295

До 308

преди 6 години

Тая женица е бушон, подставено лице, ама толкова ти е акъла и такива са ти опорните точки.

294

Анонимен

преди 6 години

На тая Гинка със запорираните и продадени от банки апартаменти (за необслужвани дългове), никоя банка няма да и даде кредит за мобилен телефон, камо ли над 300 милиона. Работата е ясна, руснаците искат българската енергетика.

293

Анонимен

преди 6 години

Случая е по-скандален и от онези 20годишни тинове които "купиха" БОДК зад кито надничаше "КОЙ".Така надничаше че шкембето му закриваше и тримата тинейджъри.

292

You're unbeliev

преди 6 години

чудо на чудесата - под носа на Боце европееца виден приятел на американци и пръв демократ сред демократите, руснаците купуват най-важния отрасъл на икономиката?! И най-властимащият в държавата не знае за това и е безсилен да го предотврати?! Ние ли сме деMбилите или вие дето се мъчите да ни го пробутате :)))

291

избирател

преди 6 години

Явно модата на господин за един ден е минала.Сега е модата на госпожа за един ден,Кат оня къде взе Кремиковци завода.Баща му миля в едно интервю седи слисан и вика на журналиста "Какво говориш бе момче ,той тръгна из оня ден от тук с пет лев за София да си търси работа,а ти викаш Завод си купил.....?"

290

Имайте 1 на ум

преди 6 години

Тази е подставено лице, а фирмата, която купи енергийния ресор е собственост на руски олигарх. Руските служби искаха да придобият на всяка цена този ресор. Мат'ряла естествено няма да знае за това, ще обича Русия, която ще коли и беси за пореден път и ще плюе по въображаеми ***.

289

Анонимен

преди 6 години

Симпатяга е, прдполагам става за инкасаторка.

288

Анонимен

преди 6 години

Значи ББ ни проглуша ушите колко правилно и добре е държавата да купи Авионамс и Дунарит, а за ЧЕЗ каза, че държавата била лош стопанин, че е шега да се одържави...бла-бла... И как така за едното е добре, а за това, което е супер важно за България, е зле?Хахаха

287

Ако ще

преди 6 години

и на Бин Ладен банката да стои зад сделката, толкова повече позор за Бочко, че под носа му продавата тока на държавата, а той горкият научава от вестниците и `разпорежда` проверки 4 дена след това

286

Анонимен

преди 6 години

Чешките медии вече го обявиха. Зад сделката седи офшорка на руски олигарх от грузински произход.

285

избирател

преди 6 години

Тая пък от къде падна,че не издрънча?!Па се оказа и от най-разтропаните и богати женици в Европа?

284

Анонимен

преди 6 години

Гинчето от Требич е велик енергиен експерт и индустриалец.

283

Анонимен

преди 6 години

1.В България не се случва нищо значимо без мафиота Борисов "Да си топне гагата"!!!Това го знае всеки средно интелигентен софиянец (в провинцията са задръстени баламурници).2. На всеки средно интелигентен българин (Макс 20% от българите) е ясно че Гинка която до вчера е била в "бизнеса" с общински паркинги за 40 коли и няма 5 лева собствени пари в джоба няма как да е бенефициент на сделка за 300-400 милиона евро!!!П.П. Типична прованс даскалица или служителка на НАП/НЗОК от среден калибър.

282

Анонимен

преди 6 години

Божеее, Боже! До кога Боже ще позволяваш да тъпчат този клет и проклет народ? Налей му малко акъл в главата, подмени му чипа и го пусни да се разправи с тези благодетели.

281

Хан Крум

преди 6 години

Така е Хане. Колкото по-малко знаеш толкова си по гръмогласен.Освен ,че не знаят що е ват и волт, не знаят и какво е залог, обезпечение, акция, облигация, инвестиция, търговска банка, делово участие, договор, регулаторни режими в енергетика.

280

М, да ...

преди 6 години

До 260 АнонименДоста крайно изпаднали роми в БГ се сдобиха с мощни фирми с огромне заеми, обаче!пп. *** не случайно докара държавата до днешното дередже на жалко съществуване, т.с мизеруване! Той и тая темогат да управляват /не е че нежелаят/ себе си камо ли държава, а тази от снимката онова /дружество/ което купува!

279

Анонимен

преди 6 години

Поне да бяха ангажирали истинска актриса ! Тази не е убедителна !

278

Анонимен

преди 6 години

На въпросната Гинка и личи от 5 км, че е подставено лице.

277

Анонимен

преди 6 години

На кривата ракета ГЕРБ и космоса им е крив. Мафията цвят няма , както и парите не миришят.Много велика я изкарахте тая Русия , все тя във всичко е замесена. ХАХАХАХА

276

Бойко

преди 6 години

е невинен. Комунистите продахо ЧЕЗ. Те управляват държавата. Бойко е само красива кукла, ходеща по Европа да пива каве. Долу комунистите.