26

До 24

преди 6 години

Ами то откакто свят светува е било така. За да имат едни повече, трябва много други да имат по-малко. Точно затова беше извършен преврата през 1989-та година, защото предишния строй не разрешаваше на едни да имат много повече за сметка на милиони други, които да имат много по-малко. Казано накратко, за да кара един Бентли или Мерцедес, трябва работещите за него да са на мизерни заплати.

25

Анонимен

преди 6 години

До СЕЛЯНИН ОТ ОБЕЛЯПри Виденов вземах 100 долара заплата, СДС затвориха завода и сега съм с 0 евро и трябва да емигрирам.

24

Анонимен

преди 6 години

В еврозоната България само ще плаща за нови заеми за Гърция и ще плаща пенсиите на гръцките пенсионери. Заплатите и пенсиите в България ще си останат ниски в евро или лева и е все тая че и по-зле.

23

Анонимен

преди 6 години

До *** до 18Благодаря, но ми е малко късно .

22

dдфсф

преди 6 години

Абе много са ми съмнителни тия проучвания сред 800 човека. Знам, че има формули и критерии, които казват кога една извадка е представителна, допустими проценти стохастична грешка и т.н. И все пак, колкото и да е теоретично подплатено, по 800 човека да съдиш за мнението на 7 милиона ми се струва глупост. Виж ако се допитат до 70 000 души ще ми се вижда по-достоверно.

21

СЕЛЯНИН ОТ ОБЕЛЯ

преди 6 години

Баце колко ти беше заплата по времето на вашия любимец Жан Виденов в долари не в Бг хартийки?

20

Бай Кольо

преди 6 години

България е обекта на намеса във всички области от една чужда , мракобесна североизточна империя от над 100 год. И в момента чрез своите слуги и благодарение на онези 80% на доц. Христов всячески се пречи от североизтока нещо читаво да се случи в тази държава . Чак сега след 30г. младите българи ще узнаят за комунистическия геноцид проведен под диктата на СССР и пак не се споменава цялата истина за окупацията и 16-та република . Империята от север прави всичко възможно да обезлюди България .

19

Планът Ран-Ът

преди 6 години

Така ви искаме, българчета - озлобени и разединени!

18

Циник до 18

преди 6 години

Няма такова нещо!В Германия има и 3 годишно обучение за овчари! ( това го казвам сериозно ) . А относно качеството на нашето образование - позволи ми да имам резерви!Виждам как обучават шлосерите тук! 90% практика 10% теория! В реална обстановка - няма място, и търпимост към много грешки!СПТУ тата у нас - 10% практика и 90% теория.Като се чувстваш подготвен - пробвай!Желая успех!

17

Българин

преди 6 години

Опитите да ни разделят и да ни цепят е от фабриката за фалшиви проучванияпонеже не изнася и и почват да цепят и да прокарват клинове за да натъкмят желаните опорни точки за които продават гъзовете си на политическата номенклатура

16

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникХайде стига парадиране с образованието, да не мислиш, че ние тук патки пасем. Просто по една или друга причина всички не може да си хванат пътя и между другото истината е, че не всички кадърни и работливи които си опитаха късмета успяха така, че давай го малко по-кротко.

15

Анонимен

преди 6 години

Който си смени пола и стане жена, ще може да влезе в женска тоалетна.

14

Циник до 12

преди 6 години

Пубере....младежо....стискай акнето, и не се мъчи с валутния борд

13

ами

преди 6 години

Пак някаква стъгмистика.....как пък един път не улучихте мен или някой познат,за да го питате!Измисляте си,всички знаем,че такова животно демокрация няма,а ако има и е в този й вид...никой не я иска!

12

Анонимен

преди 6 години

Валутният борд с евро съсипа страната и 2-3 милиона души избягаха от страната. Заплатите си остават африкански с или без евро и няма значение. Цените със сигурност скачат в лева или евро и пак няма значение.

11

Циник до 9

преди 6 години

Всъщност - като се замисля така...Нямам нищо против мутраците да се изтребват взаимно!

10

Анонимен

преди 6 години

"българите на две", А трябва като Един - да се обедини народа и да измете тая камора .те нарочно ни разделят ,за да ни водят лесно за носа .Обединението прави силата !

9

Анонимен

преди 6 години

Да ви имам заглавието, ако е точно написано ще излезе, че освен всичко друго половината българи са съгласни с убийствата. Това, ако не е извод на болен мозък здраве му кажи то май тези проучвания все такива ги правят.

8

Циник

преди 6 години

Вече 28 години гласувате в името на един МИРАЖ....ФАТА МОРГАНА! Демокркация няма , и няма да има.Мирния ви преход през 89 постави на власт същата шайка , която 45 години ви обещаваше светло бъдеще.Днес те са милионери, и милиардери...роят партийки и ви яхат. На кухарите , които обвиняват Европа - ще кажа - НИКОЙ..не ви дължи нищо! Необразовани работници не са нужни никому.Европа е виновна, че вместо да покани вас...покани камилари и алахогъзници. На вас никой обаче не е забранил да се пробвате

7

Анонимен

преди 6 години

Ми то ние сме го приели еврото още преди 21 години бе.