28

за Украйна

преди 6 години

Да ви кажа как стана Майдана в Киев сега.Платиха на едни неофашистки и католически организации за да предизвикат уж народно недоволство, после замбираха едни ***-неофашистчета с бръснати глави и крайни националисти...........и се почна една голямо етническо причистване-да се унищожи руското население.

27

Анонимен

преди 6 години

До Запознат 50Стига с тия глупости за комунизма.Комунизъм в България никога не е имало, имаше...........уж социализъм.

26

за Украйна

преди 6 години

Крим винаги е бил руски, сега е руски, ще бъде руски ЗАВИНАГИ, свикнахте ли?

25

Анонимен

преди 6 години

До 37 Бащата на Сталин ,Пржевалски е поляк,офицер от царската армия!Не е евреин,но инче евреите са били управляваща каста в СССР!

24

Запознат

преди 6 години

До Георги Ламбуров--37;Това е поредното доказателство,че комунизЪма е престъпен режим.

23

за Украйна

преди 6 години

Украйна е поредната провалена държава, гарантирано от САЩ.Това се нарича теория на управляемия хаос, ама БГ-евроатлантици не ги разбирате тия неща..............толкова сте тъпички, ограничени и елементарни.

22

за Украйна

преди 6 години

Крим е част от Русия, ДНР и ЛНР са самостоятелни републики. Никой не иска да преговаря с неофашистите от Киев, даже западните им "приятели" се разграничиха от тях.

21

Запознат

преди 6 години

До СССР--33Голодоморите са 3. 1926 г. 3 милиона, 1932--33 г. -7 милиона и 1946 г -3 милиона.Общо 13 милиона. Това не се дължи на сушата а на "хуманиста" Сталин.

20

Анонимен

преди 6 години

Хм,и що руснаците да са им виновни на украйнците?Как се сетиха чак сега,то комунизма падна отдавна!Да се жалат от Грузия,Първия и Втория на СССР са били от там!Комунистите украйнци и еврей в ЦК на КПСС са били повече и на по-важни позиции от руснаците и те заедно със Сталин и Берия са големите виновници!

19

за Украйна

преди 6 години

Украйна сега се управлява от една неофашистка хунта в Киев -десен сектор -фашисти, които убиват руски деца и жени.

18

не лъжа

преди 6 години

Бог Отец разпъна Исус на Кръстта Жертвата Агнето заради нас от любов единстврният начин да възстаниви взаимоотношение с падналото човечество инициатор е винаги Бог за всичко не

17

за Украйна

преди 6 години

Украйна е буферна държава, която западните велики сили използват за да водят хибридна война срещу Русия.

16

от 1ва до 2ра СВ

преди 6 години

"принудителната колективизация предизвикала масов мор" на още 10 милиона души, между които и много българи от Бесарабия, но не е геноцид, при това не е само в Украйна.че той Хитлер по-малко хора уморил в засушаването от Сталин, но американски индианци, верно, и двамата не са морили.

15

благословени хм

преди 6 години

Исус разпънат от всички заради всички ,,проклет всеки който виси на дърво,, за да сме ние благословени

14

Анонимен

преди 6 години

До 12 Заради Старозаветните Пророци ,Бог ще ги пожали и няколко години преди свършека на света,еврейте ще се обърнат към Православието!Св.Илия ще бъде върнат сред тях, за да ги вразуми и станат християни!

13

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 11Може би ще но осветли за бройката, аз знам само за един - Винету.

12

Portugal

преди 6 години

По време на голодомора умират и милиони руснаци и казахстанци, но пропагандата умело мълчи по този въпрос. Най-лесно е да се обвинява и вменява вина на днешните руснаци за деянията на болшевиките, много от които - евреи.

11

Слава Україні

преди 6 години

Поклон пред жертвите!

10

Валентин

преди 6 години

В статията първо се говори за 10млн жертви в Украйна, после за 2-8 в Украйна и още 5-6 съветски републики. От пръстите ли си ги смучите тези цифри? Другата година да не се окаже, че жертвите са нараснали на 20млн, а по-другата на 50млн?

9

Анонимен

преди 6 години

фейк нюз. Не става въпрос за голодомора, за Бандера