92

Анонимен

преди 6 години

До 88. Това е точно така както си го описал чел съм истинската история която Комунистите по Българиха по техен си начин. Къде са му.рга.велите на Кан Аспарух? Ами няма ги претопени са от местните тракиики и славянки. Кан Аспаруховити конници не са могли да устоят на красивите местни девойки и се се жевнели за тях. Смесените бракове са претопили на 100 % истинските прабългари. Тук таме съм виждал от тях но са много малко. Най вече са останали в северна България където най напред е бил Кан Аспарух

91

Анонимен

преди 6 години

Такова, че през 2006 г., когато имахте най-много шанс да влезете в ЕС България гласува против вас и завинаги ви закотви в Азия..Сулюче, през 2006 и българия не беше в ЕС. Абе ти до кой клас си "учило"?

90

Анонимен

преди 6 години

Въпросът ми е как научи чист български, ако българската армия е бягала от Източна Тракия през 1913 г.?

89

Анонимен

преди 6 години

Много ме кефи полутрезвият гай *** с мътния поглед и джибричения дъх да се репчи на Турция, която между друго ако му заби само един шамар, *** ще напълни скъсаните си потури с бобен материал! Но, рано или късно този шамар ще дойде, тежък османлийски шамар!

88

Анонимен

преди 6 години

До ПиринПиринска Македония е Българска от 8 века, както и Източна Тракия, където живеят 2,5 млн чисти етнически българи!

87

Анонимен

преди 6 години

През 1913, ако някой е бягал ти сега нямаше да говориш чист български!.Аз говоря(и пиша) чисто 4 езика. Още 3 не толкова. Та какъв ти е въпроса?

86

Анонимен

преди 6 години

До Анонименя 94Правилно е това ,което казваш ,но запомни и едно от мене ,досега все още не съм срещал що годе грамотен човек от техният етнос...те са природно обременени. ,в служба на тежкият си начин на живот ...Някои ,като този ,който винаги изказва антибългарско отношение ,просто са се изтарикатели и се мислят за твърде умни...все плуват българско ,а все още са тук ...ами идете си при вашият водач,той ще ви приеме...

85

Анонимен

преди 6 години

Когато се почва строеж на нова сграда първо се сковава външна тоалетна да има къде да се облекчават строителите.Един чешки художник го онагледи.Та коя държава казваш сте в сградата на Европа ***?

84

Анонимен

преди 6 години

През 1913, ако някой е бягал ти сега нямаше да говориш чист български!

83

Анонимен

преди 6 години

Такова, че през 2006 г., когато имахте най-много шанс да влезете в ЕС България гласува против вас и завинаги ви закотви в Азия.Сега ходете всеки месец да простите пари с шепичката, никой не го интересува за вас!

82

Анонимен

преди 6 години

Велика българия на три язовира!! Тзсиганяците ке ви oнoдат, та свят ще му се завие на paзпpaните ви затници бyгapашки!!

81

Анонимен

преди 6 години

Разбирате ли сега защо македонците мразят българите и никакви договори не могат да променят това?

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 87Бай сикиндирико, какво като сте най-старата държава в Европа? Ха? И какво като сте в Европа? Ха?За европейците българия е един кeнeф, в който се отвращават дори да cepaт! И само за 7 години, 700 милионната Европа е пропищяла в един глас от това 7 милионно балканско племе ебливо, крадливо и грабливо!Седни!!

79

Анонимен

преди 6 години

Ердогане,македонците са си чисти българи,затова няма как да сте братя.

78

Анонимен

преди 6 години

Били сме и на три морета..Били сте там където господарят е изпращал робите си.

77

Анонимен

преди 6 години

Само да напомня, че днешните българи са продукт на цуни-гуни, вади-тури на турското племе "бyлгap"на турчина Аспарух, и красивите местни славянки - македонките! Когато Ердоан казва че иска добри отношения с Македония, българите трябва да се радват, че баща и майка им са в добри отношение, а не да *** като гуденце по Коледа!

76

Анонимен

преди 6 години

Българските патриоти са се снишили и чакат инструкции от Москва.

75

Анонимен

преди 6 години

Тук има няколко уж българи с турско самосъзнание,които редовно усмърдяват форума и лелеят по минали времена,на които ще кажа,че България е най-старата европейска страна,а от тяхната територия само 3% са в Европа и те някога са били наши.Единствено неизгодните договори с участието на великите сили са ни лишили от тях.Били сме и на три морета.Анадъм?

74

Анонимен

преди 6 години

То затова същият "***" ви изпука през 1912 г. и намали територията на евтината ви империйка 50 пъти..Сулюче, кой бягаше през глава през 1913?

73

Пирин

преди 6 години

До 80С какво се хвалиш като Пиринска Македония за 100 години не можахте да направите българска ? Цялата ви работа е такава - българска !