138

Анонимен

преди 6 години

Васалът на САЩ България винаги ще бъде дребна риба в ЕС. За васала никога не е превиждана друга роля освен депо за евтина работна ръка и нов няколкомилионен пазар за масовите продукти на високотехнологичните западните фирми които се задъхвата от свъръхпроизводство и липса на пазари заради безработицата и обедняването на населението в Европа. В ЕС България никога няма да има собстена икономика и собствено производство, в момента е на изкуствено дишане с еврорсубсидиите.

137

До Православен

преди 6 години

Според богослова Георги Тодоров, българите(гърците и сърбите) сме били блажени,за дето сме били под турско иго. А ,че сме искали да се осободим-това е мерзък грях. Грях е било,че ние сме искали да се осободим,като при положение,че България последна (след Гърция и Сърбия) се особождава от турската власт. И още нещо: българите мсе били под чуждо иго,но това не означава,че сме били роби в какъвто и да е смисъл. Хората са гледали как да оцелеят и съхранят Православието,езика и народността си.

136

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До Анонимен"Радев е откровен,балансиран,без резки уклони няляво-надясно"...-------------------------------------------------------Радев има толкова рязък уклон на ляво, че чак забива в шанеца... - сляп ли си...

135

Анонимен

преди 6 години

Живея в Дания от години, вече съм си оправил живота финансово и мога да ви заявя най-отговорно, че тук в Дания където аз живея всеки който критикува ЕС се класифицира като руски шпионин и му се отваря досие в полицията. Така се защитава демокрацията в цивилизованите и демократични страни и затова тук при мен в Дания хората са добре финансово.

134

Анонимен

преди 6 години

Шеломова Русия през 2018 г.: Мизерия, глад и тотално обезлюдяване!

133

Анонимен

преди 6 години

Защо сега имаме нужда от Григор Димитров. Едно обикновено момче от Хасково стигна върха и трябва да служи за пример всички българи! Когато бяхме под влиянието на Русия момчета като Григор Димитров никога нямаше да се издигнат до върха!

132

Chefa

преди 6 години

А с другаря Радев руснаците уцелиха десятката. Честито на бай ***!

131

До 129

преди 6 години

Ти луд ли си?Ами турците може да поискат да се управлява от турското посолство.Лелееее,колко народ има за Карлуково,не е истина.

130

Анонимен

преди 6 години

Евроатлантическа България през 2018 г.: Мизерия, глад и тотално обезлюдяване!

129

Chefa

преди 6 години

Икономоческото и политическо влияние на Русия в България изобщо не е намаляло за съжаление ама българинът е шаран и лесно захапва кукичката. Ох,отнеха ни турското робство или джендърите ни нападат, това му дай на бай ***.А че руснаците изкупиха половината Черноморие и се готвят да купят и другата половина,това бай *** не го интересува,братушките може, близки сме си ние.Позор и пълна простотия.

128

Анонимен

преди 6 години

Радев е най-истинския президент през целия преход.Откровен,балансиран,без резки уклони няляво-надясно,който не се страхува да изрази мнение по всички въпроси,касаещи българския народ,на който не смеят да му набиват канчето ни от Брюксел ни от Вашингтон,човек с достойнство и авторитет,вдъхващ респект и уважение.Затова го недолюбват нашите послушковци и западните лицемери.

127

Анонимен

преди 6 години

България трябва да се управлява по американски модел от американското посолство, а не както сега по руски модел от руското посолство! Затова сега сме зле.

126

Анонимен

преди 6 години

Бе кво става с хъба, с хъба какво става, дойде ли катарската втечнена газ, дойде ли?

125

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Радев е толкова неадекватен и толкова далеч от политиката, че направо се излага... - може ли да отидеш на посещение в Полша и да пледираш пред поляците за сваляне на санкциите... - забележете, не къде да е, а в Полша...

124

Анонимен

преди 6 години

България от 44-та се управлява по руско-съветския модел а сега по руско-мафиотския модел Е за това сме страна от третия свят и там ще си останем

123

Жалко за Радев

преди 6 години

Радев по поведението си прилича повече на пощенски гълъб на Путин отколкото на български президент. Жалко

122

Анонимен

преди 6 години

Евроатланическа България се упрявлява от честни политици от ГЕРБ!

121

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Отношенията ни с Русия трябва да бъдат подчинени на българската поговорка:"Не искам бате по братски... - искам по равно"...

120

Историк

преди 6 години

Още през 19 в Русия започва военна агресия на Балканите и анексира огромни територии с налудничавата идея за мини славянска имерия, като изнудва Османската империя да подпише незаконния Сан-Стефански договор нарушавайки баланса в Европа. Затова нашите англосаксонски приятели от демократични западни цивилизации се намесват и успяват на Берлинския конгрес да озаптят имперските планове на Русия иначе сега щялме да теглим под руския ботуш както в Крим.

119

Жеков

преди 6 години

Нямам нищо против Русия, стига да не се управлява от мафиоти!