68

Анонимен

преди 6 години

Гинчето трепери цялата...яко са и взели страха.Не е научила добре репликите си обаче и оплита езика.

67

Анонимен

преди 6 години

Могъл е и да не звъни на чеха.... Нема смисъл.

66

Гробокопач

преди 6 години

"...в случай, че българската държава реши да предприеме действия за закупуване на дейността на електроразпределителното дружество в страната ни."Само допреди няколко дни, обясняваше, че възприемаш прелдожение на БСП за одържавяване на ЧЕЗ като шега, а пък на студентите рече: "Държавата е лош стопанин", все едни такива седесарско-демократични мандри;))) Одържавяване и сеч му е майката! Лошото е, че ако това е правилен ход за теб днес, да се спасиш, не е правилен ход за изборите;)))

65

Анонимен

преди 6 години

Гледайте я на живо по Нова....Изглежда като посрана от страх.

64

Възмутена

преди 6 години

Онзи ден Гинка от Съединение и националния предател Иван Иванов не убеждаваха как цената на тока няма да се повиши.Тази сутрин вече има съобщения за увеличение на тока през юни.А овцете спят ли,спят...

63

Анонимен

преди 6 години

Що ли ми се струва че Мутрата ще похарчи Гинка, така както похарчи Мишо Бирата и Ало, Ваньо.Дано да не съм прав все пак.

62

Гинкиното кафене

преди 6 години

Петолъчките са горе у лево на американското знаме.

61

Анонимен

преди 6 години

Мръсните милиарди, които Тиквата открадна за три мандата трябва да се поизперат.ЧЕЗ беше идеалният случай за това, обаче Тиквите не можаха да пробутат плоската си селска схема и сега отново дадоха на заден и ще се правят на жертви.До вчера не можеше да се меси в Сделка между два частни субекта, а днес се изхвърля че Държавата ще купи ЧЕЗ.Как стават тия неща. Я обясни поне на троловете си, че съвсем се объркаха горките какво да пишат.

60

Анонимен

преди 6 години

Спокойно, няма как държавата да замести Върбакова, особено след като договорът вече е сключен. Виж, ако някой съд (арбитраж) заключи, че България е осуетила изпълнението по вече сключен договор между частни търговски субекти, държавата ще има да плаща на "Инерком" и на ЧЕЗ Груп до второ пришествие вреди и пропуснати ползи. Само този, който не е участвал в подобни процедури, не знае за какъв труд, какви пари и какви усилия коства подписването на този договор

59

Анонимен

преди 6 години

Бойко викна Гинка да я пробва става ли за надзирател (управител) на ерп (чез вече е в историята). Отношенията ще са между собственик и персонал. Да уговорят заплата, режим на тока, нови назначения... Изцяло бизнес разговор.

58

Анонимен

преди 6 години

Кого будалкаш, Бойко. Чехите са те разбрали, че искаш да прилапаш ЧЕЗ с мюрето Гинка и като се видя в небрано лозе - хайде държавата да се намеси. Късно е, Бойко. Сега ще изядеш боя, ще оближеш солтаи накрая ще платиш. Чехите те "пре...ха". Те няма да се откажат от парите. Най-много да вземат още неустойки.

57

Анонимен

преди 6 години

Бай *** се оплете като пате в кълчища и продължава да се излага с некомпетентността си!!! Най-корумпирания и НЕГРАМОТЕН политик в 1337-годишната история на България е обул жълто-*** *** и се чуди как да се спаси от ПРОВАЛА на схемата си!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България

56

Анонимен

преди 6 години

Кой ще го осъди тоя то нищо не бачка днес в странатаНяма и честни хора всички се продават за 100лв.

55

Анонимен

преди 6 години

ЧЕЗ да бъде изкупена от държавата? Защо не? Митко Каратиста шеф на Надзорния съвет, Бат Сали шеф на Управителния съвет, а Румен Инкасатора изпълнителен директор. Нова хранилка за роднини и приятели на калинки и ***. И безплатен, предизборен ток за малцинствата!

54

Анонимен

преди 6 години

А-бе , хора , този ли до вчера не се месеше в частния бизнес ? Бойчо , ти ли си.... # КОЙ е Гинка от Пазарджик ?

53

Никой

преди 6 години

Най лошото е че вече 20 години живея в някакъв кошмар.Къде са войводите от едно време ,да станат от гробовете да видят какъв резил и какъв геноцид срещу собствения си народ се извършва.Господа министри тези пари ,който откраднахте можете ли да ги похарчите в този живот ,колко още ви трябват.Нагоре с ремарке никои не си е тръгнал

52

Анонимен

преди 6 години

Ожълти гащите и сега се чуди какво да прави и как да лъже и маже. Излезе по-голям лъжец и от *** Нинова. За обратното броене:Ден 28 !

51

Хихи хи

преди 6 години

Викнал е Гинка от Съединение за да и дърпа ушите.Ааа,как так ще му разваля рахата и няма да изпълнява нарежданията му?!?

50

Българин

преди 6 години

ОТ министерски съвет тоя да го карат в прокуратуратаТова е решението в европейските държави!

49

Анонимен

преди 6 години

Руската подривна дейност след катапултирането на кремълския генерал в Президентството се засили многократно.