат първоначалните експертизи. Те се осланят на факти, а не на обществено мнение.