11

Анонимен

преди 6 години

Безотговорна патица! Ако беше в Германия щеше да може от детски и социални помощи да живее поне. Останала в България с три деца и четвърто на път. Защо ги създава тия деца като не може да ги гледа? Що за безотговорност? Не заслужава помощ, а затвор. Гнус ме е от такива хора! Жалко за малките човечета, които няма да получат нищо в тоя живот заради тази "майка"!

10

Гурбетчия

преди 6 години

Помогнали добри хора.А държавата къде е?

9

Анонимен

преди 6 години

Браво Ивелинче!След 1 година давай и петото дете.Данъкоплатеца е насреща!

8

Анонимен

преди 6 години

Децата го заслужават. Те не са виновни за това че са се родили. Виновникът е този, който е планирал да ги направи без да си даде сметка за това как ще ги гледа...

7

Баба Вуна

преди 6 години

И каква е поуката от цялата история !? НЕ ТЕГЛЕТЕ КРЕДИТИ ХОРА после това ще тежи и на вас физически и психически а и на децата ви ! Ако не ви стигат парите минете курсове някакви и сменете професията или държавата !

6

Анонимен

преди 6 години

Добре бе... пари няма... деца правят?! Що за безотговорност? Какво бъдеще ще осигури на тези деца? Вместо да й се помага - държавата да й отнеме децата. Как може да нямаш пари и да правиш и четвърто дете?! Аборти, контрацепция някакви такива неща няма ли?

5

Владислав

преди 6 години

За мен е, престъпно да нямаш два лева в джоба а да бълваш деца на конвейр. Вярно, че трябват българчета,но извинявайте, какъв живот им предоставяш на тия деца?Мизерия,недоимък,ниско самочувствие, че другите имат а те не.Да не говорим за психическата вреда от това да нямат нормално семейство, да празнуват празници заедно, да виждат майка си съсипана и плачеща.Това е много голям шок за едно дете.Какви пълноправни членове на обществото ще станат те?В най-добрия вариант ще са на първия самолет

4

Анонимен

преди 6 години

До ВладиславСъщото си помислих и аз.Похвално е, че има хора, готови да помогнат. Но да не се окаже, че в резултат на тяхната добрина Ивелина ще се амбицира да произведе още няколко себеподобни.Дано децата й да пораснат разумни, а не да взимат пример от майка си.

3

Анонимен

преди 6 години

ЧСИ са гадни твари.

2

Сериозно?

преди 6 години

Ами да вземем всички по един заем. Няма да го изплащаме. Ще чакаме ЧСИ да ни го опрости. Всъщност ЧСИ не го е опростил, а най-вероятно за да избегне лоша реклама кредитора го е опростил.

1

Владислав

преди 6 години

Радвам се, че има добрина във хората, говоря за човека от Германия, за мъжът от Варна и всички обикновени хора който са помогнали.За съдебния изпълнител не съм сигорен, май си е измил ръцете, че като се разчу да не стигне и до неговото име.Все едно не знае положението на жената?! Има достъп до банки, плащания и куп неща и съм сигорен че знае историята й,но както и да е.Радвам се, че има все още добри българи,обаче незнам дали го заслужава въпросната жена