180

Гошу

преди 6 години

Знаете ли, че още 1990 година, че и по-рано имаше хора, които си сменяха пола? Само че тогава ги наричаха транссексуални, а сега транджендъри. Тогава на никой не пречеха и никой не им обръщаше внимание, освен че бяха предмет на любопитство, а сега изведнъж много взеха да пречат и да пуританите и моралистите.

179

реалист

преди 6 години

Всички извратени хора, доказват, че няма еволюция.

178

fsdfds

преди 6 години

Отлагат сега да млъкнат хората и да забравят и после ще го вкарат тихомълком. Това извращение им се нарежда от Вашингтон и Брюксел.

177

Анонимен

преди 6 години

Добре, има закони по отношение на насилието, без значение от пола!Можеш да си извадия ограничителна заповед без проблем...Тогава къде е проблема - правоприлагане, нали така?!Сега замислете се, щом конвенцията дублира, в най-добрия случай нещата, значи има още нещо и то е в цялото й съдържание, където се вмъкнати понятия, които нямат реално изражение, а са привнесени. Наистина е прав П.Петров, че това е социален инженеринг

176

мдаааа

преди 6 години

Щом успяхме да махнем Делян Пеевски като шеф на ДАНС / макар че , по-добре май щеше да е , да остане и да с е разправи с ББ , то и това му беше целта , нали се скараха , а бяха дружки / , можем да спрем и конвенцията . Явно и ние си имаме граница / хората живеещи в България / . Може много да ни тъпчат , ама има теми , които така ни обединяват ,ч е на управляващите им излиза пяна на устата

175

Мислеща

преди 6 години

Някой с тиквена глава май най-после се усети, че си прави политическо харакири. Но по-добре късно, отколкото никога! Цитат от друг форум: "На път е една г ейска конвенция да свали едно п едерастко правителство!"

174

Колкото

преди 6 години

и да се мислите за велики и могъщи, до 30-40 години напускате този свят и тогава идва истината. За всяко дело ще давате сметка, и не пред човешко правосъдие, а пред много по-висше.

173

Анонимен

преди 6 години

Като дойдат ислямистите на власт в Брюксел, ще видите трети пол през крив макарон, а те до 10-20 години ще станат много, защото там има патриархат, създават се деца, а не еврогей семейства. Това което уби Европа са феминизма и гейщината, но нищо вие си въобразявайте, че сте венеца на еволюцията, няма да е още дълго, насладете се на момента.

172

877787878

преди 6 години

До ТодоровЛично аз съм против всякаква форма на насилие над хората - независимо дали са хетеро , хомо , транс , бели , черни , жълти и т.н Запознат съм с битието на Тюринг , жалко , че животът му приключва по този начин Но в БГ хората от "ЛБГТ - обществото" , не са преследвани, не са настанявани в психиатрии , не биват лекувани принудително , могат да работят , да служат в армията и т.н Гарантирани са им основните свободи , но няма как да се допусне да съдават семейства - това е границата

171

tornado

преди 6 години

НЕ вярвах Борисов да падне толкова ниско.Направо на колене

170

П.Петров

преди 6 години

Конвенцията е опит за социален инженеринг, натрапващ беполовост и цели лишаване на новите пололения от адекватен биологично полово определен модел на поведение!Хората не са охлюви нито амеби, че репродуцирането ни да е възможно безполово или със "смяна на социалните роли" !ЛГБТ са с хормонални и психически отклонения, които са във вреда на репродуктивната способност на обществото и не трябва да им се дава да пишат морални и законови норми! Защото по този начин видът ни реже клона , на който седи!

169

3лaтko жeлeв

преди 6 години

Ceляни ***, според вас аз ли съм по npocтo или василев

168

До Брюксел

преди 6 години

Конвенцията е много важна, относно бъдещето на Борисов, но и като цяло на Европа!!! "Брюксел" е прав, като пише че каквото и да е мнението ни, то тя трябва да бъде приета до юли. Борисов още по-добре знае, че не успее ли да я приеме - "партньорите" му ще го сменят бързо, защото тогава той няма реална власт за тях и става ненужен. Тук проблема е не само на България, а на цяла Европа, но сега ще се покаже кой какво струва и какви ценности носи.

167

Кой не скач е нормал

преди 6 години

Да припомним Марк 9:42:"А който съблазни едного от тия малките, които вярват в Мене, за него е по-добре, ако му надянат воденичен камък на шията и го хвърлят в морето."

166

Анонимен

преди 6 години

Нищо лично срещу хората с различна "*** идентичност"(ЛГВТИ), но а тях да се направи отделна конвенция, щом се смята за толкова необходимо. Защото при изработване на конвенцията от CAHVIO участвува ILGA-Europe (интернационална НПО , представяща 490 ЛГБТИ организации от 45 страни), чиято задача е "..конвенцията да адресира задължението на страните-членки да предотвратяват и борят срещу насилието над лесбийки, бисексуални и трансджендърни жени". На сайта си ILGA рапортува, че са постигнали това

165

реалист

преди 6 години

Които са СРЕЩУ насилието над всеки човек, трябва да гласува ПРОТИВ конвенцията.

164

Махайте се !

преди 6 години

Брюксел да си вземе всички ***-да-ли, третополови ,джеднъри и тем подобни "възвисени" същества при тях и там, в Брюксел да сси бъркат по дупките, да се обличат както си искат и да защитават правата на мюсюлманите, които им таковат техните жени! ВЪН ВСИЧКИ ***-да-ли,както и тоя анонимен тук , от БЪЛГАРИЯ ! БЪЛГАРИЯ е единствената държава в Европа, която не си е сменяла името, за разлика от всякакви евроценни интеграционни индивиди! Вън ***-да-ли-те от нашата прекрасна страна,вън неморалните !

163

Анонимен

преди 6 години

Политиците ще гласуват това което им кажат от посолството или от Брюксел, а вие си гледайте работата, какво ще направите, ще протестиратае, а кой ще работи?, вие сте умрели от глад, кой ще ви плаща сметките като останете без работа, кой ще ви храни децата, а недай си боже да се разболее детето, къде ще протестирате и сваляте политици, поне работа имате сега, айде не ставайте смешни жалки сте...

162

Владо

преди 6 години

% на хомосексуалистите на запад става все по-голям...там те не се крият...те са навсякъде-в политиката,бизнеса...къде ли не.Целта им е да бъдат приети от обществото...Факт е,че в някои държави,дотам вече не им пука на хората,че разрешиха еднополовите бракове.Следващата стъпка е....да се узакони и "третия пол".А ние,понеже сме член на ЕС,трябва да "пеем в хора"...това е за съжаление...ще я приемат конвенцията :(

161

Тодоров

преди 6 години

До 887778Математикът Тюринг, разбил немската кодираща система Енигма през втората световна война, е осъден на химическа кастрация в Англия след войната, заради -***.