392

Решетников

преди 6 години

Затова е време Корнелия Нинова и приближените и пинчери да се изселят в Русия и да дават акъл на Путин как да се развива бурно.

391

Анонимен

преди 6 години

До БГ-ГражданинУберите ПРО из Европы, уберите войска с НАТО с наших границ и мы уберем. Не надо нам угрожать. Запомните - войны на нашей территории больше не будет. Узнаете что такое война

390

БГ-Гражданин

преди 6 години

Още 6 г. с путин .... Светът ще се развива, а раССия ще струпва войски по границите си и ще продава ракетни комплекси, дордето има някой да ги купува ... а товарищ путин ще държи маркуча на бензиноколонката и ще командва парада ... !!!

389

Анонимен

преди 6 години

До БЕРЛ ЛАЗР ДО 501Это политика, Украина должна переболеть этой националистической заразой. Когда созреет ситуация будет присоединение к России после референдумов. Все впереди. А Болгарии лучше с Россией дружить а не гадить. Европа вас уничтожит, вы даже не заметите

388

Анонимен

преди 6 години

До До 500 МишоПравилно учитк кючек

387

Анонимен

преди 6 години

Мен ме интересува повече какво става,ако Борисов остане на власт още 6 г.Надявам се,че всеки ще може да си купи по едно "Бугати".Минимум.Бугати за Богати!

386

Анонимен

преди 6 години

Е тя сега силно развита ли е?

385

До 500 Мишо

преди 6 години

....камъните падат, падат от небето....

384

Анонимен

преди 6 години

Не ми дреме какво ще стане с Русия, по-важно е какво става с България след още 3-4 години Тиквено управление и диктат на ЕВросъюза над нас? За това обаче не виждам такива пространни анализи тук, защо така? И на вас ли ви плащат "за реклама на европредседателството" ?

383

Анонимен

преди 6 години

"Изборите са фейк"....а българска думичка няма ли в речника Ви? След това начало как да прочетеш до края този бисер на съвременната журналистика!Не ги мислете руснаците, имат си водка, газ, нефт....

382

Мишо

преди 6 години

Какво му стана на американския хеликоптер. Защо супер новата военна машина падна върху къща в Япония?Всичко американско е идеално, а той взе че падна....

381

Galipoly1915

преди 6 години

...ITALIYA E NA 210% V DULGOVE....RUSIYA NE DULJI I STOTINKA .....

380

Galipoly1915.....

преди 6 години

...RUSIYA POMOGNA ZA OSVOBOJDENIETO NA BULGARIYA....VECHNA PRIZNATELNOST...

379

123

преди 6 години

БАCИ ! Италианската икономика е по велика от велика Русия :D Плачете ли руcофилcки боkлуци ? :D

378

OTOMAN LEGACY..

преди 6 години

..RUSIYA&TURKEY&IRAN ....THE STRONGEST UNION...

377

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 487Че кое им е свободното на руснаците освен да избират с мнозинство джуджето и да славят токовте Му ?!

376

Анонимен

преди 6 години

През това време, Путин наложи нов 13% данък при продажба на валута в руско. Армията пък вече ще е щастлива с възраждането нато ЗКПЧ. Браво Путин, браво джуджий !

375

OTOMAN LEGACY..

преди 6 години

..RUSIYA SE ZAVURNA NA ARENATA....NO NYAMA KURAJLII ZA BITKA! ...NAY BOGATATA NA SUROVINII STRANA!

374

Крим не е руски

преди 6 години

Русия е държава-***. Експлоатира подземните и наземни богатства на 140 народа и етноса. Нищо не произвеждат. Само лапат. Руския народ си заслужава диктаторите защото са мързеливи и некадърни. Почти с всички съседи са в конфликт. На запад -балтийските държави,Изток- Япония за островите,Север-Канада за Арктика......и кой ли още не. Ако нямат измислен враг те ще се разпаднат. Омразата ги държи за момента.

373

До Руский

преди 6 години

***, да се биеш в гърдите и да ревеш "я Руский" , повярвай ми не е повод за гордост. Проклятието на Европа сте вие, степни , недодялани и първични хорица...половината от ресурсите на Земята притежавате и сте още във феодалния строй, мисленето ти е на крепостник.