80

НЕРАЗБРАЛ

преди 6 години

НЕРАЗБРАЛ- Зеленият билет за едно пътуване ли е или е като еднодневна картза неограничен брой пътувания?

79

Анонимен

преди 6 години

Българска сгaн... Такава хубава държава имаме, ама само 10-15% от населението и стават.

78

Край

преди 6 години

Тоя е бил фалшив. Богатите не живеят в махалата ти. Беден - напънал се - та се на... На богатия колата му е в гаража. И на жена му също. И ти като си среден - що защитаваш бедните - гледай богатите - стани като тях, не като бедните.

77

Анонимен

преди 6 години

37 - А ти забравяш, че за унищожено имущество над 100 000 лева, може да полетиш толкова време, че като излезеш, колите да са летящи. И Несебър притеснявай. Имам си застраховка.

76

Анонимен

преди 6 години

а след 10 години столична община призовава всички млади в трудоспособна възраст да се размножат с цел запазване на държавата като ще получат по 30 лв месечно за хляб и някоко литра вода месечно и палатки от БЧК

75

До Край

преди 6 години

В махалат имаше един като теб който голям го вадеше. Нашите коли били дараци, варели и т.н. Една сутрин намери 3 кирки забити в колата му, която кое евро беше, така и не разбрахме. Не съм го виждал повече, УС//ра се от страх. Никой от нас не пострада или да е имал заплаха. Средни сме по стандарт, стремим се да живеем нормално.

74

Брат Вурст

преди 6 години

Забелязах че ако не си чистя апартамента във въздуха и по мебелите значително се увеличават праховите частици. Абе мийте я по-често тая София, другарко Фандъкова.

73

БЕСЕН

преди 6 години

Градският транспорт щеше да е безплатен при такива радиоактивни замъсявания!При тези стойности от последните 2 дни смъртта изобщо няма да е бавна ако си на открито и активно вдишваш.Това е геноцид,а се крием зад смешни препоръки и решения,кмет,Стаолична община и нагоре.Ще си платите всички.

72

Анонимен

преди 6 години

До чибаТакива като теб, не заслужават нито болници, нито училища, нито полиция, нито пътища. Вие сте НАПАСТ, която не става за нищо, не може нищо и трябва да отиде в нищо.

71

Край

преди 6 години

До тоя дето плаши със социалистическа революция и бунтове. След всеки бунт на бедните им е било още по-бедно. Върни историята да видиш. Бедните са глупави а богатите умни и винаги ги обяздват. И сега така ще стане - дай боже да е по-бързо, че се издушихме с това сиромахомилство. Някой ромски българи искат да се забранят кюмбетата само на българските роми - не става. Дружно ще си беднувате.

70

Анонимен

преди 6 години

Какво е направила столична община за тоя ДВУМИЛИОНЕН ГРАД в последните 20 години ? освен че колите пред блока се умножиха, закриха линии на градски транспорт с 100 зора пуснахте метро благодарение на европа и японците щот половин век немало пари Що не самирахте панелките като в ГДР що не напраихте паркинги що има градски транспорт на по един час а после обвинявате че некой кара кола на 20 години ? има ли друг избор или да завършва бакалавъра и да фаща терминал 2 ....

69

До Н.

преди 6 години

А за най-големият замърсител няма ли да пердложиш нещо? Ако се изпълнят и преизпълнят твоите 10 точки, замърсяването от сегашните 600 мкг/м3 ще падне най-много до 580 мкг/м3. За тези над 500 мкг/м3, защо не предложиш нещо? Такива като теб са най-вредни, защото итклоняват вниманието в грешна посока и ще се тровим като дишаме.

68

Анонимен

преди 6 години

50 лева е картата на месец ...

67

до Н.

преди 6 години

Те автобусните спирки на концесия се подготвят / това е отговорът от ЦГМ по сигнал за паркирали автомобили на спирка на градски транспорт, ще ги дават на концесия и времено са преустановили подръжката им и т.н / ти за надежден градски транспорт си мечтаеш!

66

До Н

преди 6 години

Нещо за ромовете няма ли да предложиш? Честно, ако те познавах, щях да ти избия зъбите!

65

чиба

преди 6 години

Този зелен билет по 1лв. ще доведе до 2лв. цена на обикновения билет! Логиката е проста: Картофелия няма да се раздели лесно с гепенето!

64

До Край

преди 6 години

Явно си първия честен бизнесмен, без да има подкрепа на никоя партия, без далавери и измами, честно си купил една ябълка, продал я и купил 2, и т.н. И стотинка по стотинка си направил пари и караш Евро 6. Да ти кажа честно, при една революция или бунт, такива като теб първи се бесили или рязали главите. И да ми казваш, че другите били бедняци и да ду--aт супата, явно здраво крадеш някъде. Моли се да не стане фъркотевицата, има хора които те познават за наглостта ти, ще гризнеш дръвцето.

63

София-кочина!

преди 6 години

София е най-мръсния и презастроен град в цяла Европа,където улиците(само главните)се мият един или два пъти годишно и то задължително след дъжд.Да честитим на софиянци *** в която се превърна някога чистия,зелен и приветлив град!

62

Анонимен

преди 6 години

София смърди на гербери и европейци. Непоносимо е.

61

чеборатор

преди 6 години

общината като стане функционираща а не разпадаща се с тонове папки и хартии и служителки които викат ***еми млад човек сте четете то затова нема се опрайме *** да ще карам кола при първа възможност защото няма нормален градски транспорт ,ще с е отоплявам на парно защото имам иначе щях да см на дърва разбира се благодарение на високия ток и липсата на газификация в БГ .