48

Анонимен

преди 6 години

Хаха, шо-шите цял ден се пеняваха. А то какво излезна, не били компютри, а компоти.

47

Анонимен

преди 6 години

ОТ *** До лъжеАБЕ КВО ТАЙНО ПОГРЕБВАНЕ БЕ БРАТ ! ПУТИН НАПРАВО ИЗГАРЯ ТЕЛАТА НА ЗАГИНАЛИТЕ РУСНАЦИ В УКРАЙНА ! ПРАТИ ТАМ ПОДВИЖНИ КРЕМАТОРИУМИ МОНТИРАНИ НА КАМИОНИ ! РОДИТЕЛИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ ВОЙНИЦИ ДОРИ НЕ ЗНАЯТ КАКВА Е СЪДБАТА НА СИНОВЕТЕ ИМ ! ВСИЧКО СЕ ПАЗИ В ТАЙНА ! БЛАГОДАРЕНИЕ НА РАЗУЗНАВАНЕТО НА НАТО СВЕТЪТ РАЗБРА ЗА ТЕЗИ ПОДВИЖНИ КРЕМАТОРИУМИ , ВСИЧКО Е ЗАСНЕТО И КАЧЕНО В YOUTUBE !

46

Анонимен

преди 6 години

Язък за момчетата! Мизерията ги е принудила да жертват живота си за пари, докато руските олигарси се рат в златни тоалетни, подмиват се в джакузита и ядат черен хайвер!

45

Факт!

преди 6 години

Май арабите ще излезнат прави като казваха преди че войните с израел ги губят щото руснаците им продават допотопно оръжие!

44

ах

преди 6 години

Някой да обясни защо му трябваше на Путин да се прави на велик.Преди Украйна,Запада вкара Русия в Г8,наля пари в изостаналата и икономика,отоври заводи,изкупуваше и петрола и газа на високи цени,даде им Олимпиада и Световно по футбол.Руснака ходеше по почивки и навсякъде го уважаваха като цивилизован човек.И тогава малкия човек с големите комплекси,видял малко власт и пари,реши да се направи на най големия и успя,ама цената за това ще я плащат руските момчета и руските майки.

43

Анонимен

преди 6 години

Голям резил наистина. Не е чудно, че Путин и компания "настинаха" и ги няма никакви. Захариева какво да каже жената - ще полъже колкото може, по стар руски обичай и това е.

42

Анонимен

преди 6 години

САЩ са окупирали северна Сирия и са агресор.

41

Анонимен

преди 6 години

Може би пет села от района в Сирия ще останат без покриви.

40

Анонимен

преди 6 години

Е това да не са аматьорите в Донбас дето реално се враждува срещу някакви доброволци украинци?Тези са Американската професионална армия. Направо не знаят тези къде се набутаха между шамарите.

39

Анонимен

преди 6 години

Шеломов го закъса, защото се оказва, че някои от убитите са се сражвали в Донбас на страната на сепаратистите. А нали нямаше руска армия в Украйна?А тези са обучавани в Русия и въоръжавани и после са пращани да се бият за пари в други държави. И КОЙ дава парите? Ами как КОЙ? Шеломов.

38

Анонимен

преди 6 години

Малко от историята в боя при делтата на дунав езерото чаркьой 1917 зативат 462 казаци и атамана им полковник жабдьоров 83 падат в плен загубите на коната дивизия на гн колев са 5 ранени и 1 убит толкова могат *** тогава и сега

37

Анонимен

преди 6 години

Грешка на Путин е че опита с мир но грингосите разбират само от тояга.

36

Анонимен

преди 6 години

А може би са 500?В чуждите медии се говори за цифра между 200 и 600 души.

35

Анонимен

преди 6 години

Големи бабаити са руснаците ама срещу цивилните.

34

Факт!

преди 6 години

До АнонименЕ как ше признаеш като там няма руснаци!Частна армия няма как да е там без знанието на руснаците тъй като са участвали и сирииски сили а те без съгласуване с руснаците никаде не отиват.Направо жива гавра с тях брутална гавра все едно са някакво примитивно полу-бандитско формирование в някоя латиноамериканска държава!Аз дори не мога все още да го осъзная да не ги въоръжат с пзрк явно са си мислели че американците просто ще ги пуснат!

33

Анонимен

преди 6 години

Не подържам Путинова Русия на олигарсите, защото тя се отнася към руснаците като към животни.

32

Анонимен

преди 6 години

И какво стана сега, уж "краварите" дето пълнеха памперсите от страх от "великите" руснаци избиха 200 и нагоре човека от най-елитните руски войни без да дадат дори и една жертва.

31

лъже

преди 6 години

този Указ може да намерите с дата 25 май 2015г

30

Анонимен

преди 6 години

Американски войски са петролен агресор и след петрола на Ирак искат и петрола на Сирия.

29

траверсата лъже

преди 6 години

Путин подписа указ, с който забрани всякаква информация за жертвите по време на спецоперации Броят на руските войници, загинали в мирно време, вече е държавна тайна. Днес президентът Владимир Путин подписа указ, с който забрани всякаква информация за жертвите по време на специални операции. Досега тези данни бяха държавна тайна само по време на война. В указа обаче не е обяснено понятието "специални операции". Промяната идва след месеци слухове, че Русия погребва тайно свои войници, загинали при сражения в Украйна. Москва многократно е отричала, че има свои части в бившата си р