134

до 160

преди 6 години

Мишън импосибъл!От зубрене на корана ...в плоските им безтилни кратуни - не остава място за друго!

133

Анонимен

преди 6 години

Браво! Това е държава, а не като *** балканска българска!

132

до 158

преди 6 години

Ромите идват...после и вие...Тервел ви е насмел...но слабите му наследници са пробляли ситуацията!Затова сега трябва да ви търпим...и да слушаме кучешкия ви вой от джамиите

131

Анонимен

преди 6 години

Вижте индийското знаме, вижте знамето на ромите, вижте знамето на кюрдите. Вижте и знамето на Александър Македонски, който като се връща с армиите си от Индия, ромите идват с него. И всичко ще ви стане ясно.

130

до 156

преди 6 години

Бавноразвиващи се - е норма за алаходупещите се!Даже са спрели...някъде преди 700 години

129

Анонимен

преди 6 години

Бил си приет сега, преди пишеше, че за това не са те приели....нещо взе да се объркваш...

128

Анонимен

преди 6 години

Българите не си признават от срам че са славянизирани/хрустиянизирани насила при Борис I

127

Анонимен

преди 6 години

Целеви прием ли? В повечето университети не приемаха документи за кандидатстване ако не си с българско име. Ако и тогава не си успял да се класираш с мижавата конкуренция представям си какъв pъб си. То ти и личи.

126

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе искат великите сили Балканите да са силни а не обичат Турция защото само Турция се опълчва срещу тях

125

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНие не търсим обичта на никого. Стига Турците да обичат себе си, народа си държавата си.Турците са голям народ, благодарете се честе с турците ако това беше с Англичаните сега Нямаше да има България погледнете света и ще разберете. Сега пак те диктуват света под името Америка защото Американците са Англичани. А ние Балканските народи се уважаваме и живеем в мир и ако добре се сътрудничим всичко ще е много по добре . Тогава така няма да говорите.Ама това не става защото великите сили

124

Анонимен

преди 6 години

аре въз бе Славянизиран ром по Византия , прочети за Борис I в Уикипедия и не ми се прави на християнин не си бил никога и никога няма да си такъв

123

до 141

преди 6 години

Ромите са бъдещето на България!Тъжна истина!Като тази, че вие сте обикновени убийци на цял един народ!

122

Анонимен

преди 6 години

Крадени новини не чета и не коментирам

121

до турчина

преди 6 години

Така значи - вие ( турците ) отричате правото на кюрдите - да имат държава!Лепвате им етикет терорист ... за да можете да ги изтребвате необезпокоявани.1.5 000 000 арменци .. и те бяха терористи!Барабар с децата и жените!

120

Анонимен

преди 6 години

Турския ГЕНОЦИД над кюрдите ...е...ГЕНОЦИД аннадън му? Ачкюпек-Ромите след няколко десетилетия като се изравнят с вас и решат да искат отделна държава и вие не им позволите и се биете с тях и това ще е геноцид недей забравя!

119

Анонимен

преди 6 години

Новините не са твои а на БТА , не се прави на луда

118

Анонимен

преди 6 години

простено ти е невежеството, може би някъде някой ти е казал за някакъв чл. 51. Не е зле да се прочете този член и после да се коментира. .Прочети я ти!

117

Турчина

преди 6 години

До човекТурция и Сирия са такива страни, не съм разбрал Сирия да влиза с войски в Турция, че те да се защитават. -Абе човек личити че се информираш само от "обективните" БГ сайтове. Да не си мислиш, че Турция от кеф влиза в Сирия. От сирийските земи терористите стрелят ракети към Турция и има жертви от тия ракети. И на всичкото от горе ПКК си правят коридор по границата с Турция. Това са достатъчни заплахи за Турция да влезе в Сирия и да направи една чистка!

116

Анонимен

преди 6 години

До 123. Колко места? 2-3 лии.Може да се самозаблуждаваш колкото си искаш. Целеви прием имаше за отделните области и тези места не бяха за турци, а за всички от областта. Кой ти е виновен, че турчета са показали по-високи резултати от теб? Явно и ти си кандидатствал по този целеви прием и не си успял. Тези бройки бяха отпуснати допълнително , а не за сметка на редовния. Да беше опитал редовно, там щеше да имаш повече шанс, все пак конкуренцията е по-слаба. Турчетата учат.

115

до 134

преди 6 години

Турския ГЕНОЦИД над кюрдите ...е...ГЕНОЦИД аннадън му? Ачкюпек