106

до Полицай

преди 6 години

Гледай си тулупа ушев ... и не се напъвай да мислиш!

105

Анонимен

преди 6 години

До наблюдаващотдалечСамо че те са се биели извън дома на доктора! По време на бой имаш право да се защитаваш, след като противникът ти е извадил нож!И стига вече с тези мекокитковски опити да бъде предизвикано съчувствие спрямо загиналия крадец!Докторът е отървал всички нас от една голяма напаст, от престъпник, готов да извади нож!

104

Свобода за доктора!

преди 6 години

И орден "За гражданска доблест", защото е отървал пловдивчани от тази напаст.Помислете само какво можеше да се случи, ако онзи ром се беше измъкнал или отървал с поредната лека присъда - пак щеше да краде, с готовност да извади нож, ако собственикът го завари по време на кражба! Ами ако следващият собственик, който го спипа, се окажеше старец, жена или дете? Можеше да бъде заклан, за да не посочи после крадеца на полицията!Затова докторът е герой, предотврати възможна бъдеща трагедия!

103

Анонимен

преди 6 години

Ако съм на лекаря, ще си платя гаранцията, ще се изделия в чужда страна, където не сктрадирст за България (демек всички) и ще си практивум там ...

102

Анонимен

преди 6 години

Ъъъу от кога даваме 10-20 години за убийство при самозащита, ако съдът приеме, че това убийство е при самоотбрана?

101

Българин

преди 6 години

До наблюдаващотдалечПак да те попитам:Бил си там свидетел ли, видял си това, преглеждал си записите от камерите ли...?Просто кажи - това твоето хипотеза ли е или нещо подплатено с факти?

100

Анонимен

преди 6 години

Няма значение, че жертвата е крадец. Убиецът си е убиец. Повечето от вас се е случвало да откраднете по нещо макар и дребно. Трябва ли да ви застрелят за това? Това, че държавата и органите и допускат такива като жертвата да вършеят безнаказано е друг въпрос. Всички игнорираме държавата, обаче ревем, че нямало държава. Държавата сме ние.

99

До наблюдаващотдалеч

преди 6 години

Охо, наблюдавате отдалече, но сте съвършено сигурен какво и как се е случило? Да позная ли, Вие сте избягалият съучастник на убития крадец?

98

factotum

преди 6 години

Много бързо го намериха извършителя, ако беше доктора жертвата а плъха извършителя можеше и да не го намерят!

97

Анонимен

преди 6 години

Ще лежи като за човек, а той застрелял един плъх, зоополицията не спи!

96

Анонимен

преди 6 години

Стотици "неразрешени" "случаи" на ромски безобразия.... ама бързо намериха - доктора българин - дал своята скромна лепта в очистването на един гнусен плъх от гърба на обществото! Докторе - ако прочетеш.. или някой ти предаде написаното...Поздрави от Франкфурт! Малко останаха мъжете с характер като теб! за останалите - бягайте от клоаката в която баща и съпруг защитил живота на близките си,

95

Анонимен

преди 6 години

Значи, при убийство при самозащита затвор, а при убийство поради пияно шьофиране глоба! Мисля, трябва добре да се прегледат начите законотворци. Предполагам, мнозина от тях са или такива, които очакват да ги застрелят при самозащита, или такива, с айкю под 50.

94

Българин

преди 6 години

До наблюдаващотдалечВ слуая лекарят и семейството му не са ли също ЖЕРТВИ??

93

Анонимен

преди 6 години

До Българин... не са *** в столипиносо а просто са по тъмно куожи гербери

92

Българин

преди 6 години

До наблюдаващотдалечТова кой го казва?Ти ли го казваш, като свидетел, или?

91

Анонимен

преди 6 години

слава на доктора,,когато държава няма сами трябва да избиваме крадчците и бандитите

90

Пенчо П.

преди 6 години

Радев, къде си бе? Няма ли да се изкажеш по въпроса? Или то съдбата на отделната стадна единица не ти влиза в полезрението?

89

наблюдаващотдалеч

преди 6 години

До БългаринНямаше да е оправдан! Лекарят го е преследвал, жертвата е бягала, далеч от дома на лекаря. Доктора е убиец! Не може да се робува на чувства!

88

Do 101

преди 6 години

Като полицията не си е свършила работата, се налага точно това и ако подаде оплакване ще кажат че фар е незначителна част и няма да направят нищо по въпроса.... Избавил е светът от един *** на гърба на обществото, а ние го упрекваме.... С бонбони ли е трябвало да го посрещне...

87

Имам предчувствието.

преди 6 години

..че за пръв път от много време насам хората ще защитят един лекар, въпреки наложилата се тенденция по медиците да се плюе без замисляне...Жалко, ама все е нещо!