44

Анонимен

преди 6 години

До неудобен въпросТи сам си задаваш въпросите към Русия и сам си отговаряш. Чети история, само злоба не върви.

43

Членска карта №7

преди 6 години

до 37Лъжеш и за ръста на викингите и за тежестта на тяхната брадва!

42

Анонимен

преди 6 години

Ние ще си празнува националния празник, а троловете да си трплят...да им е местито

41

Членска карта №7

преди 6 години

Диванните експерти по история на Русия са налазили форума! Киевска Рус, драги ми смехурко е част Русия(зародила се в Новгород)

40

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа Кок българите нямаше да съществуват като хораАз казах че България нямаше да я има а не че българите нямаше да съществуват. Това са две различни неща. И кюрдите ги има но Кюрдистан няма.

39

Анонимен

преди 6 години

Как разбра че България понесе по-страшен демографски срив отколкото при ОИ,защото 700000 турци и роми НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ,ЗАТОВА ЛИ РЕВЕШ???Ами нали са ни поробители бе РАДВАЙТЕ СЕ!!!Ако бай ти тодар не искаше открит лист ДО ПЕТРИЧ И КУЛАТА ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО РАДВАЩИ СЕ НА РАЗВИНТЕНИЯ СОЦИАЛИЗЪМ ЩЯХА ДА НАПУСНАТ,ИМАШ ЛИ ПРЕДСТАВА??!Обаче по РУСКИ И БОЛШЕВИШКИ БЯХМЕ ЗАКРЕПОСТЕНИ РОБИ НА ДРУГАРИТЕ ДОКАТО ТЕ СИ ШЕТАХА *** И ПРЕДНИЦИ И ТО ПО ЗАПАДА!!Прости ли сте,лицемери ли,*** ли кой ви знае..

38

Анонимен

преди 6 години

На този няма ли кой да му запуши устата с чорап, че нещо се е развикал много!

37

До 33

преди 6 години

Киевска Рус няма общо с Русия. Това е била викингска държава. Викинги по два метра с брадви по 50 кг

36

неудобен въпрос

преди 6 години

А защо не ни освободиха по-рано щом толкова много ни обичат ?!Защо изчакаха цели 500 г. и като видяха ,че османската империя се разпада ,тогава решиха да ни "освобождават" ?! По това време на разпад на османската империя много народи сами извоюваха свободата си ! Русия видя това и за да не се освободим сами ,реши тя да ни "освобождава" !

35

европеец

преди 6 години

Русия за винаги ще е в сърцата на българите. Тук всички коментари оплюващи братска Русия са писани от Иво Инджов.

34

До 31

преди 6 години

Загиналите български войници през ВСВ не са загинали в интерес на Русия, а на цялото човечество борещо се с нацизма

33

Русия е врагът

преди 6 години

Кога Русия ни е била съюзник и приятел.<br>1. През средновековието,когато дивия главорез Светослав избива елита набългарската държава.2. През 60-те години на Х в. втория подобен геноцид, само че над волжкитебългари, когато Иван Грозни *** избива 1 милион българи в Казан иоколностите му. 1. През 1886г. когато е против Съединението.<br>2. През 1916г. когато ни напада и бомбардира Варна и Балчик и ние я побеждавамес героизъм.Помнете Брест-Литовския договор, там пише, че Русия е победена отБългария?3. През 1944г. когато ни окупира,национализира собствеността<span class

32

Терсенето

преди 6 години

За 3 март сме благодарни на руската имперска армия на цар Александър а не на разни кагебейци. Лично ще сложа цветя на паметника на генерал Карцов прекосил Беклемето през зимата подпомогнат от 400 Троянци.

31

патриот

преди 6 години

Руският министър откри изложба за 140 г. от Освобождението....................Абе тези руснаци само за това ли че говорят ,че са ни "освободили" ?!Няма ли да говорят поне един път за загиналите в интерес на Русия български войници през втората световна война ! Дори един паметник не им построиха в Русия ! А тук на всяка крачка паметник на "братушките" !

30

Жо

преди 6 години

"Нека ни отрича историята...Но ний знаем, че има един връх, покрит с бели кости и със кървав мъх...едно име... що отговор дава и смива срамът и на клеветата строшава зъбът! О, Шипка!"Използвайки силната дума "КЛЕВЕТА" в стихотворението "Опълченците на Шипка",, Иван Вазов прави на пух и прах пропагандното внушение, че СВОБОДАТА на България е дошла даром, че е "поднесена на тепсия". А генерал Столетов след битката признава, че без българските опълченци защитата на прохода е била обречена.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен До КокНяма ОРТова обаче не отговаря на въпроса защо плювате срещу Русия? Ами и аз признавам че през последните 30 години България понесе повече демографски щети отколкото през Османската империя за 500 години, но не виждам никой толкова страстно да критикува т.нар. демократични промени, които в по голямата си част са антибългарски. Та да признавам че нито комунизма нито ОИ ни доведоха до такъв национален упадък както сегашното ни състояние.

28

Анонимен

преди 6 години

140 години няма отърване от руското робство .... ае марш зад урал и оставете белите държави намира !

27

Анонимен

преди 6 години

Русия и ЕС са много силни и ако се обединят ще бият САЩ и ще освободят Цариград от турците а Черно море ще стане вътрешно езеро за Ес и Русия..

26

Анонимен

преди 6 години

руски тирани

25

Наследника

преди 6 години

До Анонимен23 Еми повръщай тогава и дано се задавиш