71

OMG_Lucker

преди 6 години

Само да попитам: на същата статия в дир защо не са разрешени коментарите? Да не би да е защото дир по някакъв начин искат да възпрепятстват коментарите по повод Московски?

70

Край

преди 6 години

Хората не бива да наказват вече жестоко наказания от Господ човек. Какъв е смисъла да съдиш човек, които е загубил детето си.

69

Анонимен

преди 6 години

Аутопсията ще покаже, от какво е починало детето.

68

Анонимен

преди 6 години

На колко промила е бил? Не пише. На всеки уред пише: "Преди употреба прочетете упътването". В упътването на шейната пише, че не предназначена за деца под 6 години.

67

ПП ГЕРБ

преди 6 години

Един за всички, вдички за московски!

66

Анонимен

преди 6 години

Законно ли е да се вози дете на 4 години на моторна шейна? За колите има изискване децата да се возят на специални детски седалки! На моторната шейна има ли специално обезопасяване или се разчита човека да се държи сам? Ако е така дете на 4 години може ли да се задържи? Това е първото което трябва да се уточни.

65

Анонимен

преди 6 години

За дежурните тролченца това е като манна небесна :) мали колко копейки ще заработят :)

64

рязани бургии

преди 6 години

Ще има от сърце

63

Анонимен

преди 6 години

Сега Тиквата се скатава и чака да разбере дали трябва да се отърве от горещия картоф. Все пак престъпник му е председател на партията, противоконституционен депутат членува в нея, какво ще е и един убиец да е министър.

62

До 63 за сега

преди 6 години

В такива трагични моменти, най добре е да не намесваме хора!Има по-лежерни варианти-например виновно е дървото.Как- ами паднало, когато минавала шейната. Защо-изгнило или версия за атентат-подрязано...Иначе да затвориш човек, заради такъв нелеп инцидент е глупаво, все пак той трябва да се грижи за другото дете и семейството(и партията).Съвестта в такива случаи е Големия Съдник.

61

Анонимен

преди 6 години

Червените *** са се подмокрили виждам. Класика.

60

А

преди 6 години

"Към момента версията за смъртта на Кристиян е сведена до: неравност на трасето, по която е минала моторната шейна на Московски, на която се е возило малкото дете." Нито дума за проба за алкохол на водача на шейната, за нарушени правила за ползване на шейната... Нищо!!! Виновно е трасето. А когато по пътищата осеяни с дупки, ями, бабуни гинат хора, виновни са самите те /несъобразена скорост/. Е, докога бе ГЕРБ, докога ще делите обществото на власт имаше и простосмъртни. И са, ко праим.

59

Анонимен

преди 6 години

Самозабравили са се до такава степен, че Бог започна да ги наказвата. Кой ли ще бъде следващ се пита? Дано да е *** падишаха от Банкя, да въздъхне България и се отърси от този ***.

58

Неам нерви

преди 6 години

Герберастияя

57

Анонимен

преди 6 години

Нормално е Московски да е действал без мисъл. Тиквата такива търси за партията си- да са по-прости от него, че да е като едноок цар в царство на слепци.

56

Анонимен

преди 6 години

То за да се прояви предпазиливост се изисква интелект, какво липсва при гербавите.

55

БГ съдия

преди 6 години

Да се отсече дървото, в което са се блъснали, а моторната шейна да се натроши на парчета. Те са виновни.

54

Анонимен

преди 6 години

"Неофициалната информация е, че двамата са били на шейната, която най-вероятно се е ударила в дърво."Явно в момента търсят кого да качат на шейната на мястото на Московски, срещу солидно заплащане на семейството на тоя дето ще опере пешкира. По мафиотската схема (все пак става дума за герб).

53

Анонимен

преди 6 години

Интересно каква ще е присъдата за разследващите нещастници?!

52

HeinrichHimmler

преди 6 години

"Не народ, а ***!" - Това са българите. Едно глупаво стадо от овце, седящи на диваните и мрънкащи ,но никога на улицата. Искат промяна, а като дойде време за избори не гласуват. Искат промяна, а като трябва да са на улицата са вкъщи. Срам ме е вече да се нарека българин, защото българин е символ на овца, вярваща на овчаря Бойко. ОВЦЕ - СЪБУДЕТЕ СЕ!!!