207

АТАКИСТ

преди 6 години

санкции срещу Русия = унищожение на планетата

206

ФФФ

преди 6 години

България е една плюнка държава населена с безгръбначно предателско население. Като почнеш от предателите на Левски и стигнеш до наши дни. Посочете ми един пример в историята ни в който сме взимали правилно решение с което може да сте горди? Гробокопачи на себе си. Сега седнали да плюват срещу Русия, а бе голтаци вижте си собственият двор първо, най бедните и крадливи мизернице по света, управлявани от същите предатели като самите тях.

205

АТАКИСТ

преди 6 години

Нападение над Русия или съюзниците и (Иран Сирия СК) = унищожение на планетата

204

АТАКИСТ

преди 6 години

ВЕЛИК !!!

203

За Българофобите

преди 6 години

Когато Ерик Рубин влиза в поста на Американски посланник в България, едно от първите неща които набляга е да се засили анти-Руската кампания в медиите. Естествено послушниците на нашата свободна и демократична преса не закъсняват. Сега всеки ден с голямо нетърпение очаквам поредната статия срещу Русия, но и в типичен нашенски стил ние се престараваме пред господарите си, една статия не е достатъчна, те са вече по няколко на ден. Ерик Рубин е четвъртият евреин американски посланник у нас от 2000г

202

Рукавишников

преди 6 години

Зомбирани рубашки, само войни и оръжия са им в главите. Затова са десетилетия назад след нормалните развити държави.

201

1

преди 6 години

Мечтата на Сталин е била да направят 100 х. танка, 20 х. самолета и да нападнат свободната част от Европа в един руски блицкриг, а после заедно с Мао да завладеят целия свят без Америките.В крайна сметка към 1980 г. тези оръжия бяха налични,нападнаха Афганистан,а заедно с кубинците направиха комунистически революции в половината Африка.В резлтат милиони загинаха от войни и глад, но империята на злото се срина под собсвената си тежест.До няколко години същото ще се случи и със султаната на путин

200

до 234

преди 6 години

силна статия в която на всяка втора дума има граматическа грешка ????

199

Л.

преди 6 години

Русия е една изостанала, престъпна и бедна държавица, която не е включена към Третия свят само заради имперското си минало и факта, че е християнска. Икономиката и е горе-долу на следвоенно равнище, народът й изнася всички капитали навън, а 200-300 души, които обядват с Путин, колят и бесят навсякъде. Русия е морално и духовно недъгава да бъде някакъв световен лидер, а военната й мощ се надценява.

198

Анонимен

преди 6 години

До 55 ,225 Съединението стана факт ,поради борбата на българите-родолюбци и Батенберг,когото Русия изгони от България.Руси изтегли своите генерали от българската армия и подкрепи тайно,Сърбия,да ни нападне в гръб,през 1885 и да унищожи България като държава.

197

Анонимен

преди 6 години

До знаци Всички съветски лидери и днешните ,на диктатурата-Русия,са евреи,с изключение на Сталин и може би-Путин.В неговата биография има много бели петна...

196

Шоп

преди 6 години

До Nnnако нямаше 3-ти март за какво Съединение щеше говорим???-------------------Ако нямаше 3-ти март щяхме да си бъдем цяла Българска екзархия - от Охрид до Тулча.Всъщност руснаците са започнали войната само за да разпокъсат българската нация.

195

Анонимен

преди 6 години

До Българин 231 Видяхме,при Елцин,каква"доминация"е Русия.

194

Анонимен

преди 6 години

В Русия никога не е имало демокрация,затова руснаците не я познават-от монархия станаха направо комунистическа страна.Русия винаги се е стремила към световно господство,която цел преследва с военна сила,хибридна война,днес.Путин трудно може да се нарече"президент",защото управлява със своите укази и нарушава светосвия правов ред ,както и провата на своите поданици.

193

...

преди 6 години

Ганчовци, по-добре вижте, че ПАК ще ви вдигат тока, че цените ни са немски, а заплатите африкански !!! Май само укрите са по-прости от нас !!!

192

Nnn

преди 6 години

До 55 Абе, то ако нямаше 3-ти март за какво Съединение щеше говорим??? Нещо се опитваш да си националист, но не се опитвай да казваш на черното бяло в името на съвременната политкоректност.

191

Българин

преди 6 години

Русия не иска да доминира, а ТЯ ВЕЧЕ ДОМИНИРА и е най-силната във военен план държава в света. злобни русофоби долни в злобата и греховете си ще умрете и какво ви чака, страшно даже есть и глаголати. Слава на Русия и на България. Вечна дружба на братските руски и български народи. смърт нечиста и вечен позор на всички русофоби и предатели на България - врагове на народа си и слуги на антихриста

190

Shark

преди 6 години

До Образът. Забрави да добавиш за "тревожно наблюдение" и краварския президент, който и да е той към момента.

189

знаци

преди 6 години

жидовските поклонници плюят по форумите - добър знак, всичко е отлично

188

Образът

преди 6 години

на Путин вече е отвратителен;особено след като е представил АНИМАЦИЯ как с НОВОТО ЯДРЕНО оръжие достига бреговете на Флорида, споменава и Лаго дел Мар( нескривана злоба!) и край- остава разрушение. Не се споменава в нашата преса, че са засечени повишени нива на радиация от изпитанията на "новата играчка" на Путин в Арктика и Северна Европа.Наистина и двамата са за "тревожно наблюдение"- Путин и Ердоган.Заедно с Ким Че.