111

СИК

преди 6 години

Суджук Паша да подава оставка и да бега. Този път ще се размирише и ще стане страшно.СИК мафията прекали с наглостта.

110

реалист

преди 6 години

Вмирисния суджук на БАН едвам даде 20 мил. , НЗОК дължи на чужди болници 270 мил. и държавата се услушва, а хората умират, а на Гинка ще позволи да присвои бизнес с 660 мил. и ще застраши националната сигурност? Вожде, така ли ще я караме?

109

Анонимен

преди 6 години

БСП проповядва радикален неокомунизъм и сталинизъм и трябва да бъде поставена извън закона. България е цивилизована страна и крайно десни и крайно леви групировки (то е едно и също) нямат място в политическия и живот.

108

Анонимен

преди 6 години

Само като прочетете цялата статия ще се врещите какви ги е надробил Суджука.

107

Анонимен

преди 6 години

Нинова посочи, че Истанбулската конвенция не е била изтеглена от парламента. Тя е там и е разпределена на пет комисии, които се произнасят с доклади---ЗНАЧИ БОКО ПАК ИЗЛЪГА. ТАРИКАТ ПАША ШЕРБЕТЛЪ

106

Анонимен

преди 6 години

"Председателят на БСП Корнелия Нинова каза, че социалистите ще отправят запитване до чешкото правителство и до Европейската комисия за сделката с ЧЕЗ."Точно така! Суджука не трябва да бъде оставян да му се размине с няколко евтини медийни трикове за замазване на положението.

105

Анонимен

преди 6 години

Куши, Куши, добре си язди тя кобилата, виж как мачка Боко с копитата и.Пък ти не се ядосвай за другарете, те си знаят работата. Засега само голият зад ник на Боко се вижда, за него мисли.

104

Муши

преди 6 години

До КушиМолете съ да ни въвидът рет,щот ша ви бутнат.Всеки новопоявил се без болен и магарешки има шансъ.

103

Анонимен

преди 6 години

До помнещияМи те Булгартабак и Виваком си ги лапна приятелчето на Боко и съуправляващ държавата Делянчо Пеевски.

102

Куши

преди 6 години

Явно Нинова пак е падала от кобилата по време на кушията вчера. Нещо много често пада лелката от Крушовица. Другарете комунисти няма ли да въведете ред в партийката си?

101

Анонимен

преди 6 години

Съвсем очевидно е, че олигарсите от ГЕРБ перат парите, които откраднаха от КТБ.Гинка от Паезарджик не за първи път играе ролята на параван. И за фотоволтаиците пак така е било.Юначна мома.

100

Анонимен

преди 6 години

Какво е виновна Гинка, ако не е тя ще е някой друг.Или ви дразни ,че е жена?

99

помнещ

преди 6 години

Тази ку.ка хубаво пита сега наляво и дясно но защо не питаше когато приватизираха и препродаваха "Булгартабак" и "Виваком". Но то е ясно тогава действащи бяха руснаците. За тях може всичко въпреки че не плащат и един лев данъци. Ега ти руската ***.

98

95

преди 6 години

До Анонименнякой каза че не са зададени еднакви параметри за всички.То втория да беше спечелил все тая. И не мога да разбера тия хора какви настървени врагове на майка Бьлгария абе единия или другия ше шикалкави и дьлжи на дьржавата как не ви е срам да ги впишете бе

97

Анонимен

преди 6 години

Шайката дръпнаха ЧЕЗ.

96

Анонимен

преди 6 години

Айде стига ме кръщавахте , откъде вземат пари тея хора да строят електроцентрали , да не е от банички . После как така някой дава 320 мил. евра срещу 50 мил. лв активи . Да , може да е частна сделка , но е от значение за нац. сигурност и последно какви документи щели да разгледа правителството след като пристигнели в България , то тая сделка на седянка ли са я одобрявали ?

95

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

94

Анонимен

преди 6 години

СЕГА КАТО СЕ РАЗЛАЯХТА КУЧЕТАТА, КАТО ИЗЛИЗАТ ОЩЕ ЕДНИ КИРЛИВИ РИЗИ НА ГЕйРБ, ПАК СЕ ХВЪРЛИ ПЕТНО НА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО, Язък!Пък и то това председателство защо толкова мълчаливо минава? Разни заседания, срещи, сонференции се правят все в Брюксел. И Боко все там стои, само обикаля по корлидорите с фотографите си да си прави снимки с тоя и оня.А В СОФИЯ НИКОЙ НЕ ИДВА...ЗАЛА ЗА 20 МИЛИОНА НАПРАВИХМЕ, ЛИЛКА СИ КУПИ НОВИ ЧАНТИ...

93

Анонимен

преди 6 години

Простотията на комунистите е безкрайна, да питат който искат това си е най-обикновена сделка и е признак на слабоумие да се коментира от политически партии.

92

Анонимен

преди 6 години

Ама Курнелио проьедура по продажбата на активите на ЧЕЗ тече от една година имаше 4 кандидата, от които само Енерго про не е българска, ама те нямаха интерес към всичките активи на ЧЕЗ, от останалите три кандидати единия фалира, останаха Гинка и Ковачки, това е интереса към великата ви червена енергетика, и сега ти рипащ не за друго, а защото Ковачки не спечели то и Теменужка за това си отиде, да не мислите че е за друго