37

zg

преди 6 години

Ха-ха-ха. Щом и мутреси почнаха да пускат да ни убеждават колко е гот ИК, работата съвсем е изпрошнала, май. По умно, бе, хора. Съвсем обратен ефект постигате.

36

факт

преди 6 години

Маман също се е наредила на опашката за част от предвидените общо 228 МИЛИАРДА евро по имплементацията на тази сатанин-ска конвенция.

35

Анонимен

преди 6 години

До azКак кой? Парите. Тя за тез пусти пари що чаршафи на мутри мачка... Че и ножа изяде, ама бизнес - какво да правиш...

34

М, да ...

преди 6 години

Жени Калканджиева ще е по красива ако просто не си отваря устата, или поне знае кога да замълчи! пп. защо ли точно ЖК е в защита на насилието над жени / пилотно и подвеждащо иначе заглавие/, м?

33

T

преди 6 години

Давате трибуна за "компетентното" мнение в защита на конвенцията на разни миски, социолози, философи, но не публикувате мненията против конвенцията на истински компетентните хора - юристи, лекари, психиатри.

32

до 36

преди 6 години

Не става въпрос какво мразя или не мразя аз. Що за логика е писанието ти, че подобни същества се местели в църквата, понеже, видиш ли, там нямало да ги бият. А не е ли именно църквата тази, която трябва ясно и категорично да се разграничи от тях. Нали тя е призвана да сочи правия път. В крайна сметка всеки сам си избира ценностите. Едно обаче е правото на когото и да е се чувства без-, дву-, три-, транс-полов и прочее, а съвсем друга бира е да ти се натрапва това му право по гнусен начин.

31

az

преди 6 години

Женьоооо, Женьооооо ... как се казва твоя господ?

30

do Гведор

преди 6 години

В църквата има такива хора, точно заради такива като теб, които мразят такива като тях. С годините такива хора се местят по църквите, защото в нормания свят ги пребиват.Конвенцията не е за това кой с кого ще се съешава, а за това, когато такива хейтъри като теб пребият някой от 'онзи' пол, да влезе директно в панделата....

29

:-)

преди 6 години

Ох, загубих им бройката на тези статии! Това четвърта ли е, или е пета подред в полза на ИК?

28

Анонимен

преди 6 години

Третият пол се е намърдал главно по манастирите и цръ'квите. Нека бъдат изгонени от там и съответно да получат равни права.

27

Гведор

преди 6 години

Значи по думите на това недоразумение, фактът, че в църквата има пенделунгели е нещо нормално и значи църквата трябва да приютява и ***, травестунгели, а по тая логика защо не и педофили. Въобще това е само една уста, която произвежда думи на случаен принцип, без процесор. Значи за теб кълке свободата значи извратения. Утре може някой да се помисли за кон и да се легализира свободата му да се съешава с кобили...Деградацията достига нови низини.

26

Анонимен

преди 6 години

UMNITE I BOGATI HORA NYAMAT NISHTO PROTIV TRETIYAT POL,NO BEDNITE I PROSTITE V BALGARIA SA PROTIV.

25

...

преди 6 години

Бре не знам, *** покрай тия конвенции ше се окаже, че само индианците и арапите ше могат да си плющят кой да е и това ше е така побеже нас ше ни е срам да не ни обвинят в расизъм! Отделно, че май вее и мъже няма да има и те арапите ше ни подкарат под ред! Тогава обаче се чудя тия фиминистите ко ше праят щото я се обади пред корана я те пребиха с каминят при това напълно легално и законно по правилата дет се вика! *** ми се иска да додат тия времена та да видят тогаз сичките тия ревльовци ...

24

Анонимен

преди 6 години

Накой знае ли какво стана с Маргините?

23

Анонимен

преди 6 години

С какво по-точбо се занимават след като навършат законните 14 години момичета от модна агенция "Визаж" на която въпросната личност е Президент. Визаж върти големи пари, българите сигурно получават много високи заплати и харчат много за модда, затова и модните агенции печелят добре, или момичеатат като навършат 14 години практикуват и други странични дейнисти за приходи?

22

Анонимен

преди 6 години

С какво по-точбо се занимават след като навършат законните 14 години момичета от модна агенция "Визаж" на която въпросната личност е Президент. Визаж върти големи пари, българите сигурно получават много високи заплати и харчат много за мoда, затова и модните агенции печелят добре, или момичеатат като навършат 14 години практикуват и други странични дейнисти за приходи?

21

Анонимен

преди 6 години

Като стигнах до тук: "нашите политици са стабилни и разумно мислещи хора" се спрях, защото сигурно и останалото ще е на това ниво.

20

Анонимен

преди 6 години

Къде ми е сребърния куршум.

19

Анонимен

преди 6 години

Абе маман Калканджиева и една дузина като нея много бързо забравиха проблема с талибаните, които наводниха Европа и се оплакваха от това, че европейците станали много толерантни. Сега пък обратно - трябва да признаем всички и да сме свободни. Хайде първо да се изяснят сами със себе си.

18

Анонимен

преди 6 години

Ми то вече толкова мафиоти се облажиха от политиката, защо не и някоя мафиотска държанка, президент на модна агенция, щом е според линията на господарите - може и да я назначат за политик.