35

Предложение

преди 6 години

Решението е следното:Всички български съдии, прокурори и висши ръководни в полицията се уволняват едновременно и се заменят с командировани от Европа такива.Веднага след това няма да има никакъв проблем да ни приемат в Шенген, а България ще дръпне рязко нагоре.

34

хюго бос до Брюксел

преди 6 години

Ние какво искаме си е наша работа. Вие си гледайте исляма и гейовете...

33

Анонимен

преди 6 години

Ай сиктир с тоя Шенген ве

32

Гении

преди 6 години

До БрюкселВишнеград е бъдещето от Франция само араби и тероризъм както и от Германия в последствие Англия напусна а Испания и Италия са последна дупка на кавала!

31

Анонимен

преди 6 години

до #1:На нас блеят за "слабостите в сферата на корупцията и правосъдието",ами румънците,като решиха този проблем,защо и те са в кюпа с нас?Не виждате ли,че нас и румънците ни приеха само като територии,които да се ползват основно срещу Русия,по нареждане на краварите,а на второ място,да ни ползват като кошче за ***,от което да си вземат,каквото им трябва и да хвърлят,каквото си искат!Това "свещенодействие" западните господари с вършат вече 10 години и тъпите овце не го виждат!Пада им се!

30

Анонимен

преди 6 години

Там където мафията упрсвлява държава няма Европа, няма Шенген! Нали се чудите защо се правят, че приемат Боко, е не го приемат! Казват му в очите - чао мутрак! Не си достоен за Европа!

29

Брюксел

преди 6 години

Може да приемем и руснаците в Шенген ама трябва да спрат производство на бояришника, не знаем дали ще приемат тези условия.

28

Брюксел

преди 6 години

Голямо мрънкане, голямо нещо. Последно искате ли Шенген или не? Искате ли изобщо ЕС или не? Ако искате с руснаците прав ви път, няма да държим никой в ЕС против волята му. В момента сте като едни тeлета, не знаете къде ви боли къде ви сърби.

27

избирател

преди 6 години

*** то на милия Борисов напоследък от въздишки по леля си Меркел не му остава време да си свърши работата........

26

Брюксел

преди 6 години

Българите май не искате Шенген като чета коментарите. Еми като не искате - няма. Не се притеснявайте, няма насила да ви вкарваме :))

25

АНТИ

преди 6 години

Вие гледайте да не бутнат Валутния борд,че тогава ще стане страшно....

24

хюго бос

преди 6 години

Аз не мога да разбера едно: румънците нямат ли си политици, че ние трябва все да говорим и от тяхно име.Една държасва ли сме?? Откъде накъде българските политици говорят и защитават интересите на чужда държава? За Румъния има кой да мисли, лошото е, че за България няма...

23

избирател

преди 6 години

Чи ,как тъй,ми то нали Другаря Борисов преди няколко години още каза,че само два клозета остава да измаже на неква граница и сме у Шенген?!

22

Анонимен

преди 6 години

Къф шенген с кратунки като Жаблянчето?

21

Анонимен

преди 6 години

На тиквата и на него му играят доброто и лошото ченге доброто е Юнкер, а лошите Рюте и приятелтаката на Бойко, Меркел.

20

Анонимен

преди 6 години

Еми то всички пари дадени от EU ca куче влачи рейс, диря няма.

19

Суджуков

преди 6 години

Няма да ни приемат в Шенген защото матириала е лош това е единствената причина.

18

Анонимен

преди 6 години

И какво? С Шенген или не тук пак ще си е ***.Файда да повдигаме темата няма.

17

Анонимен

преди 6 години

Решетниковите хора трябва да направят нещо по въпроса! Прецедентът Радев и социалистическата милионерка трябва да вземат нещата в свои ръце! Валери Жабля да им напише пътната карта!

16

Анонимен

преди 6 години

Толкова кражби и такава мафия по върховете трябва не само да не ни приемат ами да ни изхвърлят от ЕС. Такава наглост никой друг няма. С цялото си безочие тиквоа тръгнал да им държи сметка за тяхната контрабанда. А не се вижда как краде милиарди и държи народа беден. Не трябва да ни приемат. Никога. Да си мрем в мизерия и тъпотия. Ние ще обиждаме евродепутатите щото видиш ли се месели в корупционната ни държавичка която си е била само наша. Е тогава да не се молим за шенген.