11

Анонимен

преди 6 години

Ходът на подобни войни ще е като тези в Афганистан и Виетнам.

10

Ивчо

преди 6 години

има ли луди да си мислят Крим да превземат. Тоз Потрошенко трябва да е самоубиец че и генералите му.

9

Анонимен

преди 6 години

Тея само за войни мислят..

8

Анонимен

преди 6 години

"Конфликт с Русия ще изглежда другояче - в него ще действат предимно сухопътни и военновъздушни сили."Не няма да има сухопътни сили, не се надявай мой човек. Дори и авиация няма да има, кой ще ти праща изтребители с САЩ. Всичко ще приключи за няколко часа.

7

zeus

преди 6 години

Без да съм генерал ще ви кажа: след 20 минути големи площи от Земята ще са стъклена пустиня, останалата територия ще е радиоактивно заразена. Айнщайн го е казал добре, ако има трета световна война, то четвъртата ще се води с каменни брадви.

6

Анонимен

преди 6 години

Те вече и театъра на бойните действия разстлаха, че и териториите разделиха... Англо-американците са слънчасали и ако продължават да се правят на бити котаци, ще го усетят.Отзад.

5

ss

преди 6 години

Важна функция ще има и флотът, който ще доставя войски в Европа.ХАХА СМЕШНИЦИ НАПАДНЕТЕ РУСИЯ И СЛЕД 10 МИНУТИ САЩ Е ПЕПЕЛ. какви войски ще доставяте от космоса ли?

4

бай х

преди 6 години

при война с Русия... флотът, който ще доставя войски в Европа..... много им се иска на краварите войната да е далече от тяхната черга ,обаче забравят за Аляска и западното им крайбрежие

3

Анонимен

преди 6 години

Войни между САЩ , Русия или Китай няма да има победители , а ядрен апокалипсис и край на земята .

2

:):)

преди 6 години

и сега, за война с русия и китай ли е статията или за превземането на Крим. Все фантастики.

1

ХОДЪТ Е СЛЕДНИЯ

преди 6 години

Първо ще го отнесе РУМЪНИЯ и ПОЛША. Следва ЗАПАДНАЛА ЕВРОПА, и накрая КАПИТОЛИЯ. ВЪПРОСЪТ е къде ни сложиха нас надупените ни управници с тези американски бази тук на ОКУПИРАНА от САЩ БЪЛГАРИЯ