30

Анонимен

преди 6 години

28- това не е ЗАПАДНИЯ МОДЕЛ- в мощна ГЕРМАНИЯ ПОСЕЩАВАШ ДЕТСКА ГРАДИНА ОТ 8 Ч ДО 17 Ч, АМА САМО АКО РАБОТИШ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ГРУПА АКО НЕ РАБОТИШ САМО ПО 3/5 ЧАСА И ПЛАЩАШ НА ПАЗАРЕН ПРИНЦИП, В МНОГО ПРОВИНЦИИ РОДИТЕЛИТЕ НОСЯТ ХРАНАТА В КУТИИ СПОРЕД ТОВА КАКВО ОБИЧАТ ДЕЦАТА ИМ ИЛИ ГИ ВЗЕМАТ ДА ГИ НАХРАНЯТ. НИКЪДЕ НЯМА ТОВА КАТО У НАС- 12 ЧАСА, А ПОСЛЕ ЗАЩО ТАКА ДЕЦАТА ИЗНЕРВЕНИ И БОЛЕДУВАЩИ, АМА ГОЛЯМО ОПЛАКВАНЕ ПАДА.

29

Анонимен

преди 6 години

Вийната с Джендърите вече е загубена , Ако питатете искате ли излезнем от ЕС 90% ще за ЕС ,, Българина дава деца за гейове , срещу права и работа в ЕС..

28

Анонимен

преди 6 години

Като приемем *** доктрината, ще стане още по-весело.Задкулисните играчи получават оргазъм от новини, вещаещи края на семейството. Нали това е целта - планета от еничери.

27

Анонимен

преди 6 години

Българското семейство в голямата си част претърпя западния модел на развитие, в който родителите и децата да живеят отделно - едните на работа, а другите на градина, училище и впоследствие на университет. Реално погледнато, родовия строй се запази по-силен при ромите, но с цената на зловредно влияние и противообществени прояви. Агресията е по-скоро повсеместна категория, но мишените й почти винаги са едни и същи.

26

Анонимен

преди 6 години

ИМАМ СЪСЕДКА, ПРИБИРАЙКИ ДЕТЕТО СИ ОТ ДГ ДЕТЕТО СЕ НААКВА, ПОТЪРСИЛА ПЕРСОНАЛ ДА ГО ПОЧИСТЯТ, НО ЛЕЛКИТЕ СИ ЗАМИНАЛИ,ЗАЩОТО РАБОТНОТО ВРЕМЕ ИМ СВЪРШИЛО, НАПРАВИ ГОЛЯМ СКАНДАЛ- ПОПИТАХ НЕ И ЛИ МИНА ПРЕЗ УМА ЧЕ МОЖЕ САМА ДА ГО ИЗЧИСТИ- МИСЛЯ И ДО КОГА ЩЕ ТЪРСИМ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ.....ДО КОГА НЯКОЙ ДРУГ ЩЕ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА ЧЕ ДЕТЕТО НИ СЕ Е НААКАЛО...

25

Анонимен

преди 6 години

Наведените журналисти пак изместват истината. Масово в такива случай става въпрос за ***.гали, а не за българи, но е много удобно да се упражняват в приказки за българското семейство въобще вместо да се посочи истината.

24

Анонимен

преди 6 години

До 22Как ще накараш бг чорбаджията да ти организира забавачницата във фирмата.Не сме Европейци и няма да станем никога.Иначе в масовия случай на жените в Бг. хич не им е лесно да отглеждат деца, да работят на пълен работен ден(че и повече), да излизат в отпуск когато хлапето е болно ( и да знае ,че заради тези отдъствия всеки момент могат да и бият шута).

23

Анонимен

преди 6 години

Ще стане страшно, когато в детските градини и училищата се въведе *** образованието. Оставяш нормално здраво дете, а след време установяваш, че е с ненормална сексуална ориентация.

22

Анонимен

преди 6 години

Тази психоложка може да си изхвърли дипломата. Ако в дома нямаше кой да снима всичко щеше да се потули, както досега. Този който е снимал е помогнал на всички деца в дома, защото цяла България видя нечовешкото отношение на персонала спрямо децата, и очаква всички по веригата до министъра да бъдат отстранени, а лелката причинителка - арестувана. Защо след като удря дете не е арестувана?

21

Анонимен

преди 6 години

В ЕВРОПА МНОГО ФИРМИ СА ОРГАНИЗИРАЛИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ И СА НАЕЛИ ПРАВОСПОСОБНИ ПЕДАГОЗИ, а общуването с децата се толерира, в много детски заведения родителите вземат децата си на обяд общуват с тях, а след това ги връщат пак там- РЕВЕМ ЗА ДЕИНСТИТУЦИАЛИЗАЦИЯ, А ДЕЦАТА ОТНОВО В ИНСТИТУЦИИ, ТОВА ЗАЩО- КОГА И ТУК ЩЕ ПРЕБИВАВАШ В ДЕТСКА ГРАДИНА НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, А САМО КОГАТО МАМА РАБОТИ.

20

жеко

преди 6 години

не само семейството се разпадна но и приятелството, говоря за хората след 30,помислете колко от вас имат истински приятел не говоря за тези с които си пиете или ходите на диско, а на който можете да се обадите през ноща и той да скочи за вас, колко братя и сестри познавате които са се карали за имот и вече се държат все едно не се познават, за съжаление народа ни е много *** и никой не се е опитвал да го окултури,може би само социализма имаше ценностни ориентири

19

Анонимен

преди 6 години

До 17Не съм забелязала да е така. Всички познати се върнаха на работа веднага след като децата ги взеха на ясла или градина. Не съди за масата гледайки някакви мързеливи кифли а богати мъже ;)

18

Баба на 70

преди 6 години

За всичко са виновни родителите, семейството, гените. Сегашните родители са всъщност децата на мутрите от 90-те години и как да очакваме от такива да са на мястото си при възпитание на деца??? Дъщеря ми се ожени за мутра и виждам внуците ми.Това, което детето пропуска в семейството няма как да се навакса или да се придобие в детска градина и училище.

17

Анонимен

преди 6 години

в ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ НА МАЛКИ ГРАДЧЕТА ПОЧИТИ НИКОЯ МАЙКА НЕ РАБОТИ, НО ДЕЦАТА СА ТАМ, ТОВА ЗАЩО, В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ, СЪЩО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЖЕНИТЕ НЕ РАБОТЯТ- ЖИВЕЯ ДО ЯСЛА- ДЕЦАТА СЕ ПРЕДАВАТ А МАЙКИТЕ ПО ЧЕХЛИ И ДОМАШНИ ДРЕХИ СЕ ПРИБИРАТ- ТОВА ЗАЩО- НЕ РАБОТИШ- ГЛЕДАШ СИ ДЕЦАТА- ПО ВРЕМЕ НА СОЦА, АКО НЕ РАБОТИШ ПО ВЕЧЕ ОТ 1 МЕСЕЦ, ДЕТЕТО СЕ ОТПИСВА- СЕГА КАКВО- ПО 30 ДЕЦА НА КОЛКО КВАДРТА- НО МАМА Е В МОЛ И ПОСЛЕ РЕВЕ, АКО ДЕТЕ Е ИЗНЕРВЕНО.

16

Анонимен

преди 6 години

SEMEISTVO LI TOVA E OSTARYALO PONYTIEE.SEKS,PARI I CALGA TOVA E NORMALNOTO SEMEISTVO.NA KOITO NE MU HARESVA-CEMODAN,GARATA I V RUSIA.

15

Анонимен

преди 6 години

До 13А като не ходиш на работа с какво ще го гледаш това дете?! Ще фотосинтезира ли то, за да е в час със съвременните тенденции?! ;)С една заплата не може да се живее затова майките гледат да оставят на ясла децата колкото се може по-рано и да се върнат на работа.

14

Виготура

преди 6 години

45 години овчедушие пред комунистическия режим произведе безчуствени социопати-зеленчуци, които не могат да възпитават децата си, докато се борят да увеличават материалните си придобивки, или просто да оцелеят. Децата на българските емигранти в чужбина са напълно различни. Създадохме отровна среда на див материализъм и тровим и себе си и децата си.

13

Анонимен

преди 6 години

Майка на дете на 2 години споделя, че детето реве когато тръгнат на ясла- те всички тъгуват защото се чувстват изоставени- ДОРИ ЖИВОТНИТЕ НЕ СИ ИЗОСТАВЯТ ДЕЦАТА, А НИЕ ЧОВЕЦИТЕ ГИ МЯТАМЕ В ИНСТИТУЦИЯ. ДЕЦАТА ПРЕКАРВАТ ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ИЗВЪН СЕМЕЙСТВОТО- ТОВА ЗАЩО- СЕМЕЙСТВОТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ВЪЗПИТАВА ДЕЦАТА- РЕОРГАНИЗИРАЙТЕ ИНСТИТУЦИИТЕ В БЪЛГАРИЯ- ТЕ РАЗПАДАТ БГ СЕМЕЙСТВО. НЕ ХОДИШ НА РАБОТА- ГЛЕДАШ СИ ДЕЦАТА- ТАКА Е ПО ЦЯЛ СВЯТ.

12

Българина

преди 6 години

500 млн лева изхарчени от америка срещу България и отворено общество това е резултата, козяците вън

11

Анонимен

преди 6 години

До 9А не се ли замисляш ,че е защото трябва да се ходи на работа и работния ден в Бг.има навика да е по 10 часа?! То всеки иска да има време с хлапето си, но не всеки може да си го позволи.