193

Анонимен

преди 6 години

На евреите парите пак в действие, само да не стане обратното, някой друг да се качи на влака а Руснаците да останат?

192

Българин

преди 6 години

Дали сричкоговорещият ни "президент" е прочел написаното?

191

Анонимен

преди 6 години

И на тия май им се прави референдум ... след зелените човечета )))

190

Анонимен

преди 6 години

Който е тръгнал с/у Русия, не е видял добро!Русия е велика, Крим е руски!!

189

Иван

преди 6 години

Не искам да водя глупави спорове,само искам някой да ми каже за една държава,която да е съюзник на Русия и народа и да живее нормално.Разберете бре хора руснаците освен бандитизъм и корупция друго не правят- справка България.

188

Анонимен

преди 6 години

И като си вземе Молдова Румъния ще следва да ни върне Северна Добруджа, до делтата на Дунав ;-). Вие как мислите, сащиянците ще позволят ли това? Или сте си забравили собствената История за румънските зулуми от балканските войни. Кой тогава е излъганото камилче, а наивници :-)?Дори британците го оценяват с подходяяща карикатура на наивните българчета. :-)))Така, че преди споразумение за северна Добруджа, молдова през крив макарон за румънците !

187

Иван

преди 6 години

Браво на молдовците,както се казва изхвърли руснака за да ти е мирно селото.Аз съм сигурен ,че и самите молдовци с руски корени ще заживеят по -добре като скъсат с Путинова русия.Де и у нас смели политици, ама не само путинолизци.

186

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен183Лекооо с хапчетата и фейсбука.....леко и с демокрацията, че ще вземе да станеш от 6-я пол.....леко и с идолопоклоничеството към ФАЩ....

185

Анонимен

преди 6 години

До Назад в ПроссиятаSuck my *** fother mucker.

184

Анонимен

преди 6 години

До правилно 193А ти да си чувал за Втора световна война....а да си чувал че румънците са воювали срещу червената армия....имало е румъска войска при нападението срещу Сталинград....а какво става със страните които губят войната и са били в съюз с Хитлер...позна разделят се с територия....част от Молдова е за СССР, част за Украйна (и тя все още е част от Украйна) и по-голямата част е за Румъния (и тя все още е част от Румъния).След разпада на СССР Молдовкста ССР обявава независимост...

183

Анонимен

преди 6 години

А може ли да се говори на немски,зулу и китайски в Молдова.....да вземат да не ги прпуснат в новия закон.....май сега пък от Молдова се опитват да пробият хамериканците...Айде да се хващат и те на хорото и да последват съдбата на Украйна щом им липсва гражданската война.

182

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 191А английския е развален немски с френски думи, а българския е развален турски, а турския е развален арабски с примес на иврит....да тъ *** у логиката.

181

Анонимен

преди 6 години

Бананови антируски републики и истерици като Молдова, България, Литва, нямат място в цивилизацията. Когато Русия е покорявала Аляска и Калифорния, те са били голи поля, населявани от диваци. За Китай да не говорим. Цивилизацията е на изток, на запад са ***. С единия Оксфорд си останаха, другото са пакистанци, пияндури и плъхове.

180

правилно

преди 6 години

Руснаците са предателско племе и трябва да бъдат изгонени.Нека не забравяме че през 1978 анексираха Молдова и обезщетиха Румъния със Северна Добруджа. С чужда пита - помен прави!

179

Назад в Проссията

преди 6 години

- Стой! Ти кто?- Я русский окупант! Возвращаюсь на Родине!- А ну ка, скажи пароль!- Чемодан - вокзал!- Вокзал - Москва, проходи!

178

Анонимен

преди 6 години

Руския език е развален български със много чуждици от немски и английски.Ако обаче учат руски после по-лесно биха разбирали български.

177

СатаНАТО

преди 6 години

Мнозина ще си мълчат, докато пътуват с тролея, от страх да не ги набият, щом проговорят на руски-И балсам ги в мамата, да треперят!

176

Другото е

преди 6 години

да си измие косата или по -точно да се изкъпе!

175

2

преди 6 години

*** друго няма какво да пише горката

174

Анонимен

преди 6 години

Близо 200 творби с качеството на специалните пръстописи по стените на обществените тоалетни! И технологията е същата, и мислите, които греят са същите! Пфу, вони!А аз в това време гледах и слушах MEZZO, предаването беше от Дворцовая площадь в Санкт Петербург. Невероятно добро! Но не е гледка за русофоби - ще пукясат няколко парчета от омраза и завист!