198

Анонимен

преди 6 години

Не може да убиваш безнаказано хора! Жоро Плъха беше активист на ГЕРБ и прекрасен човек! Отговаряше за гласовете от Столипиново.

197

Анонимен

преди 6 години

Ако страхливецът Борисов усети, че властта му е застрашена, ще нареди да пуснат убиеца.За него остването на власт е в пъти по-важно от Законите в България.Още повече, че ако не му харесват, веднага свиква машинката си за гласуване, неизвестно защо наречена НС да ги прекрои.

196

евроатлантик

преди 6 години

А някой питал ли е Бхк какво мисли по въпроса ?

195

Анонимен

преди 6 години

хубсво е тези които защтитават убиеца между другото те не са много да им се случи същото дано да не става но ако стане искам същтите хора да защтитават убиеца както сега правят

194

Данаил Миндов

преди 6 години

Така , казуса дали е или не виновен доктора ще се решава в съда , така е във всички нормални правови държави. А относно учудващо бързата реакция на органите да го приберат човека ( като се има предвид колко са кьораво глухи и спънати коне когато трябва да се заловят и задържат и осъдят РЕАЛНО доказани рецидивисти) мога да кажа, че ТЕ ИСКАТ ДА НИ НАТИКАТ В ЛИЦЕТО -ЧЕ САМО ДА ПОСМЕЕМ ДА СЕ ЗАЩИТИМ СЕБЕ СИ И СЕМЕЙСТВОТО НИ ЧАКА СЪДБАТА НА ДОКТОРА. Така че да му мислим .....

193

Анонимен

преди 6 години

Тия майни сега се правят на много отворени и протестират, но Суджука ако отиде при тях да гаси пожара, ще се наредят на опашка за автографи и селфита с него.

192

Анонимен

преди 6 години

Хубаво го е убил, случа с, но защо се е укрил след това, а не си е признал ?

191

Анонимен

преди 6 години

Нормално е да протестират - Пловдив открай време си е бил един от бистионите на ГЕРБ.А ГЕРБ както знаем са едни от най-големите престъпници в Държавата.Предполагам, че Бойко като врътне един телефон на Цацата ще пуснат и Докторчето.В България ЗАКОНИ НЯМА - територията се управлява с СМС от един полуграмотник от Банкя.

190

Анонимен

преди 6 години

Какво ще стане ако го оправдаят ? Подобни случаи ще се повтарят многократно за щяло и нещяло

189

Анонимен

преди 6 години

Някой отива в дома ви с нож и вие нямате право да се защитите? После се чудите защо докторите бягат в чужбина. Не знам кой ще остане да лекува и образова държавата на "плъховете".

188

Анонимен

преди 6 години

До Свобода за лекаря!ако ви нападнат с нож, а вие имате законен пистолет - казвате "абе, чакай да взема един нож, че не мога да ти пръсна главата"-----------------Кой те е излъгал, че законът е такъв?Няма такъв филм.Просто си тп и не моеш да мислиш.

187

Шоп

преди 6 години

След като е застрелял човек и се е укрил, значи е убиец и мястото му е в затвора. Самозащитата е нещо, което се доказва, а не е презумпция. Да заминава да търка наровете.

186

ЕВАЛЛА НА ДОКТОРА!

преди 6 години

С КРАДЦИ , УБИЙЦИ И НАСИЛНИЦИ....ТАКА СЕ ПРАВИ!СЛАВА НА РЕШИТЕЛНИТЕ МЪЖЕ В БЪЛГАРИЯ!ТАКА СЕ ПРАВИ НАЦИЯ ---ТОЧНО ОТ ТАКИВА РЕШИТЕЛНИ И СМЕЛИ ХОРА!!!

185

СВОБОДА ЗА ДОКТОРА

преди 6 години

ЕСТЕСТВЕНО Е АКТ НА САМОЗАЩИТА!!АКО И МЕНЕ МЕ НАПАДНАТ....НЕМА ДА МИ МИГНЕ ОКОТО ДОРИ!!!ДОКТОРА Е НЕВИНЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

184

Анонимен

преди 6 години

Май стабилността на Мутренския кабинет е сериозно разклатена - много гафове от началото на годината - убийствата в Нови Искър, Джендърската конвенция, мафиотската сделка за ЧЕЗ, сега и убийство на невинен човек в собствения му апартамент от някакъв си -анго ....

183

Анонимен

преди 6 години

Докога убийци и крадци ще имат повече права от хората, които с честен труд си изкарват прехраната!!! Съд за съдии, допуснали тези престъпници да останат на свобода и да тероризират хората!!!

182

Анонимен

преди 6 години

Тоя Жоро ДЖЕВИЗОВ има ли връзка с един пловдивски футболист навремето Спас ДЖЕВИЗОВ, който поигра малко и в ЦСКА ?

181

Анонимен

преди 6 години

Това е България за съжаление - всеки може да убие всеки и никой да не отговаря за нищо.

180

Боби62

преди 6 години

Само да попитам. Утре протеста на съкото място ли ще е и от колка часа ще е ? Дочух за 12:00 h. п.п. Извинявам се, че се отклонявам от темата ! И да отдавам пълната си поткрепа за този човек, им смелоста да раздаде справиивост !!! Спамедливодт за кжято държавата нехае !!!

179

Анонимен

преди 6 години

Слава на доктора,слава на КПСС и Българската комунистическа партия,защото ако беше на власт плъхове нямаше да има.Народен съд и публичен линч за всички плъхове.