96

Анонимен

преди 6 години

Добринкова, не си права. Една тема като се преекспонира всяка седмица и така става. За оня филм холивудския ще си замълча, за палестинците също. Харесва ти, не харесва, това е положението! Ние мнението си сме го изразили категорично, същото е като на дедите ни.

95

Трак до 128

преди 6 години

Еееее , дори и Първанов не се изцепваше толкоз.Значи злите седесари ни докараха до просешка тояга през 1996г..Баце ти си за бой от всички дето изстрадахме онези години.Единственото хубаво е , че това доведе до идването на Костов и смяната на курса към запад.Сега щяхме да сме , като Молдова.

94

аман от русотролове

преди 6 години

Тоя продължава с болшевишките лъжи , някакви комисариати , някакво нквд , а бе аланкоолу без санкция на Сталин нищо не е можело да става в тоя концлагер СССР ! Това е целенасочена ликвидация на цялото селячество по Поволожието , което не е приемало колхозите !

93

Анонимен

преди 6 години

Аман пак от еврейски измислици... Стига с тоя виц за 6 млн. Накарали ги да по-работят малко и те вият като чакали 80 г.

92

Анонимен

преди 6 години

Ох, те и арменците, колко милиона изклаха турците. Клали ги, наредили ги един до друг и се снимали с тях. Големи грехове имат комшитата, големи, а и още по- големи правят в момента, но Бог види и не забравя!

91

Трак до 121

преди 6 години

Стига лъжи , Русия винаги е имала следните любимци-Гърция , Сърбия и накрая сме ние.За третия Рим чувал ли си.

90

Анонимен

преди 6 години

Сталин национализира частните стопанства с цел именно да не се повтаря гладомора и няколко бандити с по 20-30 хиляди хектара да го рекетират с глад с цел да го свалят от власт. В България се повтори когато търговци на СДС свалиха Виденов като изнесоха цялата реколта в чубнина.

89

Анонимен

преди 6 години

Стига с този Стамболийски. Знаеш ли нещо за Оранжевата гвардия? Ходили са с едни тояги, като нашите мутри и кой не им хареса, го пребивали на място. Карма, майна! Убиваш и те убиват.

88

Анонимен

преди 6 години

Еврейте и арменците са двата най- велики народа на тази планета. Обаче хич не се обичат помежду си.

87

Анонимен

преди 6 години

До Трак до 113Славянска република а не монархия със столица София а не Белград и премиер Стамболийски а не Тито. Има голяма разлика.

86

Анонимен

преди 6 години

Има един дето е избягал от ГРУ, Виктор Суворов май се казваше. Книгите му са много хубави и правдиви, ама кой да чете? Те комунистите само пишат!

85

Анонимен

преди 6 години

До Трак до 113Така е,но тя идва по-късно!

84

Анонимен

преди 6 години

Евреите - велик народ !Повече от половината от световните научни открития са дело на евреи или на хора от еврейски произход.Поклон !Омразата към тях идва от 80'те% !

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 110На руски има доста книги!Чел съм мемоари от един офицер от НКВД,не си спомням името,бях потресен!Направо е нещо страшно!Изобщо не ти трябва,това ми е съвета,но ти решаваш!

82

Трак до 113

преди 6 години

За годините си прав ,сгреших признавам си , но за славянската държава нищо не казваш.

81

Анонимен

преди 6 години

Това не са руснаци, а са руски евреи, демек наши хора. Колко пъти ще я дъвчем тази тема. Путин го е страх, че Ердуган ще го излъже и ще анексира цяла България и пак ще остане без коридор до Сърбия.

80

Трак до 106

преди 6 години

Портокали-2,50лвБанани-3,00лвКола-след 12г. за 12000лв.

79

Анонимен

преди 6 години

До Трак до 79Ако смяташ един 38 годишен човек за юноша,това е твой проблем!През това време той вече е женен за сръбкинята!А когато Транспортната стачка приключва,и той е арестуван,лично Стамболийски го посещава и разговаря с него!В нета е пълно с материали!А за книги да не говорим!Но чукча писатель,чукча не читатель!Нали така,умнико!?Айде със здраве!И един съвет:"Мисленето е болезнен процес,но е задължително!"Не го забравяй!

78

Анонимен

преди 6 години

До до 101Богатите са крили житото за да вдигнат цените и след хиперинфлацията бедните не могат да си купят хляб.

77

Анонимен

преди 6 години

1 лев в Народна Република Българиякутия цигари - 0.60 лвбилетче за градски транспорт - 0.06 лвбаничка - 0.12 лвбоза - 0.04 лвдве вафли Чайка - 0.18 лв.Заплата - 60-80 лв.