111

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ

преди 6 години

Винаги съм казвал, че нещата РЕАЛНО ще започнат да се променят когато до урните отидат под 50% от имащите право на глас и изборите са НЕЛИГИТИМНИ. Освен това ясно ще проличи КОЙ избира управляващите в т.нар. демокрация. Това е СТРАХ НОМЕР 1 за "политическата класа", затова все се агитира ГЛАСУВАЙТЕ, ГЛАСУВАЙТЕ. И всички вкупом към урните, без да мислят че по този начин ЛЕГИТИМИРАТ ТЕЗИ, КОИТО ГИ СМАЗВАТ, ГРАБЯТ..И ЛИШАВАТ ОТ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО.И да не забравите: "Трябва да се гласува"

110

ДНД

преди 6 години

Много ми е интересно дали това е причината за лошя ни имидж или липсата на ис.кономика и корупцията. "Те обаче посочват, че действията на коалиционния партньор през последните седмици (Истанбулска конвенция, казусът Ска Келер и др.) недвусмислено водят до два ефекта - мобилизиране на подкрепа сред евроскептиците и "позацапване" на имиджа ни пред европейските партньори"

109

До 108-Исня

преди 6 години

Ами те 90% по форумите нямат години и право да гласуват.

108

Анонимен

преди 6 години

В България се работи на принципа : Тези преди нас крадяха , затова давайте и ние да карадем като за последно , че дойдат ли другите, нищо няма да остане за нас .

107

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 107Тоя пък подпали на Истамбулската конвенция. Може ли толкова евтино да ви търкалят по надолнището хора значително по-прости от вас с тая истанбулска конвенция. Накрая какво излизи че само 3 държави се гневят срещу нея. Русия нейния верен пec България и Азърбайджан. Три държави от които 2-те дори не са в Европа.

106

Ех,дечковци

преди 6 години

Много се активизирахте бе другари.Ами ако не дай си боже спечелите как ще я караме.За четвърти път ли ще фалираме? Явно не знаете какво е мизерия и упадък.Ех ,слободия пубертетска.Да го върнат онова ,,здраво време",ще виете на умряло,но комунистите не дават право на критика.А за обида-в ,,гримьорната "на Московска 5.Мислете ей и питайте старите хора че сега плюете на воля,а после да няма олеле майко.Ние живяхме и видяхме но вие нито сте живели,нито сте видели.

105

Анонимен

преди 6 години

Колкото повече гласуват, толкова повече субсидии вземат ония не.годници, субсидиите са на брой подадени гласове. Спрете да гласувате. Лъжа е, че като гласувате, участвате в политическия процес - всичко там се решава с кебапчета в махалите, с гласуването си само легитимирате измамата.

104

до 107

преди 6 години

Баба Яга е отрицателен персонаж от детски приказки. *** е също толкова измислен герой. Разликата е, че с баба Яга се плашат малките деца, а с Джендъра се самоплашат дърти *** с еректална дисфункция, чиито еротични фантазии са свързани с това, как ги изнасилват третополови в обществени тоалетни. .

103

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 106 Хайде стига приказки, ако комунистите бяха убили дядото на баце нито той, нито баща му щяха да са офицери в МВР и членове на БКП.

102

Анонимен

преди 6 години

До д-р Исняправ си, но в случай е все тая .... виж къв е избора, все е мафия ... та поне да си спестя ходенето или направо да си ходя, ако все едни и същи ще ни управляват

101

Анонимен

преди 6 години

Московците от Позитано се гневят че народа гласува за комунистите от ГЕРБ и не ще да гласува за комунистите от БСП. Ами БСП да направи един пленум и да види що така става, и едните и другите комунисти пък едните са низвергнати от народа. Аз мога да ви подскажа защо става така, много е просто защото с промяната само на буквата "К" с буквата "С" в абревиатурат БКП и отказ от всякаква друга промяна нещата няма как да ви се получат.

100

Анонимен

преди 6 години

ако стигнем до 50% неучастие, незнам с какво самочувствие ще излезнат и да кажат ние сме избрани от народа .... по добре да пускаме референдум и да си избираме друга държава да ни управлява ... ние явно сме неспособни да си изберем лидер

99

д-р Исня

преди 6 години

Негласуването е манна небесна за политическите партии. Така вместо милиони им трябват 1000 човека и вече могат да дърпат юздите. Колкото по-малко гласуващи има, толкова по-добре е това за корумпираните, смърдящи политици. С пълна сила важи правилото един, милиони затрива!

98

Анонимен

преди 6 години

Глупостта да се опитат да измамят хората с Истанбулската конвенция и с инкогнито въвеждане на джендърски политики и университетски специалности и програми погреба завинаги политическото бъдеще на ГЕРБ.

97

Анонимен

преди 6 години

Дядото на боко може да е убит от комунистите,но ти знаеш ли защо точно е убит ??? Не е щото е бил Той си е баш комунист с охранителната си фирма. Че кои имаха охранителни фирми навремето ?? А дядо му просто е бил един селски хитрец и престъпник!!!

96

Анонимен

преди 6 години

Я съм Бойко "убавеца"вечният ергенна Балкански полуостровняма бей кат мен

95

Анонимен

преди 6 години

Както и да ги въртят %-тите е видно, че огромната част от хората са против гербавите и червените, тоест не виждат разлика между тях.

94

До Мижитурка

преди 6 години

Мижитурка ,ти беше ли роден,знаеш ли какъв и къде беше Б.Б.на бай Тошо? Питай. Това с ушите е същото като с ,,материала"-една измишльотина повторена 1000 пъти става истина.Това е максимата на твоят идол К.Нинова.

93

Жоро

преди 6 години

един път през тези 15 години, в които имам право да гласувам, отидох да си загубя времето...и повече няма да повторя НИКОГА!!!

92

Анонимен

преди 6 години

Всички обичат Бойко затова се придвижва с 10 коли охрана.