30

Асахавъ

преди 6 години

Г-н Станислави - Вие сте шоумен а политиката е *** работа ! Спрете се преди да сте се омърсили и Вие ! И една поговорка от мен - Нищо не е по-малко порочно впоследствие отколкото в началото .

29

Анонимен

преди 6 години

И с кастинг, и без кастинг, отдавна се разбра че Пъпеша ще е новата патерица на Тиквата, след като разни пишман - патриоти се изтъркат!Разбира се много народ ще лапне въдицата, не случайно този народ е най-бедния, най-тъпия и най-бързо изчезващия народ в Европа

28

Анонимен

преди 6 години

Тука да не би да се страхувате от промените, искате си едни и същи муцуни всяка година. Толкова закостенели. Не казвам, че Славчо е китка, но е доказано, че става с опити и проба!

27

Някой си

преди 6 години

Много сте силни зад клавиатурата,мишоци.Боли ме оная работа на няколко места за вашето мърцъкане тук.Точно вие,които най-много мрънкате не сте направили нищо да промените нещо от ситуацията в държавата.Ми що не излитате от Терминал 1,2,5 бе,никой не ви кара насила да стоите в тази държава и да тровите живота на тези около вас.Имаше някаква фраза - "Всеки сам заслужава съдбата си"А вашата е само да мрънкате и бездействате.

26

Анонимен

преди 6 години

Добре е човек да си вярва, но чак пък толкова....

25

Анонимен

преди 6 години

Самата идея на Слави той да търси политиците зад своето собствено бюро е сбъркана. За да намериш добри управници, трябва да застанеш зад тяхното бюро.

24

Анонимен

преди 6 години

Слави иска да превърне българската политика от цирк в шоу.

23

.

преди 6 години

Чалгаджия, скрий се някъде да не ти гледаме противната физиономия!

22

Анонимен

преди 6 години

Дълъг, нали нямаше да влизаш в политиката, бе? К'во стана? Не се наяде ей.

21

лилия

преди 6 години

вярвам на Слави, прави го с чиста съвест и най-добри намерения за България

20

Анонимен

преди 6 години

Бог да пази България!

19

До 1

преди 6 години

Нали? Писнало ти е.Гласуваш си за мутропремиера...и си доволен.Ей от такива най много ме е яд.

18

123

преди 6 години

Леле мале, тоя *** чалгар тръгнал да ни оправя държавата. За*би. Ще се оправим, когато чалгарите и мутрите си научат къде им е мястото. Иначе...

17

Galipoly1915..

преди 6 години

Slavi....urodlivata rojba na Demokraciyata! ...ZNAEM KOY SI...NON PASARAN

16

СЕЛЯНКА

преди 6 години

Достатъчно ни е просташкото шоу на Слави с чалгарки и пуленето му от екрана ,че да прави кастинг за политици ,и сега си имаме 240 които почти не се различават от шоуто му.

15

Анонимен

преди 6 години

Няма начин да избереш свествен политик. Дори да е свестен, като отиде "там" се потдава на натиска и изкушенията. Ако е свестен е и неопитен и е уязвим за критики за направени или ненаправени грешки. Така го притискат. Единствения начин да стане работата е да се притискат тотално сегашните и ако не поддават да се заменят на слеващите избори с някой, който потдава. Сегашните не поддават. Особено в борбата с корупцията и неморалността на всички нива.

14

Анонимен

преди 6 години

Само в Терминал 1 или 2 е спасението!Тук никой нормален няма шанс!

13

Анонимен

преди 6 години

Не виждате ли, че шута Слави просто ни се подиграва? 30 години не можем да изберем нито един свестен политик, превърнахме си държавата в чалга бананова република и се поробихме на европейците за жълти стотинки. Уникално *** народ.

12

Митьо

преди 6 години

Истината е че кадърните хора не искат да се занимават с политика. Не защото не могат, а защото не искат да цапат морала и честта си.

11

Митьо

преди 6 години

Пази боже от такива "капацитети". Хората не разбраха ли, че политиците идват от народа, те са негово олицетворение, извадка от там? Заменихме червени със сини, сини с жълти, после пак червени, пак сини, нови лица и какво? Нищо. А точно тоя байхуй виолиС, козирувал на Илия Павлов да прави кастинг е поредното олицетворение на обществото ни- нереализирани псевдо специалисти мислят, че знаят повече от другите, но всъщност само искат да се доберат до властта да се наядат.