589

недоучен

преди 6 години

Този да се прекланя пред държавата която ги е просветила в християнството и не отделя македонската църква от българската, ако е учил въобще ИСТОРИЯ.

588

Анонимен

преди 6 години

До Жеков:Извинявай, че ти сложих неволно минус.

587

Анонимен

преди 6 години

Ама много нежна душица имал руския ***. Разсърдил се бил. Марш обратно в сатрапията.

586

Анонимен

преди 6 години

С изявленията на Путин, Захарова, Макаров и сега Патриарха на КГБ, Кремъл ще накара и българите да замразят Русия !

585

Жеков

преди 6 години

Винаги ще сме благодарни сме на руснаците, че са ни освободили! Но в момента Русия е една диктаторска държава, която заплашва света с ядрено оръжие. Няма как да бъдем на тяхна страна.

584

Анонимен

преди 6 години

Браво на българите, че не позволиха КГБ ченгета да правят индулгенция със свидните жертви от другите националности дадени за Освобождението на България !

583

Ретт

преди 6 години

..за съжаление поп неграмотен вероятно. Това е, което написано на руска Уикипедия. Съюзници на руснаците; Российская империяОбъединнное княжество Валахии и МолдавииБолгарское ополчениеКняжество СербияКняжество ЧерногорияБоснийские и герцеговинские повстанцыhttps://ru.m.wikipedia.org/wiki/Русско-турецкая_война_(18771878)

582

Анонимен

преди 6 години

То ако следваме логиката на атлантиците, значи българите сме превземали Константинопол и сме обсаждали Виена! Защото в историята са останали имената на Балтоглу и Бимбеловци!

581

hodrchapovylnite

преди 6 години

Политици и Държавници, не изкривявайте историята и не премълчавайте историческите факти,защото всеки народ пише Историята с кръвта си ,уважавайте тези обикновени хора и тяхната саможертва,защото Вас Ви има благодарение на Тях.

580

Анонимен

преди 6 години

Мишки, абсолютни мишки! Добре, че президента Радев уми донякъде лицето на политическия ни уж елит! Бе това е кръгла годишнина! Ако бяха малко повече българи и хора, щяха да направят график и децата да посетят Шипка и Плевен, да се възпитат както трябва да бъде! Но - не! Ще ги правим някакъв пол по избор! Само, че редовият българин сам взема нещата в свои ръце и води малките на върха на нашата история!

579

Галя

преди 6 години

До евроджендър: Джасим, ти ли си :) Тъкмо се притесних, че мълчите, когато ви спрат грантовете :)

578

Анонимен

преди 6 години

абе да вземат договорите от сан стефано и берлин и да напишат там финладско турска или румъно турска или естонско турска или полско турскасамо да не е руско турска- и не е имало нискакви руснаци те герберастите са специалисти по тая частама първо да питат американския посланник че да не сбъркат правописа

577

Св. Никола

преди 6 години

Цар Борис и Хитлер разбраха чудесно, че българина не може да е срещу Русия, само генерал Луков и сегашните лукови глави не искат да поемат! Ето, заради престъпни политици воювали един срещу друг в ПСВ, а 10 - 15 години след това отдават почести и слава на Русия и построиха вдъхновяващ паметник на ,,тоз чутовен връх''!

576

hodrchapovylnite

преди 6 години

Руския Патриарх е прав. Говорим,че комунистите изкривиха българската история, но и тези не останаха по назад. Или си със Запада и тъпите агресивни американци или с Русия средно положение няма....Пък накрая '' каквото сабя покаже и честта ,майко юнашка"

575

По принцип

преди 6 години

"Всяко тържество на България е смърт за Русия!"Иван Сергеевич Аксаков

574

???

преди 6 години

Кой флот пренесе армията на Сюлейман от Албания и я стовари в Тракия да избива българите?***************************************************************************Флота на нейно Величество Кралицата (на англия)

573

Анонимен

преди 6 години

Драги ми *** руски, освен "***" и "***" някаква друга думичка знаете ли? Впрочем същите тези "***" направиха на кайма 300 руски "богатири" за 5 минути!

572

Историк

преди 6 години

Ако Европейските Велики Сили не бяха изгонили руснаците от българските земи след свършване на войната, днес щеше да има Задунайская, а не България !На тръгване Дондуков е ревал на Продуентския мост, че го гонят, а раболепните русофили му обещали да кръстят софийския булевард - Дондуков, на чиито адрес и до ден днешен се водят Президент и Премиер на независима България !!!за справка: виж Историята

571

Анонимен

преди 6 години

Дойдоха, загинаха и си заминаха! Нищо не спечелиха, освен вечното признание на всеки истински българин! Тук след тях във властта се настани западната агентура, която Ви управлява и днес!

570

евроджендър

преди 6 години

3 март не е български празник. Това е началото на окупацията на Русия над суверенната Османска Империя. България, като част от Османската Империя е прогресирала силно!Ботев, Вазов и Левски са предатели и русофили, подкрепяли са отцепниците! Малко е било въжето за Левски!Русия е окупант! Ненаяли се пияници - не им стига земята, та посегнаха на суверенната Османка Империя.Ние сме НАТО, българите са европейска сила! Да покажем кои сме!!