127

Анонимен

преди 6 години

"остава само да се досещаме как си с жените:))))))))))))))"Само това ти остава, да. Да се досещаш как другите го правят. Евалата, толкова си можеш.

126

БЪЛГ АРИЯ (АРИЕЦ)

преди 6 години

Заболя ви май. Очевидно думите и истината болят повече отколкото като ви обработвам from behind. Тогава се кефите. Така и трябва, fluffies.

125

Анонимен

преди 6 години

До БЪЛГ АРИЯ (АРИЕЦ)*** Арийски, дошъл от степите на Азия с конски опашки, само може да си мечтае да настигне някога ставдарта на Турция или Гърция.

124

Анонимен

преди 6 години

Най-малката пенсия е далече под 500 евро в Гърция,а и много гърци са били безработни точно заради раздаването на НЕИЗРАБОТЕНИ пари и са разчитали деде,баба,мама и тате да ги гледат!В никакъв случай гърците не са пример,но и това тукашнато политика "ала Чаушеско"-да си плащаме дълговете за сметка на стандарта е ОТВРАТ!Пари има Затова Лиляно развържете малко кесията че срамота,

123

БЪЛГ АРИЯ (АРИЕЦ)

преди 6 години

*** може да бъде само козяшко родоотстъпно меккере, непризнаващо съществуването на Ариите, и това че българите произхождат от тях, въпреки очевАдното в псевдонимът ми.

122

Анонимен

преди 6 години

България, това е перфектната пералня,за 1000 лева влизаш във чиято искаш спалня

121

Анонимен

преди 6 години

До БЪЛГ АРИЯ (АРИЕЦ)След като си толкова наясно с порнофилмите остава само да се досещаме как си с жените:)))))))))))))))))

120

Анонимен

преди 6 години

До БЪЛГ АРИЯ (АРИЕЦ)ако "ръчанките" се броят за "опит" определено водиш..........

119

мухахах

преди 6 години

Наистина не е редно да се сравняваме с гърците. Те 50 г. се развиваха нормално а ние бяхме под руски ботуш.

118

БЪЛГ АРИЯ (АРИЕЦ)

преди 6 години

Никого не залъгвам говоря самата света божа истина, за разлика от гръцките псевдоморал и религиозност и вопиюща фарисейщина. Дори фактът че Гърция има хилядократно по-развита от нас порно индустрия с местни героини трябва да ти светне некоя лампичка. Аз съм гледал не повече от 3-4 българки в порно от големите продуцентски къщи и ние си имаме 2-3 жалки опита в жанра. Това е. Докато в Гърция си е като в Амстердам, колега. И преди да ми отговориш си отбележи че разговаряш с човек с опит 1000Х твоя.

117

Анонимен

преди 6 години

Права е г_жа Павлова.Не е честно да ни сравняват с Гърция.Там най-малката пенсия е 500евро,а тук 100евро.Къде сме тръгнали да се сравняваме с тях.

116

Анонимен

преди 6 години

КОЛКО *** ИМА В ГЕРМАНИЯ БЕ ***???ТО НЯМА ТОЛКОВА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНКИ ТАМ,НЕ ПЪК ВСИЧКИ ДА СА *** А ОТДЕЛЕН Е ВЪПРОСЪТ ПЪК КОЛКО СА БЪЛГАРКИТЕ ПО ПРОИЗХОД,ДА ДАВАМ ЛИ СТАТИСТИКА???***!!Да не си някоя грозна съседка ***???

115

Анонимен

преди 6 години

До БЪЛГ АРИЯ (АРИЕЦ)Нито си българин, нито ариец. Най-обикновен пъпчив руски *** със 100% с нетрадиционна сексуалана ориентация. Чикибоец, дудка не видял през живота си.

114

Партиен член

преди 6 години

Заглавието:Павлова скочи..Е крайно подвеждащо.Павлова може да се търкаля но не и да скача.Бъдете обективни моля.

113

Анонимен

преди 6 години

Хмм,днеска Симеонов само дето не е наритал оная германска екоталибанка обаче правителството се "разграничило",тогава защо и дълговратата Габриел нещо негодувала заради шикалкавеното за Шенген,Борисов и той им се "озъби"ама плахо ,Лиляна плаче за ЕЗ и Шенген,,,,,след толкова натягане да ти плюят в лицето!!!Същото беше и при социализма и нашите "освободители'за които сега сме "неблагодарници"!Все нещо сме криви,защото нямат топки политиците ни а са едни лигльовци.

112

БЪЛ ГЕЙ РИЯ

преди 6 години

Аспарухови арийци.....хахаха

111

Анонимен

преди 6 години

Нямали нашите управници да заведат дело. Заради германците изгубихме беломорска Тракия и Македония. Подлият народ само е взимал през последните 100лета и сега като трябва да дава реве, защото си е свикнал да взима. Да им платят компенсациите, които подлите искат и да продължава църка - Гърция член на ЕС

110

Анонимен

преди 6 години

До БЪЛГ АРИЯ (АРИЕЦ)Кой залъгваш? 80% от проститутките в Германия са българки. Гъркините си стоят в Гърция и чупят чинии, а българките чупят други неща. Гърците си имат достатъчно високи доходи и пенсии затова няма масова емиграция за разлика от Ганьоландия където половината население се изсели.

109

БЪЛГ АРИЯ (АРИЕЦ)

преди 6 години

Обаче съм длъжен да призная че въпросната гъркиня беше царица на оралния секс. Пееше прекрасно гръцки песни с дълбок плътен глас и въртеше най -шедьовърните валдхорни. Явно има връзка между двете. Обаче миришеше на мускус. Явно семитските народи си миришат и не могат да го избегнат колкото и да се къпят. Българките нв миришат така. Арийци сме, колеги. Когато фактите говорят и измислените елински богове мълчат.

108

Анонимен

преди 6 години

Ако в България корупцията е огромна била ТОГАВА КАКВА ЛИ КОРУПЦИЯ НАПРАВИ ГРЪЦКИЯ ДЪЛГ ПОЧТИ ДВОЕН НА ФАКТИЧЕСКИ ФАЛШИВИЯ ИМ БРУТЕН ПРОДУКТ??Ако в България мафията си имала държава КАКВО ЗНАЧИ ДА ИМА ЗАРЯ НА ПРИСТАНИЩЕТО В НЕАПОЛ ..например и то ВСЕКИ ДЕН като дойде корабът със 'специалната стока"??А АФЕРИТЕ В АВТОИНДУСТРИЯТА НА ГЕРМАНИЯ,АМИ В ЧЕХИЯ СКАНДАЛИТЕ,АМИ ШРЬОДЕР-"ЧЕСТЕН СЛУЖИТЕЛ НА ГАЗПРО"'!!Нашата корупция Е ПЕЛЕНАЧЕ,ама политиците ни са ФУТКИ!Когато се държиш като *** ще те ритат!!