56

афе

преди 6 години

абе и аз много не им вярвам на парите затуй пробвах и със коини не със ружините ама се чудех и аз аджеба как се прави коин ...дано да не са всичките като Ружините че сиебало фара и евалла за предприемчивостта и ама накрая българска работа пак - мошенническа

55

вкус

преди 6 години

Този съпруга й Бьорн какво е имал предвид, не вярвам да има такава естетика.

54

Анонимен

преди 6 години

Като и гледам тележкият поглед, направо е завършила в Оксфорд.

53

ЯнХус

преди 6 години

да ти кажа б'ро и лева уж беше легален и обезпечен и се държи в ръцете ама колко пъти сме пили по една студена вода айде да не припомням има хора с по-дълга памет и стаж тук. и аз в началото викам кви са тея кони ква е тая измама ама ся си купих и си се успокоявам че квото и да е левове да бяха пак могат да ми се изплъзнат въпроса е всички да приемат коините като разменно средство и да има някакъв контрол над печатане им - както казват че има с тоз блокчейн млокчейн и раутат е 6 засега съм си ок

52

до 53

преди 6 години

Изглежда супер - дамата!Тези пълни устни ... ме навеждат на едни порочни мисли..И още - всъщност супер умна - направила милиони

51

Анонимен

преди 6 години

Добре че са германците да я грабнат тая селска измамничка че по българското "законодателство" нямало ????? престъпление.П.П. Зад "д-р" Ружа наднича кривата глАва на Цветелина Бориславова (Бибитковица).

50

Ян Хус

преди 6 години

Такива,,койни'' мога да купя само с други измислени ,,койни''.Та значи ,,Крипто Валута'', но само срещу долари.Виртуална валута,ни се пипа,ни се бара,не се знае от кого е,за кого е.Абе виртуална мистерия.И разбира се както винаги на финала ИСТЕРИЯ.

49

Анонимен

преди 6 години

Ромските си черти на лицето не може да скрие

48

Анонимен

преди 6 години

Искането на немските магистрати към България е за конкретни процесуално-следствени действия претърсвания и разпити на свидетели, НО НЯМА ИЗДАДЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПОВЕДИ ЗА КОНКРЕТНИ ЛИЦА, уточни вчера шефът на спец прокуратурата Иван Гешев. Аха значи нашите чакали заповеди от Европа и списък с кого да се арестува ..ама като няма кой .Ами най -добре немските служби да дойдат тука и да си арестуват Бойко им даде увеличение на заплатите -резултатът същия !НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА,ЗАКЛЕВАМ СЕ !

47

Анонимен

преди 6 години

До 35. Блокчейн е поредната стъпка за легитимиране пред баламурници на измамата с производство на пари от нищото. Да, ще се вижда как е произлязъл койна, къде е ходил, какво е правено с него и т.н.? И какво от това? Пак за добиването му е използвана изчислителна мощност, която е разбивала пароли, за да се монетизира стойността му в реални пари, пак ще мине през дълга верига от покупка на наркотици и оръжие, които ще бъдат пласирани за реални пари и т.н. Просто ще се появят нови фиктивни фирми.

46

Внимателно

преди 6 години

Много нагла бе кражбата на милиарди по тн NPP Belene.Знае се че е откраднат без да е платен уникален реактор и други съоръжения на обща стойност по нови цени над 2 000 000 000 Евра.На съмнителни фирмички бяха платени над 1 000 000 000 уж з а строителство.През 2016 ограбиха НЕК нагло с над 600 000 000 евра уж за некакви реакторчета..АКо няма проект никой няма право да заявява реактори..

45

Циник

преди 6 години

Милиони в София...милиони в Германия...милиони в ОАЕ ...Що ми се струва, че дамата ще си продължи както и досега?Съпруг адвокат - достатъчно пари да наеме още 2 - 3 адвокатски кантори...Естествено - набива се в очи , че въппосната е била на равна нога с български президент.За наивните - момчета - тази ако не я оправи някой като Росен от Нови Искър - ще продължи да трупа милиони!

44

Анонимен

преди 6 години

Ей такива бизнес дами заслужават да ги пуснат в мъжкия затвор там ще им задоволят всичките капризи

43

Евала Гоше

преди 6 години

Сега да се надяваме, че ще я съдят в Германия, че тука у нас най-много да я направят министър или зам. министър.

42

aa1830

преди 6 години

Коментар 32 и 33 - спестихте ми писането!

41

Фараон

преди 6 години

Тези измамници бяха почнали активна кампания и по LinkedIn - контактват хора, и предлагат изключително изгодни инвестиции, които след няколко години щели да имат възвръщаемост от 500 пъти и повече. Айде бегай.

40

Бау

преди 6 години

Брех, бая интелигентна жена. Чак докторантура в Оксфорд. Рибите, които са се вързали на "лесно ще забогатеете" е крайно време да чатнат, че лесно няма...

39

Уикипедия

преди 6 години

Ружа Игнатова и баща ѝ, Пламен Игнатов, държат металургичен завод вБавариядо 2012 г., когато фалира. Игнатова не обявява несъстоятелността на завода, за което получава условна присъда. Синдикът на дружеството обвинява семейството в кражба на 1 милион евро.

38

Steve

преди 6 години

seek and destroy

37

Пепо

преди 6 години

Голямата бизнесдама у нас,е търсена за измами в Германия...корупцията в БГ явно работи на високи обороти по високите етажи...