102

Анонимен

преди 6 години

До seiraА ти можеш ли да измислиш по-добра реклама за електромобилите Тесла?

101

До 103

преди 6 години

Това беше тестово изстрелване. Понеже ракетата лети за първи път и има риск нещо да се обърка, е взето решение да не се качва скъп товар. Това е обичайна практика. Обикновено се използват бетонени блокове, но Мъск каза, че това е скучно и реши да си качи колата. Така си рекламира и колите естествено.

100

seira

преди 6 години

НЕЩО НЕ МИ Е ЯСНО:КАКЪВ СМИСЪЛ ИМА ИЗПРАЩАНЕТО НА ЛЕК АВТОМОБИЛ В КОСМОСА?!ЗА ПО-*** И ЕКСЦЕНТРИЧНА ИДЕЯ НЕ БЯХ ЧУВАЛ, А ОЩЕ ПО-МАЛКО ВИЖДАЛ!!!

99

Анонимен

преди 6 години

Революционното в технологията на Мъск е, че с пълното рециклиране на ракетата, цената на изстрелване става много по-ниска от всичко познато до момента. Тази ракета може да изведе над 60 тона на ниска орбита срещу 90 милиона долара! Това е нечувано ниска цена и ще позволи много бързо развитие.

98

Анонимен

преди 6 години

От РосКосмос обявиха, че успешно ще изведат Лада Нива на дъното на океан до апарата им Фобос-Грунт. Ура другари!

97

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Кретеноподобните ти мнения стигат до нас с помоща на сателити, предаващи интернет връзка и се обработват на компютри, постижения осъвършенствани благодарение на космическите разработки. Бъдещето на човечеството, ако има такова е горе сред звездите. Без тази мотивация нямаме истинска алтернатива напред.

96

Анонимен

преди 6 години

Между другото, Мъск изведе в орбита и един български сателит през 2017, BulgariaSat1.

95

Анонимен

преди 6 години

Новата Лада ще има вграден казан за водка и бидони за кисело зеле, дори седалката до шифиора ще е с дизайн на маса, та руснака ще може и да си живее там, че при тая оскъдица на жилища е трудно.

94

Анонимен

преди 6 години

Руснаците изстреляха и върнаха жив човек преди 60 години,а този Мъск е още на стадий манекени,реално САЩ ще имат пак самоувереност да пратят ЖИВ човек в космоса чак след 2020-2022 година.

93

Анонимен

преди 6 години

Досега единственото реално нещо на Мъск е електромобилът. Всичко останало са мечти, фантастики и ще, ще....А що се отнася до изстрелването на ракетата Бърт Рутан го направи още преди няколко години с несравнимо по-малък бюджет и екип.

92

Анонимен

преди 6 години

А новата Лада ще има даже и климатик и пета скорост... какво знаете вие за руската технология?

91

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 88за България ли говориш ?

90

Анонимен

преди 6 години

Американските ракети в космоса, руските подводата.

89

Анонимен

преди 6 години

Извеждането на пилотиран от хора кораб с тази ракета е предвидено за четвъртия старт, който по план ще се състои до края на годината. Вторият и третият старт ще изведат голям саудитски телевизионен сателит и военен спътник на САЩ.

88

Анонимен

преди 6 години

Има известни трудности с Ангара.Не могат да намерят добър огняр.Но скоро и този въпрос ще бъде решен.

87

Боби

преди 6 години

До Анонимен 84Ако някъде в съвременната ракетна техника се появи ръжде ела ми се обади? Стомана и то такива сплави че обикновените неръждавейки ще им завиждат се ползват само в двигателите Всичко друго са полимери и Алуминиеви сплави

86

подробност

преди 6 години

До SpaceXНе няма да има хора на тези ракети до 1 година,залагам милион,а ти какво ще заложиш,крава или голото си д*у*п*е!?

85

Анонимен

преди 6 години

Ракетата не е с руски двигатели, но пък е с гориво от руски ресурси. На щатите им е по-евтино да подържат държавицата на изкуствено дишане, отколкото да я завладеят, доказано е.

84

Анонимен

преди 6 години

Ако някой ви е пуснал опорна точка, че ракетата на Мъск е с руски двигатели ви е излъгал. Двигателите са общо 27 на брой и са Merlin 1D на SpaceX. Руснаците се опитват да пуснат голяма ракета с 30 двигателя (Н1), но след три експлозии се отказват. Така губят състезанието за луната.

83

Боби

преди 6 години

До SpaceX 75Третата е по-дълга и носи повече гориво колега винаги е така независимо дали е Ариана, Ангара, Съюз или Фалкон Хеви