80

аве

преди 6 години

стига ни занимавахте с глупости! БСК е натиснала МС и са приели още 3 приоритетни професии за внос на кадр -ИТ, машинни и електроинженери. За тва са тия димки! да не се усетим...

79

А бе

преди 6 години

Еврофонд желязно дупе отваря!Особено ако е лакомо гербаджийско!Тия са готови на всичко за да докопат европарите.Кексът,естествено остава за нас....

78

Анонимен

преди 6 години

Този много говори , но нищо не каза за кои 20 поправки е разговора. Просто замазва за пред публиката. Важното е да направи пълнеж в предаването

77

Анонимен

преди 6 години

Значи ще има и нов репресивен орган - *** полиция. Нищо чудно, щом има вече и *** специалности в университетите....

76

Bate goiko

преди 6 години

Много ми е интересно какъв вкус ще им остане като им се изредят всичките 31 пола след ратификацията

75

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМеждународен договор се подписва, само ако чужда армия ти е в Столицата!Всичко друго са простотии и ела мечко, изяш ме, за жълти стотинки!Прав си но за голямо съжаление не напълно. Чужда армия имаме, е не е в Столицата но е у нас. Кога сме имали чужда армия в суверенна България? Защо мислите нашата армия бе унищожена и чуждата дойде, да ни защитава от чужди врагове ли или да защитава интересите на своите господари т.е. да ни държи под око и под контрол?

74

Б.Б

преди 6 години

Цецито няма да прави никакъв мониторинг,затова си има по конвенцията хомогестапо-Gremio.

73

герб

преди 6 години

Гейове за Еничарство на Република България

72

бългериа фърст

преди 6 години

Конвенцията без референдум е диктатура!

71

Анонимен

преди 6 години

Цачева ли ще ги покровителства като министър на правосъдието и ще осъществява мониторинг относно спазването на правата им? :) Майката на джендърите! :)

70

Анонимен

преди 6 години

В Истанбул правят опити да забременяват мъже от няколкостотин години,големи *** голяма работа,баце затова е чест и желан гост.

69

Анонимен

преди 6 години

Добре де, какво казаха англичаните?!Първо ще разгледаме, къде конвенцията има противоречия със законодателството им. Тези точки, които пряко противоречат няма да бъдат подписани, а по-скоро ще подпишат една резизирана част от конвенцията, след тази експертизата.Значи можело, така че да не ни обясняват че всички били подписали!

68

За да не обидим КЗД

преди 6 години

Най учтиво молим правителството и ГЕРБ да си ходят по живо - по здраво, защото не помагат с нищо на България да се развива и процъфтява. С уважение: много голяма част от Народа

67

Анонимен

преди 6 години

Като видиш какви *** незадоволителни са накацали в Брюксел чак ти се повдига.

66

Анонимен

преди 6 години

И колко години ще им трябват на тези "капацитети" така да променят законите ни, че да угодят на извратените си господари??? :) Всичките ли извънбюджетни и неотчетени пред обществото милиони, ще отидат пак в нечии конкретни джобове и сметки???

65

Анонимен

преди 6 години

Освен трети, пети и т.н. пол, никой не казва, че в нея е упоменато заличаването на културно-исторически традиции т.н., като предпоставка за "по-спаведлив свят", където няма да има дискриминация, възоснова на пол, етнос, народност и т.н.Какво означава това???Може би е насилие над жени???Само предател би подписал, съжалявам г-н Борисов!Това ще е предателсво!

64

Анонимен

преди 6 години

Бах** наглите и корумпирани предатели излязоха тия.

63

пенко

преди 6 години

"Курвенцията" е свързана единственно с дебелото черво и свинктера при едната част от ДЖЕТДЪРИТЕ от ЕС и с лабиален или вагинален оргазъм при другата част от невъзпроизводителните /дефектни и деформирани---медцински обекти / , но част от човечеството !!! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ,ЧЕ ДЖЕНДЪРИТЕ СТАНАТ ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ГОРКОТО ЧОВЕЧЕСТВО !?!? НЯМЯ ДРУГА ПРИЧИНА ДА СЕ "НАПИНЯТ" ЗА ...ВЛАСТ В ГЕРБ !

62

Анонимен

преди 6 години

Долни продажни ***!!!

61

реалист

преди 6 години

Преди няколко дни бившия министър на образванието Даниел Вълчев каза същото, че ако приемем ИК ще ни наложат закони от вън, които ще бъдем задължени да приемем. ГЕЙ.берска работа.