142

До Циник

преди 6 години

Значи си genderfluid, браво!

141

Анонимен

преди 6 години

Тоя *** народ си залсужава упраниците.Искате Тиквата да ви Оправя, ами добре..........

140

Анонимен

преди 6 години

До 143 Добър опит :) Знаеш ли кога след 20 години затвор ...Ще гласуваш за тях . Бегай при бабите с куците.

139

Циник до джендъра124

преди 6 години

Аз имам син - като слънце!А ти другарю - интимни приятели!

138

Гробокопач

преди 6 години

До Анонимен'Чумата не е алтернатива на холерата". На умен ли ми се правиш? Има една поговорка: "Клин, клин избива". Когато клина, т.е. Борисов, здраво е заседнал и не иска да излиза, е нужен втори клин, за да го избие. Тъй.

137

HeinrichHimmler

преди 6 години

Ясно, На ГЕРБ гласовете са купени ромски гласове, на БСП са пенсионерските вотове, а ние младите хора не гласуваме, защото сме овце!

136

Анонимен

преди 6 години

До Бай ХейСрещу мен е имало преследване от комунистите и комунистите ме осъдиха на около 18-20 години без причина,само защото имах гости от чужбина.Щом и аз вече предпочитам БСП,представете си до къде е стигнало!Оказа се,че в ГЕРБ са още по-големи комунисти и от БСП,комунистите са навързани като черва в червено-синята мъгла.И пазят себе си от народа и крадат като за световно.Сега вече си разпределеиха ролите на фашисти и комунисти,задушават всичко прогресивно,ха е надигнало глава

135

Анонимен

преди 6 години

няма как да стане г.рберастка с.*** бспарска дупесарска и паричен фонд да са с толкова % тва е менте новина платена по точно

134

Анонимен

преди 6 години

нямам как г.рберастка с.*** бспарска дупесарска и паричен фонд да са с толкова % тва е менте новина платена по точно

133

Анонимен

преди 6 години

До 138И като се събуди караха ли и Ферарита в соца :)) Бахттии паткана. Един път ревете , че било презастроено , един път обяснявате , какво голямо стройтелство се е Вихрело през соц.Край ви нямат глупостите.

132

Анонимен

преди 6 години

не мога да повярвам че пратии като бсп още съществуват ...

131

АНТИ

преди 6 години

До 136Ти ако живееш в коптор, хората си строяха апартаменти, къщи, даже вили.Айде сега работник да си построи и обзаведе двуетажна къща със заплатата си !Ще му стигнат ли два живота ??

130

Анонимен

преди 6 години

До негласуващ за кому 135Аууууу..........като влезе славчо в политиката, това вече няма да е "цирк" а ПЪЛНА ТРАГИ-КОМЕДИЯ!!! Боже, още ли има хора, които се влачат по такива нищо-неказващи популисти? Боже, не им стигат куневици, кънчовци, барековци и още цяла плеяда мижитурковци с примитивен речник и нищо-незначещо дърдорене!

129

Анонимен

преди 6 години

До 133Правилното е "копторите " от соца. Защото са далече от жилища. Второ това са коптории строени с народни пари , а не с бай ти Тошо. Паткан.

128

Анонимен

преди 6 години

До Бай ХейАз комунистически книжки нямам и няма как да имам,защото прец соца нямах пълнолетие,но виж,герберите са от най-върлите комунистически родове.Но виждам как реват хората или се палят,виждам диктатурата,цензурата,а долу някой ти е написал и как се манипулират гласове - "Мъртви души в списъците+корпоративен вот+*** вот+партийната обвързаност=ГЕРБ" .Чувствам вина,че гласувах за ГЕРБ,а те се превърнаха в мафия.

127

негласуващ за кому

преди 6 години

Сега като влезне Славчо в политиката и ГЕРБ и БСП ще имат по 2.1 %..ха.ха.ха Ще видят кой на кого ще е удобна алтернатива..ха.ха

126

Анонимен

преди 6 години

КОМУНИСТ=ФАШИСТ

125

АНТИ

преди 6 години

Критикуват соца, а живеят в жилища от онова време !

124

Анонимен

преди 6 години

varg, комунист не се изказвай!!! Нямате думата комунисти, разсипахте държавата. И ББ е комунист затова е такова положението. Докато няма лустрация така ще е. Комунисти-***!!!

123

Байфидан

преди 6 години

До VARG. Няма, ама според твоето лично мнение, а то няма никакво, ама никакво значение, защото ти си никой. Истинските резултати се виждат на избори, където гласуват милиони, а там знаем кой води - ВИНАГИ досега.