59

Анонимен

преди 6 години

Направо изпитвам ужас от това интервю. Фирма с капитал 100млн лева, купува бизнес за 600млн лева! Срещу кредит от неизвестна банка. Който ще бъде обезпечен с ... какво? С ипотека. И като от фирмата спрат да плащат, банката ще вземе всичко. Която и да е тя. Забележете - дълга, оспорвана процедура, само с един участник, за която разбираме чак сега. А въпросната "собственичка" има опит предимно в полагане на кабели и изграждане на ВЕИта. И ще разчита на специалистите в придобитата компания. УЖАС!

58

снайпера

преди 6 години

До ЕвропеецоТози с милиардите не може да обича от сърце, повярвай ми!! Той обича единствено паричните знаци, и то не от сърце и не защото му трябват! А защото е слаб

57

Европеецо

преди 6 години

Преди години 26 годишния Лъчо, работил дотогава като инжинер консултант купи Кремиковци.Просто България е страна на необикновенните възможности и всеки *** може утре да се събуди милиардер.Само трябва да те намерят правилните хора с неправилните капитали.

56

Реалист

преди 6 години

До Веселяка 55 И какво общо има Гелб. Да не би ГЕРБ да продава.А иначе че ни чака тегло,няма никакво съмнение.Куха , бедна фирма.Ще стане същото като студентчето , дето купи Кремиковци.

55

Анонимен

преди 6 години

До ПетровКака Гинка е завършила педагогика в частен университет и е много" Ентелегента".Разбира от всичко, особено от енергетика.

54

Европеецо

преди 6 години

Защо се съмнявате? Международна банка намира честна и умна жена - Гинка от пазарджик и и дава 320 млн евро да прави бизнес в БГ.Гинка има вече фирма с капитал колкото нова компактна Дача.Вижда ми се съвсем реалистично.Аз се надявам някой ден да дойде Юнайтед Еърлайнс и да ми набута 1-2млрд да им организирам въздушна компания в БГ.Помнете - някой има милиарди и ви обича от сърце.

53

Анонимен

преди 6 години

купувай на воля с крадени пари! кради на воля и пак купувай докато изкупиш всичко и не остане нищо. Той народа е толко заспал, че какво му пука. #мутроландия

52

ЕНЕРГЕТИК

преди 6 години

АЛООООО ЕЛЕКТРО ПРЕНОДСНИТЕ МРЕЖИ НЕ СА БАКАЛИЯ, НЕ Е ЛЪЖИЦА ЗА ВСЯКА УСТА. ИСКА СЕ ЗНАНИЯ И МНОГО ОПИТ.

51

Анонимен

преди 6 години

Жалко ,че КТБ не можа да помогне !С заема !Поне си е наша !:))

50

Анонимен

преди 6 години

нема се учуда ако парите за "покупката" на ЧЕЗ са от откраднатите милиарди от КТБ.Ама в момента в България е голям батак и никой няма да си направи труда на пита!

49

МaйМyнaтa

преди 6 години

Дреме ми кой е собственик на ЧЕЗето Гошко,Тошко...или Божко ток без пари не очаквам. Виж ако е някой марсианец..по-може да има облекчение, за нас простосмъртните и бедни!!77000

48

Пазарната куномика

преди 6 години

Може би ще купуват с мръсни пари.Не, с чисти пари от следващото увеличение на тока. От вашия джоб.Комунизмъ си отиди, палети сфещити децъ.

47

Анонимен

преди 6 години

Цялата тази работа с ЧЕЗ е 100% МЕНТЕ точно както и Боко-тиквата всяка втора дума му е ЛЪЖА.Само едно не разбирам. Как може *** да са толкова прости че да го избират тоя банкянски ДИС вече 3 мандата.П.П. И не ми обяснявайте че си копува гласовете защото няма как да купиштолкова много гласове. Истината е че *** си е ХИПЕР-***!!!

46

Анонимен

преди 6 години

Да, но Сатурн е в Козирог за цели 3 години!Това ретроградният Меркурий ряпа да яде!

45

Веселяка

преди 6 години

Те ти булка Спасов ден, а Гинка ни мисли за народ заблуден. Как с уставен капитал от 50 000 лева ще отговаряш за ЧЕЗ? Явно ГЕРБ е тръгнал през просото бос, но в случая ще се надене на лост.

44

Ич не се хаби

преди 6 години

Стрино Гинке, язека си купих калашник за без пари. Като дедо ми партизанина. Той шмайзер бе зел от беден жандармеризд.

43

Анонимен

преди 6 години

Поредният пладнешки обир на нацията, който беше добре замаскиран с истанбулската конвенция.

42

Анонимен

преди 6 години

Някои от господата на Mane capital са възпитаници на KBC груп-небезизвестната белгийска банка, която купи и притежава ключови БГ банки.Въпросната финансова група е на загуба.Изобщо не ми е работа да коментирам, но ми писна от финансови пирамиди.

41

Анонимен

преди 6 години

Само един магазин на Била в София има по-стабилни финансови баланси и парични потоци от всичко което управлява Гинка-Ганка.Имала активи от 100млн лева ама никой не казва какви са пасивите.Ясно е че всичките мощности на ВЕИ-тата на които се води собственик Върбакаса на кредит.Да не излезе че нетните активи на тая са 2-3 милиона лева и с тях ще обезпечава сделка за 650 милиона лева!!!!Коя е тази шантава бака да я финансира та и аз да ида да искам едни 50-100 милиона.

40

до 40 ит

преди 6 години

И колко ти е ОГРОМНАТА заплата, милион на месец, защото тук говорим за 10 мил. годишна печалба.