81

Анонимен

преди 6 години

След като екоорганизациите го осъдят ще се кротне, но ще е късно

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен То въобще да ползваш военни хеликоптери за други цели си е малоумие . Най малкото ,че нямат медецинско оборудване за животоспасяващи процедури . Да не говорим, че транспортирането е сънпроводено с много по големи вибраци и неудобство .Дори и монтирано медицинско оборудване може да блокира . Медецинските хеликоптери са съвсем друг тип машини .Само ненормален човек може да предлага подобни глупости .Паттия Карлуково . Гарантирано от ГРАБ !

79

Анонимен

преди 6 години

ПОСЛЕДНИЯ ТОТАЛИТАРЕН ДИКТАТОР НА ИЗТОЧНА ЕВРОПА

78

Анонимен

преди 6 години

ДПС усетиха близката политическа кончина на боко и вече свободно се карат с БСП без притеснение

77

Анонимен

преди 6 години

10 ГОДИНИ ПРОСТОТИИ СТИГАТ

76

Анонимен

преди 6 години

Баце говори за Кугърите, които не могат да летят, ако е лошо времето и затова стоят неизползваеми.

75

Анонимен

преди 6 години

Този се разпорежда като Джаро във филма. Що за страна е това, каква демокрация, какви 5 лв? Имаме си нещо като Властелин, Цар и това е.

74

Анонимен

преди 6 години

До АМАН от *** КОМУНАГИТЕ ДНЕС ГЕРБ СЕ ЗОВАТ -ДЕМОКРАТИ СВИРЕПИ .

73

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Другари комунисти, вашите хора си построиха комунизма тук на Морето.Нещо не им харесва и правят Презастройка сега виждам.Те така.

72

Анонимен

преди 6 години

До стар комунист 66И аз съм стар комунист. Искам да попитам какво са построили некадърните хора на бай Тошо. В София построиха жилищтни гета , Люлин , Младост , Обеля, Дружба и т.н. Построиха Кремиковци , който тровеше жителите на София 50 години и умряха хиляди от рак . Просто си много повреден и нищо не виждаш .

71

АМАН От БАндити

преди 6 години

Преди 1989 година *** ГРабеха милиарди от народа за НАГЛО НЕНУЖНИ ПРом обекти..Сега Същите и техните наследници грабят десетки милиарди годишно за НАГЛО КОРУПЦИонни ненужни обекти неносещи нито лев на народа печалба >Обратно вдигат издръжаката до непосилна,..

70

до неразбралите

преди 6 години

Другари и господа, то и сега хеликоптери спешно пренасят болни към София например.Преди около година, пренесоха роднина на мой познат, но разберете - трябва яка пачка.Нямаш ли пари, Боже опази !!

69

Анонимен

преди 6 години

Това кой ги е поръчал и не е направил сметка трябват ли ни, можем ли да си ги позволим, колко струва оборудването за тях е съвсем друг въпрос. Тези скъпи машини си имат предназначение. Използването им за такси не е най-разумното нещо.

68

Анонимен

преди 6 години

Малииии, ся ще пушат и ще пият кафета вместо пред блока- у вертолето.

67

АМАН от КОМУНЯГИ

преди 6 години

*** заграбили власта след убииството на Георги Димитров се славят с прахосването на милиарди годишно.Чак вчера с е чу че АКО бяхме давали помощи за раждане и отглеждане на поне три четири дец а от БЪлгари и други сега щяхме да сме спокойни сега не сме НЯМА ГИ ЧОВЕШКИТЕ МАЙКИ. ПОследните останали ги цакат с Педофилски камери в ясли,училища и градини..

66

Анонимен

преди 6 години

какви хеликоптери в това време , вятъра ще ги отвее.. егаси негодяйя Боко Борисов

65

Жокер

преди 6 години

Боко не забравяй фрегатите! Стоят си безработни. Спокойно могат да се дадат на агенцията по аквакултури да чистят водорасли и медузи или да спасяват малки делфинчета!

64

НЕМА ПАРИ ЗА ЦЯР

преди 6 години

Относно хеликоптерите аман от прахосници Народа няма пари нито за НАгло терористични винетки нито за тех прегледи нито за горива вкл течни..Под ръководството на нагли престъпници през София над 5 700 000 БЪлгари нямат пари за оцеляване..

63

Анонимен

преди 6 години

Да ползваш 11-12 тонни военно-транспортни хиликоптери за медицински цели си е наистина малоумие

62

Крадат милиарди

преди 6 години

има добри резултати от въшната политика на фона на НАГЛО Ограбване и ПРАХОСВАНЕ НА десетки милиарди ограбени от народа за НАГЛО КОРУПЦИОННИ Обекти..Екипа на Борисов и Радев да вземат мерки срещу нагли престъпници на власт в София след 11991 година вкл назначени в министерства и ведомства