136

DiesIrae

преди 6 години

Преди време на същата тема изказах мнение.Заплатите на полицията да са обвързани със свършена работа.Да им направят заплатите 2000 обаче да се плаща само колкото са заработили (при разкрити престъпления 40% - 800 лева, при разкрити 0% престъпления 0 лева) тогава вече тъкмо няма да имат оправдания и да видим реално колко работят. Аз лично 3 пъти съм имал нужда те да свършат нещо и трите пъти нищо не свършиха! Така са всички хора в тая държава които плащат заплатите на тия тулумби!

135

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13495% от затворниците са дребни крадци и наркомани!

134

А реформа?

преди 6 години

Бойко ще ги вземе от народа за да угоди на Ушеф

133

Dji

преди 6 години

Истината е,че трябва да се вдигнат заплатите във всички сектори.После да не се чудят защо никой не иска да работи в България.МВР е бездъна яма колкото и да им дадат никога не са достатъчно.Пазят но не знам точно кого.Пенсионират се и продължават да работят.

132

Анонимен

преди 6 години

От 89-та до сега полицията умишлено се опростачва и обезкървява! Няма нито един политик-управленец,до сега който да не е се е опитал да доразруши,онова,което е направил неговият предшественик! Вижте ни политиците и не се надявайте,полицаите да са по-различни от тях! Тия разнокалибрени торбалани от снимката с не повече от два грама мозък в главите си,а някои и по малко/ според един техен началник / са жива трагедия и жив т.а.ш.а.к.!

131

Анонимен

преди 6 години

Пазете полицаите :) Те освен, че са в болшинството си прости, са и мнооооого тънкообидни.Ако не се спрете да ги обиждате, те ще се разсърдят и ще спрат да ви пазят :)Пазете поуицаите !!!!

130

Анонимен

преди 6 години

Ако нямаше подобни форуми ,къде всякакви хейтъри ,лузъри и асоциални елементи щяха да си дращят на воля обиди към властите ,къде щяха да си изливат злобата ,за това ,че някога по някакъв повод същите тези власти са им бръкнали някъде на дълбоко без смазка ?!?? По долу един умник писал що нищо не могат и нищо не правили -ами *** в затвора на свиждане при батко ти и го питай сам ли е в килията или е пренаселена -пак може и да ти се изяснят някои неща ?Айде сега хейтвайте -да ви олекне на душата !

129

Вижте мнение 124

преди 6 години

Мнението на "полицай" казва всичко много точно.Ние плямпалниците (данъкоплатците) му даваме пари, а той ни обижда.Типичиня български милиционер-***.

128

абе.....

преди 6 години

Значи за тях дето "търсят" 600 престъпници може 100млн а за болниците и училищата няма! Егати държавата. Абе я си ....

127

Анонимен

преди 6 години

Взимам повече от шефа на СДВР... що ли, може би щото не си губя времето да протестирам, ами бачкам.

126

Анонимен

преди 6 години

Всички полицаи ли са на нивото на тук пишещия Полицай 124? Потресаващо е...

125

нали

преди 6 години

До ПолицайТипични за вашата шайка са такива думи и на нас не ни пука за вас,скоро поглеждал ли си някой човек в очите,там е отговора на всичко.....

124

Анонимен

преди 6 години

снимката към статията говори достатъчно.Да му мислим данъкоплатците. НО докато боко *** и просташката му свита управляват, така ще е. А народа седи и гледа "риалити" шоу-та. Събудете се и вижте в какво риалити наистина живеем - простащина и некадърност отвсякъде

123

Стана видно!

преди 6 години

И на такива злобни, агресивни и неграмотни без възпитание им дават привилегии и увеличават заплатите постоянно?????? После не се чудете защо има невинни пребити или набедени...

122

,

преди 6 години

Не познавам и един човек, тези тумбелеци да са му свършили работа.

121

Ти да видиш...

преди 6 години

Колко ли извънбюджетни милиони са раздадени още от Борисов и кои са получателите им??! Затова хората са разединени, отчаяни и гневни...

120

Полицай

преди 6 години

Боли ме за вас плямпалниците,кой какво върши си е негова работа!Ама Българите сме просто племе и си врем носът на всякъде.Който е в тая държава за никъв не става така че си хейтвайте мен и колегите ми въобще не ни пречите,важното е пари да има !!!

119

:):)

преди 6 години

за МРРБ става дума

118

:):)

преди 6 години

що за завистлив народ сте бе, 90 лева направо ще забогатеят. Ердогановата полиция си вземете те ще ви пазят без пари. През ноември едно министерство пара.зит, само разпределящо евро мангизи като си раздадоха за Димитров ден средно по 3000 лева бонуси ( на регионалните шефове по 5000) що не ревяхте, ама онез хитри не реват щото си знаят че тринайстата им заплата е средно чисти две месечни.

117

Неорган от мвр

преди 6 години

До края на неработният си ден,упражняват дейността органи,въпроса е какви обаче? След него,обикновени престъпници.Реформи има местене от стол на кресло и мътни интриги.Е..... заплатите, ще увеличават ,щото има едни спонсори,така наречените данъкоплатци!