15

до 11

преди 6 години

Kaka хиляди пъти съм бил на алеко преди снегорините да минат и ако си с гуми за сезона и не си жена шофьор може да се кара

14

до 11 от сс

преди 6 години

ами може да се кара с 50 ако си с нормални зимни гими ! Ако си с летни като тоз *** изобщо не тръгвай защото като някой те утрепе той ще бере ядове заради теб!

13

ivo

преди 6 години

то си има знак г-17, тоз защо няма акт за летни гуми, какво значи карах с 25 и на завоя намалих? АМАН ОТ НЕДЕЛНИ шофьори !

12

BM

преди 6 години

КОЙТО УДРЯ ОТЗАД Е ВИНОВЕН - НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ !ЖАЛКИ СА !

11

Анонимен

преди 6 години

До ssАко за теб пътя между Алеко и Драгалевци(особено зимата) е магистрала, защото даваш такива пример...опази боже да не претрепеш някой докато излиташ в някой завой.

10

ss

преди 6 години

ами като ще се влачите по улиците и пречите на другите и сте виновни замълчете и така. Като неможете да карате в такива условия не карайте ! Преди месец един симпатяга на една магистрала в средна лента с 50км/ч щях да го закарам до пазарджик защото условията т.е. лекия дъж много му пречил на тъпака защото нямал чистачки !

9

SA

преди 6 години

На снимка 4 със сигурност и трябва акт,ама в белите държави,а не тук!

8

Анонимен

преди 6 години

Така е като избирате мутри на изборите.

7

Иванчо+Марийка

преди 6 години

Ами че те в полицията работята само наши и ваши. Абсолютно неграмотни хора, които няма какво друго да работят.

6

махни черните очила.

преди 6 години

До НаблюдателЛично аз съм слизал със зимни гуми от щастливеца и поради заледен и непочистен път колата ми поднесе. На лед и вериги не помагат, а патрулката има ли зимни гуми. Утре като те удари някой отзад да не се окаже, че си виновен ти, защото задния има протекция или е някой и закона да се изтълкува в негова полза.

5

Наблюдател

преди 6 години

Да си беше сложил поне зимни гуми автора на статията. Не ви ли стана ясно, че от гуми не се пести!!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Като гледам снимките, не е ударен отзад, а странично. И като цяло не е читава цялата работа, дето я обяснява така цветущо. Нещо не е както трябва.

3

Анонимен

преди 6 години

ТОЧНО ЗАРАДИ ТАКИВА НЕЩА НАРОДА НИКОГА НЯМА ДА ЗАСТАНЕ ЗАД ПОЛИЦИЯТА...ГНИЛА НЕРАБОТЕЩА КОРУМПИРАНА СТРУКТУРА!!!...ПРОТЕСТИРАЙТЕ ОЩЕ ЗА ЗАПЛАТИ...И ТЕЗИ СА ВИ МНОГО!!!

2

Киро

преди 6 години

Катастрофата не е с джип!

1

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е крадливата партията на херберастите да бъде дадена на Народен съд с всички последици от това!!! СО е свърталище да *** крадливи.