85

прост, по-прост, най

преди 6 години

най-***, Борисов. Ще ти се ние да сме забравили. То дебат не е имало, за да започва отначало. Очевидно има едно голямо пренебрежение към хората, но при теб това не е преодоляно. Колко пари взе, та не можеш да ги прежалиш

84

Анонимен

преди 6 години

Бат Бойко излезе с железен аргумент за конвенцията - прочете загалвието и точка :) После леко обиди България и Азербайджан - "такива страни" не са приели Истанбулската конвенция :) Хекимян казва: "Четох конвенцията", Бойко: "Не, не си я чел". Хекимян говори на "Вие", Бойко отговаря на "ти" ... Смях!

83

Стамат

преди 6 години

"няма смисъл от референдум!"Ако *** не беше такова стадо, такива като Борисов отдавна щяха да са...!

82

Анти-геЙрб

преди 6 години

Виж сега, селски хитрецо! Ние - Българите, никога, повтарям НИКОГА няма да предадем Вярата си, Християнските си ценности, Семейните си ценности, за да се превърнем в *** по западно-*** образец, което ТИ си се наел да направиш против волята на целия си народ!!! Никога няма да приемем *** обучение на децата ни, без значение колко ни обработвате за ***-каузата по медиите!!! НИКОГА! Ако искаш война, продължавай с опитите да ни пробутваш западно-европейските извращения!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А на изборите ще си го получиш с лихвите! Заради опита т

81

Анонимен

преди 6 години

Баце я виж съседната статия джендъра от Ню Йорк. Дай да го подложим на дебат.

80

Анонимен

преди 6 години

ОЛИГАРХЪТ ЦЕКО МИНЕВ КОМАНДВА ПАРАДА В ДЪРЖАВАТА, ЯСНО.

79

Сержант

преди 6 години

Саниране, магистрали, кражби. За това Холандия не ни иска в Шенген. Тези програми спонсорират ГЕРБ. Един милион, най-малко на ден е цената на политическата кампания за на ГЕРБ. Ей БСП са същите. Не защитавам и не упреквам никого. Всички са маскари. Нали така беше.

78

Един от Северозапада

преди 6 години

Върти, суче, но ще натиска да я приемат. Кой знае къде какво е обещал, и са му обещали на него...Усуква, като Плевнелиев на времето за санирането-дежурна тема....

77

НАРОДА

преди 6 години

НЕ ИСКА ДА СЕ РАТИФИЦИРА ИК!!!

76

Коментатор

преди 6 години

Излиза, че без Джамбазки не може.

75

Гост

преди 6 години

Ех, ако можеше Симеонов, Джамбазки и сие да не ти висят на шията...

74

в грешка си

преди 6 години

До Анонимен 69И защо ще се самоубиваш?И не стига това,ами на всичкото отгоре го препоръчваш и на другите!?Самоубийството не е решение!Самоубиват се страхливците,тези които не се борят!Българина не е страхливец!Той по скоро ще почне да ги кичи по върбите продажните тарикати,отколкото да се трепе!И ще бъде абсолютно прав!

73

Анонимен

преди 6 години

Страните, които не са я ратифицирали са: Армения, Азърбейджан, България, Хурватска, Чехия,Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия,Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург,Молдова, Русия, Словакия. Македония, Украйна, Великобритания.От страните, които не са членове на Съвета на Европа:Мексико, Япония, Канада, САЩ.Та ББ може малко повече да се информира или да не ни лъже, че са само Русия и азерите, хайде молим ти се.

72

Анонимен

преди 6 години

Ми нормални са минусите тук, на червените *** Бойко им пречи, не искал конвенцията както Станишко

71

Анонимен

преди 6 години

Дебати, дебати и пак дебати докато стане на тяхното. Това целят.

70

Съветващ експерт

преди 6 години

Боце отслабни,тресеш сланини в изобилие.

69

Анонимен

преди 6 години

Станишко вика За конвенцията, червените *** се дърпат, що така бе

68

Анонимен

преди 6 години

На Боко внучето му зет да му донесе.

67

Анонимен

преди 6 години

Яко промиване на мозъци ще пада!

66

Анонимен

преди 6 години

До азВсъщност "мъжаги" като теб одавна са оплетени в ценностната система, която невежо наричаш ***. От една страна диви чалга фенове, които кършат кючеци изпълнени от травестити, а от друга страна верни до гроб на ***, където на червения площад има мавзолей с мумия на гей умрял от сифилис.