7

Анонимен

преди 6 години

Ужилване на века!Интересна новина,Край,това срина всички финансови пазари.Борсите затвориха и настъпи глад.И за какво,Затова че един *** е издокаран от една хитра гърла.Ами когато го мушеше тоз Мартин убаво ли му беше.Убаво беше.И какво стана.Сега с пръст в гъстия.Защо така бе мама направихте.Сега трябва да ни занимават с глупости как се излагате.Голяма новина.

6

Анонимен

преди 6 години

Много разбирачи сте, бе...мноого разбирачи...Мартин си бил виновен сам...насилените жени и те сами си били виновни...набития ученик и той си бил сам виновен...общо взето..за вас...всяка жертва сама си е виновна...че и ако може още по 10 тояги да и ударите, за това, че сама си е виновна.Баси и гадното балканско племе!

5

Анонимен

преди 6 години

Чак пък на века ...

4

Анонимен

преди 6 години

Уффф! Въпреки скритото послание и надеждата в заглавието, така и не разбрах къде е банкерката.Отивам да зяпам сериали...

3

Doc

преди 6 години

Това ,че му е любовница е стара ДС - милиционерска постановка ,каквито са повечето шефчета на банки в България , назначени от ДС- БКП номенклатурата.

2

Анонимен

преди 6 години

Харесвах го като футболист и въобще не очаквах че може да се окаже такъв лапнишаран.Освен това тая банкерка по която е хлътнал не прилича на нищо.Но понякога на човек му е трудно да надскочи селския си произход, дори да е живял във Великобритания.

1

Киртак

преди 6 години

Бил й дал и електронния си подпис да търгува с парите му?Чак сега разбрал, милиони му ги няма. Да не е Бил Гейтс и Мъдок? Уникредит за моите пикливи сметки всеки път като сменят служителя, който ги води ми пращат електронно съобщение и покана за среща. Този с персонален банкер не са го уведомили??!! Нещо не е така.