86

сдд

преди 6 години

До 89: И аз съм за Европа, но Европа на равенството и гледаща интересите си и тези на ЕВРОПЕЙЦИТЕ, а не Европа на корпорацийте и корпоративното робство. Тази Европа НЕ Я ЖЕЛАЕМ !!

85

Анонимен

преди 6 години

Сега разбрахте ли защо навремето Тодор Живков е искал да станем република на Русия?Човекът е разбрал преди нас лицемерието на западните демократи(от Англия, Франция и САЩ) и хищническата същност на капитализма и империализма.Искал е да предпази България, но дойдоха предатели като Горбачов и Луканов и предадоха системата отвътре.

84

Анонимен

преди 6 години

Може как да не може да взима колкото си иска рубли но да ги декларира за да стане и официално путинско *** а не да се крие.Онзи ден омразната ви Америка за България публично отчете 450 млн долара от както работи в България и посочиха всеки един долар къде е даден а за рублите нищо не се чува защо така бе другари?А този които вика руски танкове да си събира багажа и марш в Сибир, защото 73% от българите са за ЕС и няма да допуснат ново руско робство.

83

Анонимен

преди 6 години

КРАЯТ НА СЕРГЕЙ И НИНОВА Е БЛИЗО.

82

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Бойко Борисов като си поговори с Волен на патро оки и "нашият" православен демократ ще запее друга песен. Ми той както и повечето леви джендърчита подвизаващи се тук едва ли са чели и една страница от конвенцията, ама много знаят. Апропо конвенцията е подписана от БСП в Брюксел и немските социалисти, недоумяват как в България социалистите преекспонират въпросът!?

81

sd

преди 6 години

накрая на шега на майта ще гласуваме всички за ''лудиот'' (Волен), че от "нормални" и "европейци" ми секна на оназ работа.

80

Анонимен

преди 6 години

Коалицията се клати отвсякъде..............идват нови избори.

79

Анонимен

преди 6 години

Напускане на масонския ЕС.............референдум за излизане от НАТО и измитане на герберската антибългарска мафия............ако трябва референдум като Крим за присъединяване към Русия...........руският език-задължителен.БСП и патриотите да управляват заедно.ДПС и ДОСТ-да се забранят.Няма друго спасение за България.

78

Анонимен

преди 6 години

Румен Радев да се обърне за помощ към президента Путин с молба да изпрати стотина танка и 5-6000 вежливи зелени човечета. Да извлекат от дупките цялата герберастка сгaн и да ги откарат към Сирия голи.

77

Анонимен

преди 6 години

ахааааааааааааа добро утро господин Сидеров сети се но ще е късно, Магарешки е готов да те замести и така и ще стане той вече заяви, че ще подкрепи ратификацията

76

Анонимен

преди 6 години

Господин Сидеров, само така.Удръжте си на думата .Не се поддавайте на герберите.не ставайте предател на народа.вярваме Ви.

75

Ох, писна ми

преди 6 години

..., нямащи нищо общо с мизерните ни заплати и скапани условия за живот, високи цени и абсолютна безнаказаност за истинските престъпници (олигарси, политици и всички свързани с тях), а не за "обикновените" кокошкари. Но това е - днес е конвенцията утре друга глупост... и така... кучетата си лаят, керванът си върви.

74

Анонимен

преди 6 години

Сидеров живее в някаква паралелна реалност. За какви морални ценности говори, като в момента сме на дъното по морал в Европа. Всеки ден бият лекари и деца в детски градини.

73

Ох, писна ми

преди 6 години

Леле, за каква дреболия може да стане раздор в коалицията. Другарката Нинова ако е предполагала, че може да се стигне до такъв конфликт между ГЕРБ и ОП за това... Но, браво - постигна си целта, те (***) все пак са най-добри в това да сеят конфликти, и несигурност, от които (евентуално) да се възползват. Иначе не съм запознат с прословутата конвенция, а и едва ли тя е сред проблемите на народа ни, но май всички имат интерес от нея - да насочват вниманието ни към разни глупости...

72

Анонимен

преди 6 години

Вярно, и в Израел ходи Цецо Крадецо на инструкции, не само в Америка.Като стана атентата в Бургас, веднага го извикаха да му кажат кой го е направил, без никакво разследване, помним и това!

71

Анонимен

преди 6 години

Какво ме занимават по телевизиро с BiT, не ме интересува, аз немам цифрова телевизия, а и на Сашо Диков му е време да се пенсионира

70

Анонимен

преди 6 години

Значи може да има над 10 американски фондации , да се финансират някои партии с мръсните долари на Сорос, а не може Русия да дава пари на Волен и "Атака"!Така ли, лицемери???

69

Анонимен

преди 6 години

Не само в САЩ. Цецо крадецо ходи много често на опрашване в Израел. Там резанитe карабини му се изреждат и така си научава новите задачи.

68

Анонимен

преди 6 години

Цветан Цветанов е умен колкото Сергей Станишев, но по-принципен.

67

Анонимен

преди 6 години

Цецо Крадецо с 6-те апартамента постоянно ходи на инструкции в САЩ, там са му казали да се приеме тая антибългарска конвенция.