14

Пак ще го предадете

преди 6 години

Aко днес е жив, пак ще го предадете, лицемерни българчета!

13

PD

преди 6 години

Поклон, пред живота и делото ти, Апостоле.Вечна слава на Героите, паднали за Правда и Свобода, за род и родина.Благодарности и на автора.Тоз, който падне в бой за Свобода, ...Той не умира.

12

Анонимен

преди 6 години

До СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ТУРЦТурците са един работлив и честен народ. Някои дето се пишат по-турци от турците са за чесане. И нещо по-важно: Стриктно да се спазват законите спрямо ***. Това ще има добър ефект.

11

Рок енд рол

преди 6 години

Чувал съм, че великото стихотворение "Обесването на Левски" става гениално, когато Ботев редактира текста от "И твой един син, Българийо, виси на него. Със страшна сила зимата пее свойта зла песен..." в "И твой един син,Българийо, виси на него със страшна сила!"Поклон пред Апостола и пред поета, написал стихотворението!

10

ей анонимния номер 8

преди 6 години

Това съм го чул и от други ***. Само да ти кажа, че каквато и да е съдбата на България, Вас *** никой няма да Ви позволи да правите каквото си искате. Само за момента е така. И относно популацията Ви ще е спорно дали ще се котите както сега за сметка на държавата. Така, че не си мечтай розово бъдеще.

9

Тюрк

преди 6 години

Левски, който е охраняван само от 20 заптиета по време на пътя си от Търново до София, се е надявал напразно до последно, че ще бъде освободен от съмишленици.145 години по-късно българина не се е променил изобщо, жалко за човека !

8

Анонимен

преди 6 години

Със смъртта си за свободата на България Левски стана БЕЗСМЪРТЕН!Поклон пред Апостола!

7

Анонимен

преди 6 години

медиите като тази са гарвана, грачат над гроба на страната

6

Анонимен

преди 6 години

А ти, българино, как търпиш Доганя, със своето куч на юзди- Пеефски, да ръководи държавата? Как продължаваш да четеш парцалите му- пик/блиц/24часа/телеграф/труд и да търкаш като обезумял лотарийните билетчета намафията? Изпростя ли?

5

след руска окупация

преди 6 години

Най-малкият брат в семейството Петър също е деен участник вбългарското национално-освободително движение и активно съдействува на Левски. Стигналиядо просеща тояга Петър протяга ръка за милостиня на чаршийските търговци изанаятчии и с оскъдните подаяния подпомага сестра си Яна, вдовица с четиридеца.БРАТА НА ЛЕВСКИ УМИРА КАТО ПРОСЯК СЛЕД ОДВОБОЖДЕНИЕТОПрез 1881 г. ПетърКунчев умира от туберкулозното заболяване, останал просяк до края на живота сив бленуваната от него свободна България!.Майката на Левски-Гина Кунчева не можеда се смири с нещастната съдба на сина и дъщеря си. Съсипа

4

русофил

преди 6 години

Днес празнуваме забележителна дата. Няма равни на Апостола на свободата да ни избави от С о р о с

3

the Ghost

преди 6 години

Ако може да разбере на какво се е превърнала България, тази България за която умря - Апостола в гроба ще се завърти

2

Адаи

преди 6 години

Соросити грачат

1

Adam

преди 6 години

*** гарвани грачат