315

681

преди 6 години

Няма нужда да гледам лъжите и плювните на компрадорските телевизии за времето в което съм живял, работил и ползвал социалните блага за българския народ! Благодарен съм на онази държава която ми даде възможност да взема безплатно!!! две висши образования без родителите ми да е необходимо да бъдат богати ,за да ме издържат като сега,се докажа като специалист и в чужди страни на които давахме своя опит в редица области-икономика ,строителство ,образование,здравеопазване! Толкоз! Не споря с разни

314

Анонимен

преди 6 години

До До 294:)) даже по почивните станции беше заредено с накъсани вестници раб. дело. Тоалетна хартия може да си имал ако си бил от Другарите.

313

До 294

преди 6 години

Преди 89 г вкъщи винаги е имало тоалетна хартия, после , чак при демокрацията разбрах, че е била дефицитна. Ама явно тези, които сега ревът за липсата на тоалетна хартия при социализма , тогава са ползвали само в. Работническо дело за задни нужди поради социалния си произход и култура, а откакто вестниците поскъпнаха и разбраха, че тоалетната хартия е по мека и хигиенична, са сърдити, се тогава Партията не ги е заставяла се бършат с т. хартия, по същия начин, по който ги е образовала насила.

312

Анонимен

преди 6 години

До що такаХилядите убити от мандраджиите ще ги забравяме ли ?А какво ще кажем за Сталин директно виновен за избиването на над 100 хил таврийски и бесарабски българи в СССР през мирно време ?

311

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКучешка радост викахме на македонската наденица. Русенско варено, кучешка радост, консерви .... обичайна храна през соца.

310

по точно

преди 6 години

До що такаЕвреи от Македония

309

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 320Сега остава и да кажеш къде има кучешка радост по рецепта от тогава и на тогавашната цена .

308

що така

преди 6 години

А за фашизма на цар Борис са писали хубави неща само са пропуснали да споменат за депортацията на 30 000 евреи в лагерите на смъртта и хилядите убити мирни Българи!Явно отявлени фашисти и нацисти ли пишат учебниците по история?позор

307

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 318В Приморско все още съществува и работи едно ресторантче което почти не се е променило от 1986-та с изключение на цените .

306

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 319Бърши си *** с в. Дума, спирай си тока през 2 часа и яж кучешка радост за да се почувстваш като в соца.

305

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 315Е и аз признавам ,,демокрацията" за геноцид над българите - но третополовите това не ви касае .

304

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 305Ххахахахах!!! Абе ***, кви барове през 1975-1980??!?! Ей ся те разбрах, че това време ти е непонятно. "Баровете" бяха мършави ресторантчета на ОКС -Окръжен кооперативан съюз или на "Обществено хранене". Цаца, топла парцалива бира и най-много кебапчета:)) Е те това бяха "баровете" тогава:)))))))))))

303

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 315С мокър печат и нотариално заверено ли го искаш ?

302

Демократ

преди 6 години

Постановката е фалшива. Как ще учат за комунизъм като такъв никога не е имало.

301

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 312Къде е документирано и записано , на козяк ?

300

Анонимен

преди 6 години

Комонустическият режим е признат и обявен за престъпен режим. Това трябва да се знае от децата за да не им промиват мозъците разни червени ***.

299

Анонимен

преди 6 години

Днешните 10'окласници трябва да научат от Българската История, че сега щяха да говорят само езика на руснаците, чиято писменост е дошла от македонските земи през руската тайга, ако не беше се разпаднал съветския съюз и комунистическата диктатура в България !

298

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 309Няма една тетка казала. Директни свидетелства на Мирчо Спасов пред журналист. Документирано и записано. Ако не знаеш кой е урода Спасов, значи си поредния *** от позитано.

297

До 307

преди 6 години

Те бабите със забрадките все на спа и море ходеха, понеже при царя така бяха свикнали...

296

Анонимен

преди 6 години

До До спомен от социалиПо това време в цял свят е преобладавало селското население. 1944 70% селско1989 70 градско населениетоест, партията изгони народа от селото заради брутално ниското заплащане на труда.